לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-12-2006, 16:42
  danir danir אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.08.06
יום סיירות 2/1. יש לי כמה שאלות בנוגע למסביב

למסביב חחח(:

אממ אז קיבלתי זימון ליום סיירות ב2/1 להיות בווינגייט ב7!
יש לי מספר שאלות שאני חייב עליהן תשובה במיידית:
1)האוטובוס שאני לוקח הוא פשוט לווינגייט ומוינגייט לוקחים אותי למקום שבו ייתבצע היום תכלס וכמה אפשר לאחר אם בכלל!? אני פשוט גר בב"ש =/.
2)אם קיבלתי מטכ"ל/חובלים/שייטת בסופו של יום הסיירות אני נשאר לישון במתחם ולמחרת יש לי יום מיון למה שקיבלתי מן השלושה? אם כן,צריך להביא אוכל מהבית שיהיה ליום השני או שדואגים לנו לאוכל שם ? ואם בכול מקרה,בהנחה שלא קיבלתי כלום,כדאי להביא משהו לאכול?
3)השובר נסיעה,הוא תקף להלוך וחזור?

בינתיים אין לי עוד שאלות אבל בטח יצוצו לי בהמשך,בינתיים אודה לכם אם תענו לי על אלו,אני ממש מבקש רק להתייחס לכול חלקי השאלות .

תודה רבה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-12-2006, 17:09
  Zeph Zeph אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי danir שמתחילה ב "יום סיירות 2/1. יש לי כמה שאלות בנוגע למסביב"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי danir
למסביב חחח(:

אממ אז קיבלתי זימון ליום סיירות ב2/1 להיות בווינגייט ב7!
יש לי מספר שאלות שאני חייב עליהן תשובה במיידית:
1)האוטובוס שאני לוקח הוא פשוט לווינגייט ומוינגייט לוקחים אותי למקום שבו ייתבצע היום תכלס וכמה אפשר לאחר אם בכלל!? אני פשוט גר בב"ש =/.
2)אם קיבלתי מטכ"ל/חובלים/שייטת בסופו של יום הסיירות אני נשאר לישון במתחם ולמחרת יש לי יום מיון למה שקיבלתי מן השלושה? אם כן,צריך להביא אוכל מהבית שיהיה ליום השני או שדואגים לנו לאוכל שם ? ואם בכול מקרה,בהנחה שלא קיבלתי כלום,כדאי להביא משהו לאכול?
3)השובר נסיעה,הוא תקף להלוך וחזור?

בינתיים אין לי עוד שאלות אבל בטח יצוצו לי בהמשך,בינתיים אודה לכם אם תענו לי על אלו,אני ממש מבקש רק להתייחס לכול חלקי השאלות .

תודה רבה!

בשימחה.

1. כן. בידיוק ככה. בקשר לאיחורים - לא כדאי אף פעם אבל בוא נגיד שהם לוקחים קצת זמן ספייר והיום לא יתחיל בידיוק בשעה שקיבלת להתייצב, חוץ מכל העניין האירגוני של המספרים והטפסים, יש חלוקה לקבוצות ובר אור בקבוצות בהתחלה וזה לוקח זמן... אז אם איחרת קצת לא נורא, פשוט נסה להגיע כמה שיותר מוקדם. אם יש ספק תשאל את מדור סיירות.
2. לא נשארים לישון בינואר, רק ביולי. המיונים למחרת מתקיימים רק אם קיבלת מטכ"ל ואתה תחזור הביתה ותישן בבית. אם תקבל שייטת או חובלים יהיה לך מיונים אבל סביר להניח שלא יום למחרת. ליום עצמו אני מציע לך להביא סנדוויץ' או משהו כזה, לא צריך הרבה כי במילא תקבל שם דברים סמליים לאכול (לחם שוקולד טונה קוטג' גבינה). אומרים שערב לפני יום סיירות לאכול פסטה זה אחלה של דבר (עניין הפחמימות). לא ידעתי בידיוק למה (עכשיו דווקא יש לי הבנה כללית) אבל עשיתי את זה בעצמי.
3. אמורים להיות לך שוברים נפרדים של הלוך וחזור (אם אני זוכר נכון) ואם אין לך אני מניח שתוכל לבקש שם... (שוב פעם, אם יש ספק שאל את מדור סיירות).

סבבה אתה מוזמן להמשיך לשאול. מקווה שעזרתי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:38

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר