לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-12-2006, 00:12
  משתמש זכר סטובי סטובי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.06
העלו קנסות החניה ,בהתאם להנחיות משרד התחבורה

עלו סכומי הקנסות בגין חניה לא חוקיתשרון יונתן 30.11.2006בגין חניה באדום-לבן תחויבו ב-250 שקל, ובגין חניה על מדרכה עלה הקנס ל-500 שקלבהתאם להנחיות משרד התחבורה. קנס על חניה בצמוד לאבני שפה אדום-לבן עלה ל-250 שקל (במקום 100 שקל עד כה), וקנס בגין חניה על מדרכה עלה ל-500 שקל (במקום 250 שקל עד כה).מהעירייה נמסר: ''עצירה בשטח המסומן באדום-לבן וחניה על מדרכות הנן עבירה על החוק, וחשוב יותר - מסכנות את הנוהגים בכביש ואת הולכי הרגל. עיריית רעננה פועלת למיגור התופעה, בהתאם לקבוע בחוק ומעבר לפעילויות ההסברה, וגובה קנסות על פי המוכתב בחוק: גובה הקנס על חניה באדום-לבן עומד על 250 שקל, ועל חניה על מדרכה - 500 שקל'

'.www.local.co.il

נערך לאחרונה ע"י סטובי בתאריך 03-12-2006 בשעה 00:23. סיבה: מקור
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-12-2006, 11:19
  ad99 ad99 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.05.03
עירית רעננה אגרסיבית בצורה לא רגילה עם דוחו"ת חניה
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "נו באמת, כאילו הם באמת מנסים למגר את התופעה"

לפני איזה חצי שנה נתקעתי עם אוטו מאחורי מרכז קניות במרכז רעננה הצמוד לרח הראשי רח אחוזה ביום ששי אחרי 14.00 . העיר והמרכז כבר החל להתרוקן אבל לא מפקחי עירייה.

עמדתי שם כשעה וחצי עד שהגיע לי החילוץ בסביבות שלוש וחצי אחר הצהריים ביום ששי! במשך הזמן הזה עברה שם ניידת פיקוח ברחוב הצדדי מאחורי מרכז הקניות איזה ארבע פעמים וחיפשה למי לתקוע דוחו"ת. בנוסף, פקח עם קטנוע עבר ברחוב המאונך לאחוזה כמעט כל עשר דקות(!) כל אוטו שחנה שם לרגע כדי לקנות פרחים או עוגה לשבת חטף דו"ח.

אני חייב לומר לכם שאני תושב תל אביב וגם פה אני רואה איך הפקחים משתוללים אבל פראיות ואגרסיביות כזו במתן דוחו"ת ערב שבת אחרי הצהריים אני עוד לא ראיתי. בניגוד לתל אביב אני מניח שרוב חוטפי הדוחו"ת שם הם תושבי רעננה. אם הם שותקים כנראה שיש להם כסף מיותר. או שהם סתם פראירים.

"אל כובשי כנען בסופה - ואסרוהו ברצועות של תפילין.."
טשרניחובסקי, אל מול פסל אפולו

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:00

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר