05-12-2006, 19:01
|
 |
L'enfer, c'est les autres
|
|
חבר מתאריך: 21.11.01
|
|
1. לחיצה ימנית על קיצור הדרך, מאפיינים > קיצור דרך > הפעלה > ממוזער.
2. אני בטוח שיש אפשרות, אבל אין לי כח לחפור כרגע.מתוך העזרה של אאוטלוק
ציטוט:
דיווח אודות הודעות חדשות שהגיעו
בתפריט כלים, לחץ על אפשרויות.
לחץ על אפשרויות דואר אלקטרוני ולאחר מכן לחץ על אפשרויות דואר מתקדמות.
בצע אחת או יותר מהפעולות הבאות:
הצגת התראה בשולחן העבודה בעת קבלת הודעות
תחת כאשר מגיעים פריטים חדשים אל תיבת הדואר הנכנס שלי, בחר בתיבת הסימון הצג בשולחן העבודה התראה בדבר הודעת דואר חדשה (בתיבת הדואר הנכנס המוגדרת כברירת מחדל בלבד).
כדי לציין את משך ההתראה או את שקיפותה, לחץ על הגדרות התראה בשולחן העבודה ולאחר מכן בחר את האפשרויות הרצויות.
עצה;
כדי לצפות בדוגמה של התראה המכילה את האפשרויות שבחרת, לחץ על תצוגה מקדימה.
השמעת צליל בעת קבלת הודעות;
תחת כאשר מגיעים פריטים חדשים אל תיבת הדואר הנכנס שלי, בחר בתיבת הסימון השמע צליל.
שינוי סמן העכבר בעת קבלת הודעות ;
תחת כאשר מגיעים פריטים חדשים אל תיבת הדואר הנכנס שלי, בחר בתיבת הסימון שנה לרגע את סמן העכבר.
הערה Microsoft Office Outlook 2003 לא ישמיע צליל, לא ישנה את מצביע העכבר ולא יציג התראה בשולחן העבודה בדבר הודעת דואר חדשה כאשר הצגת שקופיות של Microsoft Office PowerPoint 2003 פועלת במחשב זה.
|
3. אז תשתמש בדרך השניה שהצעתי, היא פועלת לא רע.
5. עצם העובדה שהתוכנה לא שואלת אותך אם להוריד מיילים חדשים מהשרת או לא, ומבצעת אוטומטית את ההורדה של הודעות וגם של קבצים מצורפים, זה פשוט מתכון לאסון. אין לך מושג כמה וירוסים עוברים כך מדי יום.
6. לא ראיתי שאאוטלוק "מוריד רק כותרת", הוא מוריד תמיד את כל המייל עד כמה שידוע לי. אני אישית משתמש בדואר דרך הדפדפן (לקבלה) ושליחה דרך OE (זה נוח לשלוח ככה אם לוחצים על קיצורי דרך של מייל)
נערך לאחרונה ע"י זיו בתאריך 05-12-2006 בשעה 19:09.
|