לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-12-2006, 19:32
צלמית המשתמש של White-Night
  White-Night White-Night אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.04.04
למשטרה יש עוד הרבה מה ללמוד ולהתייעל
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי דוק05 שמתחילה ב "[QUOTE]ו4 השוטרים שהיו..."

היעילות של משטרת ישראל ממש על הפנים בכל רמה אפשרית שאפשר לחשוב עליה,
אולי זה בגלל שאני ערבי ?
אולי בגלל שאני חיי בנצרת ?
אולי גם במקומות אחרים שם היתה לי התנסות עם המשטרה באופן אחר .
אבל בכל רמה אפשרית שבה אפשר לחשוב היעילות של המשטרה ירודה .

הצורך בייעול צועק עד לשמיים .

אגב הטענות שלי לא מופנות לשוטרים עצמם, חלקם מבצע את עבודתו חלק לא עושה , וחלק פשוט מבצע את מה שמבקשים ממנו. בכלל הייעוץ צריך לבוא מלמעלה ולא מהשוטרים עצמם .

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-12-2006, 20:04
  דוק05 דוק05 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.12.05
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי אשת דשא שמתחילה ב "לא מעליבה אף אחד!!"

עדיין לא הבנתי מה היה משפיל ביחס שלהם? שהם חייכו? ואל תגידי לי שהם ניסו לישר לו את הראש באלימות.... כולנו ראינו לפחות 100 פעם את הווידאו... שום אלימות ושום נעליים- זהו הגענו לשלב שלשוטר אסור להעמיד בכח אסיר שמנסה להפיל את עצמו לרצפה?. אם יש מישהו שהתנהג בצורה משפילה אליו היא התקשורת!
ציטוט:
"אופייה של חברה נאורה נבחן באופן שבו היא מתייחסת לאסיריה, שכן זאת יש לדעת: האסיר פשע ועל כך נענש כדין - חירותו נשללה ממנו; אך צלם האדם לא נלקח ממנו."
אבל גם באופן שבו אנו מתייחסים אחד לשני, למה לרוץ לבדוק את יחס החברה לאסיר אם אין מינימום של כבוד לאנשים שלא פשעו ולא חטאו. או שאת סותרת את עצמך או שאת חושבת שלאסיר מגיע את מינימום של כבוד (על כך אנו מסכימים), אבל את יכולה להתייחס לעובדי ציבור בצורה משפילה...

עריכה:
ציטוט:
אבל לדעתי מי שלא מכבד אדם באשר הוא גם אם הוא פושע מסוכן ואפילו מפלצת כמו בני סלע... הוא פשוט דביל!!!
אבל גם את בתגובות שלך לא מכבדת את השוטרים, גם אם התנהגו בצורה לא הולמת.... נאה דורש נאה מקיים!

נערך לאחרונה ע"י דוק05 בתאריך 09-12-2006 בשעה 20:09.
ישן 11-12-2006, 12:47
  דוק05 דוק05 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.12.05
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי hagar_krispin שמתחילה ב "עכשיו בלי להכיר אותם תגיד לי מי נראה פה דביל?!?"

1. מבחינתי הדביל הוא אותו אחד שאנס לפחות 13 נשים, אם את כבחורה חושבת שהוא קורבן אז יש לך בעיה... פרוייד נתן שם לתופעה: תסמונת סטוקהולם..אבל איך אומרים, עד שלא נכבים לא לומדים.

2. כפי שכבר רשמתי, ביקורת על המשטרה (ולא רק) לא חסרה, אבל ישנם דרכים מתורבתות להעביר ביקורת, כמו שאשת דשא אמרה-בעיקר המילים אדם באשר הוא- (וכך סתרה את עצמה)
ציטוט:
מי שלא מכבד אדם באשר הוא גם אם הוא פושע מסוכן ואפילו מפלצת כמו בני סלע... הוא פשוט דביל
כפי שאת מצפה שיתיחסו לאנס בכבוד גם את צריכה להתייחס לעובדי ציבור (ולא רק ) בכבוד גם אם חטאו (וזה לא אומר לחסוך מהם ביקורת).

3. הבעיה ביחס שניתן לשוטרים אינה בעיה ספציפית במקרה הזה אלה בעיה כלל חברתית, שוטרים בבונים, רופאים רוצחים, מורות פוסטמות, פקדי בנק גנבים..... והרשימה עוד ארוכה. שאנחנו מצביעים על מישהו אחר- כולם לא בסדר, אבל שאת וכל אחד אחר מסתכל במראה אז כולנו בסדר.... קל לזרוק אשמות ולהלבין פני אחר, אבל להצביע על עצמנו כאשמים במחדלים חלילה... במילים אחרות אילו גם את הית שוגה (ובטוח שגם את לא מלאך עם כנפיים לבנות- כולנו חוטאים לפחות פעם אחת בחיים), והיו קוראים לך פוסטמה או אורנג אוטנג, איך את הייתי מקבלת את זה? כבתור ביקורת או העלבה?

עצם העובדה שהשוטרים לא התנהגו בצורה הולמת, אין זה אומר שלאנשים מסויימים יש את הזכות לתת להם שמות תואר שהם בעצמם לא היו רוצים לקבל, במילים אחרות חינוך, או יותר נכון חוסר חינוך, את התופעה המזעזעת הזאת תמצאי בכל מקרה שאש ציבור (ולא רק) מעד (לעיתים טרם הוכחה אשמתו) בעיקר בגלל שהתקשורת לפעמים (אם לא ברוב המקרים) מנפחת ומעוותת, אלימות מילולית כלפי כל אחד מאיתנו, אחר כך שרוצחים ילדה בשירותי בית הספר כולם פותחים עיניים בתמיהה, הכיצד??? אני לא מופתע, אם גולשים בפורומים (ואין פה כוונה לגבי גולש מסויים) מוציאים את כל הרפש שלהם בכזו קלות, ויותר מזאת נוטים לרחם על פושע מתואב ומסוכן, אז מה כולם מתפלאים???
ישן 10-12-2006, 09:42
צלמית המשתמש של ShoobyD
  משתמש זכר ShoobyD ShoobyD אינו מחובר  
מנהל משבראש, בלשנות, תכנות ויהדות

חבר מתאריך: 04.06.06
שלח הודעה דרך MSN אל ShoobyD Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
ההשוואה שלך לא במקום
בתגובה להודעה מספר 46 שנכתבה על ידי cancer שמתחילה ב "אבל למה זו בעיה להתיר לעיתונאים להיכנס?"

בבית-משפט ומקומות כאלה עיתונאים באים כדי לתעד אירוע שלא קשור ישירות אליהם
העצירים ישהו שם עם או בלי קשר לצלמים
אבל פה מכריחים את הבנאדם להתייצב אל מול המצלמות במסיבת עיתונאים
הוא לא צריך להיות שם
הוא לא רוצה להיות שם
אז בשביל מה?
בשביל לחזק את מעמד המשטרה בעיני העם?
במקום לנסות לקבור את האירוע הם מנציחים אותו??

וכמו שכבר אמרו, זו לא חמלה כלפיו
אלא פשוט התרעמות כנגדינו שאנו מתנהגים כך
אנחנו כבר נהינו לאנסים
ואני לא חושב שנכנס כאן המושג של "האונס ת'אנס פטור"...

שלא יבינו אותי לא נכון
אני אשמח להיות בין האנשים שיענו את החלאה
אבל ברגע שארגון ממשלתי מבצע זאת זה כבר בעיה

ישן 10-12-2006, 09:58
צלמית המשתמש של cancer
  cancer cancer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.03.03
למה לא במקום?
בתגובה להודעה מספר 47 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "ההשוואה שלך לא במקום"

למה לא לדרוש מבית המשפט למנוע מעיתונאים מלהיכנס לבית המשפט
ולצלם את העצירים שמובאים לשם?מה, להם לא מגיע הכבוד שמגיע לאנס
הנכבד הנ"ל?
זו לא היתה מסיבת עיתונאים, מי שראה את התמונות ראה שבסך הכל הם מחזיקים
בו למספר דקות לפני שהם מכניסים אותו לחדר החקירות.
כפי שעיתונאים הגיעו לבית המעצר בכדיי לסקר את האירוע כך גם הם מגיעים
לבית המשפט בכדיי לצלם את העצירים רק ששם אין את אותה התרעמות.
ואתה יודע למה רק פה יש את אותה התרעמות? כי זה כנראה באמת צורם לאנשים
לראות שוטרים מחייכים וגאים בתפיסת אותו פושע שנמלט עקב
המחדל של המשטרה ואפשר להבין את אותו תסכול אבל אי אפשר להסתיר
את אותו תסכול במניעים הומניים צולעים שכאלה...

נערך לאחרונה ע"י cancer בתאריך 10-12-2006 בשעה 10:01.
ישן 10-12-2006, 12:56
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
צילום זה לא עונש
בתגובה להודעה מספר 39 שנכתבה על ידי ilane שמתחילה ב "זה שהאגו של המשטרה נפגע לא אומר שהם יכולים לעשות דין לעצמם"

וזה לא שלפני זה בני סלע היה אנונימי, הרי הפרצוף שלו מופיע על כל תחנת אוטובוס שניה.
אני לא מבין מתי הפכנו למדינה שבה חוק כבוד האדם וחרותו הפך לחוק כבוד הגנב (או במקרה זה האנס) וחרותו. לכולם פתאום אכפת שהמשטרה מציגה אותו כמו חיה, אבל לאף אחד לא אכפת שזכותו של האזרח שומר החוק לבטחון נפגעה כשהאנס ברח, לאף אחד לא אכפת שלקורבנות האונס שלו נפגעו כמה וכמה זכויות "קצת" יותר חשובות מהזכות לפרטיות. הוא לא רצה שיצלמו אותו בתחנת משטרה? שלא יברח מהכלא. יש אופציה אפילו יותר טובה, שלא יאנוס ולא יגיע לכלא בכלל.

ישן 10-12-2006, 15:27
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
ברור שכבר אין ממי להיזהר אבל זה לא משנה
בתגובה להודעה מספר 56 שנכתבה על ידי ilane שמתחילה ב "ובגלל שכבר יודעים איך הוא נראה המטרה היתה שונה"

מה שאני הולך להגיד הוא קצת קשה, אבל אני אגיד אותו בכל מקרה.
כשהמשטרה תופסת 50 ק"ג מריחואנה בנגב, השוטרים מצטלמים עם הסם שהם תפסו.
כשהמשטרה מצליחה לתפוס הרבה רכוש גנוב (זה לא קורה יותר מידי ), השוטרים מצטלמים עם הרכוש הגנוב.
כשהמשטרה הצליחה לתפוס, סוף סוף, את החיה המסוכנת בני סלע, השוטרים הצטלמו עם החיה שהם הצליחו לתפוס. בני סלע לא חשוד, לאף אחד אין ספק קל שבקלים שהוא אנס, לאף אחד אין ספק שהוא ברח מהכלא. בזה שהפרצוף שלו נחשף לא נגרם נזק לאף אחד.
חוץ מזה, עד כמה שאני יודע, המשטרה לא עברה על שום חוק בזה שצילמו אותו. נכון שהם לא עשו את זה בטאקט אבל זו לא הפעם הראשונה שהם עושים דברים בלי טאקט.

ישן 11-12-2006, 17:49
  Toffee Toffee אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.10.02
מדינה שמשתינה על פצעיה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אשת דשא שמתחילה ב "כמה שהיא צודקת!!!"

לא מצאתי שום הקשר בין גוף משטרתי שכשל לבין פטפוטי הביצים שנכתבו במאמר, בני סלע הוא טפיל שמודע היטב למעשיו, מקצוען אמיתי בדרכיו הבהמתיות שעיניו לא חסו אל עבר קורבנותיו הבאים בתור.
פרזיט שכפה וממשיך לכפות את רצונותיו על מדינה שלמה, כל תגובה מקושטת ומתיפייפת בעקבות היבבות והיללות של בני סלע תשתין על פצעיה של מדינה הרת אסונות,
"ככה יעשה לאיש..."
"המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר על רחמנים"
הם מעט מהמשפטים הראויים לתולעת כמוהו ומבליטים את הפנטזיות שנינוחי נפש שרויים בהן.
תקשורת גסה או כשל משטרתי הוא דיון מסוג אחר שסלע אינו צריך להיות מוזכר בו.
תגובות שקוראות לשקם אדם כזה שהחליט בפיקחות ובעורמה לברוח מהכלא הינן תגובות של חכמי חלם שמוכנים להשקיע משאבים בעבודה סיזיפית על פסולת-אדם נבונה יותר מהם.
מעניין אם בני סלע לא היה מיילל מבכי אלא מחייך בגאווה מה היתה תגובתם של נסחבי קונספציה!
"למען יראו ויראו",
שי

נערך לאחרונה ע"י Toffee בתאריך 11-12-2006 בשעה 18:06.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:04

הדף נוצר ב 0.14 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר