לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-12-2006, 21:33
  אוראלהזמיר אוראלהזמיר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.06
שאלה הורדת פרופיל וההשפעה על התמיינות ליחידות שונות (כאשר הקב"א משפיעה)

חבר'ה אז ככה..נפתח קודם כל:

אוראל,
פרופיל 97
תאריך גיוס ראשוני:22/7/07
מיון קד"צ-מודיעין-->גאמא(לבנתים)

הבעיה:
אני צריך להוריד פרופיל בשל בעיות רפואיות שיש לי...
כשהייתי לפני שנה בצו ראשון הבאתי איתי מלא מסמכים ואת הדבר החשוב ביותר לא הבאתי
יש לי בעיה נדירה בצלעות אשר גורמת לי לפעמים למעין התמוטטות קלה שעוברת אחרי 10 דק
(הצלעות עולות אחת על השניה וזה יוצר לחצים בחזה-תחשוה הדומה להתקף לב-כמובן שכשאר זה קורה אני ממש לא יכול ללכת ולעמוד)
רופא איבחן אותי כאדם הסובל מכך ואפילו כתב לכך הצהרה וכו'
עכשוי כשהיתיי בצו ראשון חיפשתי את המסמכים הללו והתברר שבגלל שההצהרה הזאת נכתבה לפני שכל מערך הקופות חולים היה ממוחשב..לכן כדי להוציא תתיק הוצרכתי באישור שלקח הרבה זמן
אז עכשיו קיבלתי את האישור הזה ואני רוצה לשלוח להם את כל מה שצריך...
עכשיו השאלות הן:

*לאן שולחים את כל המסמכים והאם אני צריך ללכת לבקו"ם שוב לקביעת פרופיל מחדש..ואיך בכלל פונים אליהם בבקשה שיבדקו לי פרופיל מחדש..

*הבנתי שאת המנילה שלי שולחים חודשים לפני תאריך הגיוס..שזה יוצא בפבואר..זה אומר שאם אני יוריד פרופיל במקום מנילה קרבית שאולי אני יקבל, אני יקבל מנילה אחרתת..?
כאילו זה די ברור לי שכן אבל אם קיבלתי מודיעין גאמא חלק מהאנשים אמרו לי שזה אומר שיש לי קב"א 54+ אז אם אני יוריד פרופיל לדוגמא ל 64 המנילה החדשה שלי תכלול יחידות כמו ממר"ם או שיכול להיות שאני יקבל להיות טבח או נהג?
הבנתם?
אינ מפחד להוריד תפרופיל בידיעה שאולי זה יותר ידפוק אותי!!אני לא יודע
כי בטוח שאני יעדיף להיות קרבי ולא טבח אבל מה שהכי בטוח זה שאני רוצה להיות במשהו טכנולוגי כמו ממר"ם וכו'
מחכה לתשובות אוראל=]

נערך לאחרונה ע"י אוראלהזמיר בתאריך 03-12-2006 בשעה 21:43.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-12-2006, 22:42
  אוראלהזמיר אוראלהזמיר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Free-Style שמתחילה ב "במצב הבריאותי שלך אתה לא יכול..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Free-Style
במצב הבריאותי שלך אתה לא יכול להיות ביחידה קרבית חס וחלילה שתחווה התמוטטות בקרב או באימון שלא נדע מצרות.

בכל מקרה אתה שולח את הטפסים ללשכת גיוס צלצל אליהם ותדבר איתם הם יבהירו לך את זה הם בטח יזמנו אותך לועדות רפואיות אחרי שיקבלו את הטפסים ד"א כל טופס שאתה שולח שמור אצלך עותק.

לשלוח תשלח לא משנה מה... זה לא פוגע בקב"א והמנילה שלך תשתנה אם יורידו לך ל-64 תקבל מנילה עורפית ולא קרבית (המנילות העורפיות חולקו כבר ד"א)

שיהיה בהצלחה. מקווה שעזרתי.

תודה אחי על התשובה
אבל מה שהכי חשוב זה מה ששאלתי לגבי המיונים...יכול להיות שישלחו לי ממר"ם במנילה ויכול להוית שישלחו לי טבח במנילה(כי לשניהם יש פרופיל עורפי)
עכשיו במה זה תלוי?בקב"א שלי?

זאת השאלה האמיתית..מה הסבירות שאני יראה יחידות כמו ממר"ם במנילה עם קב"א 54+ מאשר מנילה עם טבח..הסיכוים לטובת מי?
ואיזה מנילה אני יקבל?
עורפית?למרות שהן כבר חולקו?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:50

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר