לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-12-2006, 09:36
  pinuky pinuky אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.05.06
אם הוא ירצח אותי
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "אם הוא ירצח אותך, פני למשטרה...."

אתה תפנה למשטרה.. כי אני לא יוכל לזוז..
אממ כן הסתכלתי על חדשות כי אין עדיין לא נעים לי וכן אני אנסה לפנות למעבדה שציינת..
אם אני קונה חדשה כמו של אחי אז בחנות אחת זה עולה 1200 אבל בתשלום אחד ואין לי כל כך כי אני חיילת מצאתי בחנות אחרת יותר יקר אבל בשלוש תשלומים אבל גם אז אני אהיה במינוס קטן לחודש בערך.. בכל זאת אני אבדוק נראה לי בטריות יותר איכותיות אולי זאת הבעיה בעזרת השם..
ואם לא אני אפנה למעבדה שציינת כי לא בא לי להיות במינוס אפילו של שקל..

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-12-2006, 09:47
  pinuky pinuky אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.05.06
חחח
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב ":D חכי עד שתתפסי לעניין..."

למה איזה "-" יש לך?
לי אין מינוס אבל נראה לי כבר עדיף שאני אקנה מצלמה..או שאולי אני אתייעץ איתו? יאבבה אני מפחדת להגיד לו..לא נעים לי.
בכלל אתמול רבנו והוא רוצה גם את הפלאפון שלו כאילו הוא הביא לי גם את הפלאפון שלו..
שאל אותי אם יש לי פלאפון אחר אז אמרתי לו שלא אז הוא אמר לי תקני אז אמרתי לו שאין לי כסף אז הוא עושה מה את לא מקבלת כסף מהצבא? אז אני כזה לא אין לי מספיק (כי הייתה לי הרגשה שאני אצטרך לקנות לו מצלמה חדשה או לתקן לו) אז הוא כזה טוב אני נותן לך חודש אז אמרתי לו שאני לא צריכה חודש שיקח את הפלאפון עכשיו... אני שונאת הכי בעולם שעושים לי טובות.. לא צריכה טובות של אפחד. זהו אם אני אגיד לו על המצלמה הוא יתחרפן.. אני כבר נראה לי מעדיפה לקנות לו חדשה ולהביא לו אותה ישר לא שאני לא חושבת שהוא לא ישים לב אבל זה כאילו כבר מצאתי פתרון זה לא דיבורים באוויר זה כאילו כבר עשיתי את מה שיכולתי..

ישן 01-12-2006, 17:33
  Cr4ck Cr4ck אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.06.04
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי pinuky שמתחילה ב "חחח"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי pinuky
למה איזה "-" יש לך?
לי אין מינוס אבל נראה לי כבר עדיף שאני אקנה מצלמה..או שאולי אני אתייעץ איתו? יאבבה אני מפחדת להגיד לו..לא נעים לי.
בכלל אתמול רבנו והוא רוצה גם את הפלאפון שלו כאילו הוא הביא לי גם את הפלאפון שלו..
שאל אותי אם יש לי פלאפון אחר אז אמרתי לו שלא אז הוא אמר לי תקני אז אמרתי לו שאין לי כסף אז הוא עושה מה את לא מקבלת כסף מהצבא? אז אני כזה לא אין לי מספיק (כי הייתה לי הרגשה שאני אצטרך לקנות לו מצלמה חדשה או לתקן לו) אז הוא כזה טוב אני נותן לך חודש אז אמרתי לו שאני לא צריכה חודש שיקח את הפלאפון עכשיו... אני שונאת הכי בעולם שעושים לי טובות.. לא צריכה טובות של אפחד. זהו אם אני אגיד לו על המצלמה הוא יתחרפן.. אני כבר נראה לי מעדיפה לקנות לו חדשה ולהביא לו אותה ישר לא שאני לא חושבת שהוא לא ישים לב אבל זה כאילו כבר מצאתי פתרון זה לא דיבורים באוויר זה כאילו כבר עשיתי את מה שיכולתי..

אני אומר תתבגרי.
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:33

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר