לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-12-2006, 17:31
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
כתבה סיכום פורום עתודה

אז לכל מי שפיספס הנה סיכום של פורום עתודה שהתקיים בתאריך 10/12/06 באתר"עולים על מדים".

שאלה:באתר שאני מנסה להרשם לעתודה של כלכלה ומנהל עסקים לא מופיעים לי מוסדות לימוד לבחירה ולכן אני לא יכול להרשם..
רציתי לדעת מה לעשות? וגם איפה אפשר ללמוד כלכלה ומנהל עסקים?
תשובה:עליך להירשם דרך מגמת כלכלה בלבד וכאשר תונחה לקנות ערכת הרשמה שם תידרש לרשום תחום התמחות

שאלה:אני עושה פסיכומטרי מותאם באפריל שזה יהיה בערך ב15 לאפריל זה מאוחר מדיי?
רשום שצריך לעשות עד ה1 באפריל ופשוט אין עוד מועדים של מותאם...
תשובה:פסיכומטרי מותאם ניתן לבצע במועד שציינת.אינך צריך לדאוג - ציון זה הינו קביל במסגרת העתודה.אולם עליך לוודא כי אושר לך לבצע פסיכומטרי מותאם על ידי המרכז הארצי לבחינות והערכה.

שאלה:אני מעונינת להתקבל לעתודה אבל ציון הפסיכומטרי שלי אינו מספיק גבוה ולכן אני רוצה ללמוד במכינה. מהם תנאי הקבלה למכינה?
תשובה:עלייך להירם למסלול העתודה האקדמית, במידה ולא תעברי את ועדת מיון שלב א' בתחילת חודש מרץ אנו נציע לך את החלופה של המכינה.
במידה והינך גרה ביישוב המוגדר כישוב עתידים (ראי רשימה באתר זה) הינך יכולה לפנות לעתידים ולקבל פרטים גם על המכינה שלהם.

שאלה:רציתי לדעת אם אפשר לקבל מאה אחוז מימון של הלימודים בעתודה?
תשובה:הינך מקבלת מענק של 8,500 ש"ח לכל שנת לימוד בעתודה, כאשר במגמת הרפואה הינך מקבלת סכום זה לאורך כל שנות הלימוד.
מעבר לכך לא ניתן מענק מוגדל.

שאלה:
1. האם העובדה שאני ניגש בשנית לפסיכומטרי במועד אפריל תשפיע על סיכויי הקבלה שלי לעתודה?2. האם יכול להיות שהסכם שנדרש לקבלה לעתודה רפואית הוא נמוך במעט מהסכם לסטודנטים לא עתודאים?
תשובה:
1. במידה ותשפר את ציונך הדבר ישפיע לטובה על סיכויי קבלתך.
2. אין הבדל בין הנדרש ממועמד שהינו עתודאי לבין אזרח מן השורה אשר נרשם למסלול הרפואה.

שאלה:רציתי לברר האם הצבא משתתף במימון המכינה? אם כן באיזה סכום?
תשובה:הצבא משתתף במימון המכינה בסכום של 8500 ש"ח כאשר נדרשת השתתפותך בעלות של כ1000 ש"ח. נתונים אלה משתנים מעת לעת.

שאלה:מתי המועד האחרון לביצוע הבחינה הפסיכומטרית לאלה שיקבלו את החוברות רק בינואר? האם זה שונה או גם באפריל? והאם ביצוע הבחינה באפריל תשפיע על הסיכויים להתקבל לעתודה לעומת ביצועה בפברואר? מבחינת זמן קבלת התוצאות וכו'
תשובה:גם מקבלי חוברת ינואר נדרשים לבצע פסיכומטרי אחרון במועד אפריל. יש לציין שההרשמה למועד זה מתבצעת עד אמצע חודש פברואר ולכן יש מספיק זמן בין קבלת החוברת לבין ביצוע הרשמה לפסיכומטרי. ביצוע בחינה במועד מוקדם יותר נותן מושג בזמן מוקדם יותר בתהליך על סיכויי הקבלה אולם אין הבדל בין המועדים. אין עדיפות למי שעושה בחינה במועד פברואר לעומת מי שמבצע בחינה במועד אפריל.

שאלה:יש לי קב"א 54(מעל מה שצריך לעתודה) אך הדפ"ר שלי 50(צריך מינימום 60)..
האם אני עדיין יכול להירשם לעתודה?לא קיבלתי את החוברת בגלל דפ"ר נמוך אך שוב הקב"א שלי מעל מה שצריך..האם יש דרך להירשם לעתודה בכל זאת?
שאלה נוספת:מה המועד האחרון שניתן להירשם לעתודה?יש לי פסיכומטרי באפריל(מועד הבחינה)..במידה ויאשרו לי אני אוכל להירשם לעתודה?
תשובה:לא נוכל להתיחס לנתונים האישיים המוצגים בשאלתך. באופן כללי מי שלא קיבל לביתו את חוברת העתודה מוזמן לפנות למרכז שירות קד"ץ ולבדוק את התאמתו.המועד האחרון לרישום לעתודה הוא 28 לפברואר 2007 ומועד הבחינה האחרון הקביל הוא אפריל 2007.

שאלה:מה ערכו של שכר עתודאי, כלומר מהו ערכו של השכר של עתודאי בשירות חובה?
תשובה:שכרו של עתודאי מעט גבוה משכרו של חייל חובה. יש לזכור שהשכר בין העתודאים אינו שווה והוא מותאם להכשרות שלהם במהלך הלימודים והשירות.
השכר בקבע משתנה בהתאם לגורמים רבים נוספים ואינו אחיד.

**כל התשובות שהועתקו נכתבו ע"י מקור מוסמך(נציגי מדור עתודה)**

נוב 07.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:52

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר