לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-11-2006, 10:52
  Alexinho Alexinho אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.06
קשר"ג או קל"ב-דילמה

דילמה אישית:
אז ככה...הייתי בגיבושון קשר"גים(קציני קשר גדודיים) ובין לבין הייתי בלשכת גיוס ואמרו לי שמה שעברתי את הגיבושון...אך עוד לא קבלתי מכתב רשמי שעברתי על כל פנים יש לי עוד את הסיווג הבטחוני ככה שהסיפור לגבי הקשר"גים עוד לא גמור. אבל בכל זאת....מצד אחד זה תפקיד דיי מושך ונשמע מקדם לטווח הארוך, נותן לך מעמד(סגן משנה) משכורת יפה כקצין ותפקיד משמעותי ומעניין(אבל הוא קרבי).אני יודע שזה לא הכי קרבי שיכול להיות אבל עדיין קרבי אתה בשטח ויציאות לא משהו של 3-11...לא הכי פשוט. מצד שני ההורים שלי בתהליך הוצאת ת"ש המש"קית ת"ש רוצה להגיש הת"ש 1 אבל חבר שלי שהוא דיי מנוסה שבעצמו הוציא ת"ש יפה אמר שבמקרה שלי זה לפחות 3. ואם ככה אז לא אתגייס בגיוס קרבי אלא יגייסו אותי בגיוס כל"צ לתפקיד רנדומלי סביר להניח שיכול להיות תפקיד חרא אבל אני אראה בית אוציא קל"ב ואולי אהנה מיומיות. אז...קרבי+תפקיד מעניין+לא לראות הרבה בית או ללכת עד הסוף עם הת"ש כי גם חלק לא קטן של אנשים וביניהם קרובי משפחה שהיו סופר קרביים אמרו לי שהצבא עכשיו על הפנים..לא שווה להילחם...כולם מושחטים וכו' וכו'...בינתיים אני נקבר פה למוות עם הדילמה כשאני יודע שכל המיונים להכל כבר נגמרו ואין ברירה...תעזרו לי פליייזזזזזז....עצות וחוויות אישיות על התפקיד עד כמה הוא מקדם ועד כמה הוא מסוכן....צריך את עזרכתם מאוד
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:52

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר