לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-11-2006, 21:30
  themvp themvp אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.04.06
שלח הודעה דרך ICQ אל themvp שלח הודעה דרך MSN אל themvp
המסקנה מכל הסיפור
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי mr. nice שמתחילה ב "פרוייקט גאמא פותח דלתות באזרחי?"

1. אם יש לך את האופציה לך לעתודה אקדמאית - ישנן הרבה אופציות מדהימות ועדיפות מגאמא במודיעין ששייכות למסגרת של הלימודים בעתודה לאחר 3\4 שנות לימוד אתה משתלב במערך הטכנולוגי היותר מתקדם של צה"ל וכך מגיע לדרגים גבוהים נסיון עשיר ועשוי להיות ראש צוות שזה בונוס אדיר בשוק.
בין היתר הניסיון עם התואר נותן לך אופציה לגשת לאוניברסיטאות בחו"ל כמובן שאם תרצה ולעסוק בתחום בארה"ב למשל .
2. האופציה השנייה שלך היא לגשת לעתודה טכנולוגית ולצאת עם תואר הנדסאי דבר שאין להמעיט מערכו היכולת להשתלב כפרוייקטנט בצבא היא בעלת משמעות רבה באזרחי אתה בעל ניסיון עשיר וכמובן שחברות היי טק ללא היסוס יתחשבו בזה וללא ספק שלוקחות אנשים כאלה יחידות כמו לוט"ם ובסמ"כ אלו יחידות שמשלבות פרוייקטנטים והניסיון שם עצום
3. אופציה שלישית שלך היא ללכת לגאמא אם תתקבל ופשוט לעשות את הקד"צ וכל מה שנדרש ולעבור את השלוש שנים שלך גם בפיתוח אך שם שום דבר לא מובטח ואינך יכול להסתמך על גאמא מכאן שעדיף לך ללכת לאחת מהאופציות הקודמות אלא אם כן אתה לא רוצה ללמוד עוד במהלך השנים הקרובות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-11-2006, 21:45
  ^GammaRay^ ^GammaRay^ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.05.05
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי themvp שמתחילה ב "המסקנה מכל הסיפור"

אפשרות ראשונה היא אידיאלית.. ללכת ללמוד הנדסת תוכנה וכו' בעתודה לצאת עם תואר ולצבור נסיון בצבא זה מצויין למי שמחפש את זה.
אפשרות שניה לא הכי עדיפה כי לרוב אלה בעתודה הטכנולוגית זה מי שלא מויין ליחידות כמו גאמא וכו' ואין לו נתונים לגשת לעתודה אקדמית(ככה לפחות במכללה בביה"ס שלי), ולוט"ם זה לא כזה שווה כמו שאתה מתאר כי אחת היחידות היותר גדולות בתקשוב ויש בה שפע תפקידים שלא כולם מדהימים כמו שציינת כי הכל תלוי בנתונים ובכשרון של מי שיוצא משם לאזרחי(ע"ב המלצה וכו' כנראה).
אפשרות שלישית לא רעה בכלל וחוסכת את השנתיים בזבוז זמן בעתודה טכנולוגית ונותנת ניסיון וידע שאפשר לישם בלימודים באוניברסיטה..
תאכלס קרבי זה הכי אחי!
כל זה מנוסח לפי הדעה שלי בלבד.
ישן 20-11-2006, 14:36
  מושיקו קופיקו מושיקו קופיקו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.11.06
זה בכלל לא איך שאתם מתארים את זה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי mr. nice שמתחילה ב "פרוייקט גאמא פותח דלתות באזרחי?"

בתעשיה היום לא מחפשים עובדים שעשו תואר או שהיו בפרויקט זה או אחר כל אלו הם רק אמצעים כדי לקבל ראיון, נניח שאני עושה עתודה יוצא עם תואר ויש לי עוד 2 חברים אחד ממרם ואחד גאמא שלושתינו הולכים לחברת הייטק אומרים לנו שאנחנו צריכים לעבור ראיון, בראיון בודקים אם אנחנו מתאימים לתפקיד וזה לא משנה אם הייתי מצטיין דיקן או החזקתי את הצבא בגאמא אני חייב לעבור את הראיון הזה.
עכשיו השאלה היא אם אני רוצה ללכת לעתודה עם כל היתרונות והחסרונות של זה ואז באזרחות לקבל את הראין שלי או ללכת לגאמא או ממרם ואז ללכת לקבל את הראיון ובזמן עבודה (בתנאי שהתקבלתי) אני ישלים תואר או בפתוחה או במקום אחר רק כדי שיהיה תואר לא יותר מזה.
היום בתעשיה יותר חשוב הנסיון מתואר, אחרי שמתקבלים לעבודה יש תהליך של כמה חודשים שמלמדים אותך על העבודה כי זה לא ממש עוזר להם מה למדת באוניברסיטה כי זה יותר כללי ממה שהם צריכים..
ודרך אגב זה הולך ככה ממרם מצטיין יכול להגיע ל8200 ולעבוד עם ממסניקים וממסניקים עובדים ביחד עם עתודאים וגם דרך ממס אפשר להגיע להיות ראש צוות, אבל גאמא לא בנוי רק ממס, ממס זה מה שהרוב מגיעים אליו יש מקומות בגאמא שלא מגלים את השם שלהם והם בהרבה יותר חסויים ואני לא יודע מה עם עושים שם...
אז אל תגידו סתם לאנשים מה לעשות, אם מישהו רוצה עתודה שילך על זה אבל אם לא עתודה אז עדיף גאמא כי יש לזה יותר שם באזרחות אבל קשה להגיע לשם וגם אם התקבלתם לממרם לא לזלזל..לבסוף כל אלה פותחים דלתות.
אהה ודרך אגב הרבה בוגרי גאמא הקימו חברות ולקחו את החברים שלהם מהשירות כעובדים ישר..
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:05

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר