רציתי לדעת איך מחברים את שני הכרטיסים לטלויזיה ואיך הוא אמור לזהות לי את הפונקציה שעליה
אני מדבר. כדי שאני אוכל לראות שני ערוצים בו זמנית (כמו שצינתי יש לי שני כרטיסי טלויזיה).
אני רוצה לדעת לגבי החיבורים וגם איך מגדירים ועובדים עם זה בפועל.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי gold dragon שמתחילה ב "איך אפשר לעצור שידור מכרטיס טלויזה ולעבור לערוץ אחר יש לי שני כרטיסי טלויזיה?"
משום שאף אחד לא ענה לי באשכול הקודם שנתתי את הלינק אליו ציון שאני אוכל לעשות את הדבר הזה.
אז אני פשוט אשמח לדעת איך מחברים את זה כדי שאני אוכל לצפות בשני ערוצים בו זמנית וכו'.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי קרמריקה שמתחילה ב "זה לא קשור לחומרה. זה תלוי..."
זה אמור להתחבר לשקע של הטלויזיה בשביל שאני אקבל תמונה משני ערוצים בו זמנית
מה אני צריך לקנות מפצל שיוריד לי את רמת השידור ?
האם התוכנה שאני מתקין על המחשב שקיבלתי עם הדיסק או עם התוכנה של ה windows media center תדע לעבוד אם זה כי לא ראיתי ממש אופציה לזה השאלה שלי יותר איך מחברים את זה יותר חשוב לי עם התוכנה אני כבר מאמין שאני אשחק עד שאני אצליח.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי gold dragon שמתחילה ב "לא יש לי שני כרטיסי טלויזה 150 mce השאלה שלי איך"
אם יש לך נק' אחת מן הסתם אתה צריך מפצל. אם זה דיגיטלי אתה צריך שני ממירים.
כל כרטיס הוא בפני עצמו - בין אם יש לך אחד או עשרים. כל כרטיס צריך חיבור משלו.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי gold dragon שמתחילה ב "רגע ואם הייתי קונה את ה 500 לא היתי צריך שני ממירים"
גם אז היית צריך שני ממירים. ה500 זה שני 150 באחד - זה הכל.
זה בכלל לא משנה איזה כרטיסים יש לך. תחשוב על זה רגע - איך אתה יכול לראות שני דברים שונים בו-זמנית או לראות משהו אחד ולהקליט משהו אחר אם יש לך רק מקור שידור אחד? על כל ערוץ שאתה רוצה לראות או להקליט בו זמנית אתה חייב ממיר.
הדרך היחידה ללא עוד ממיר היא אם יש לך הוט ואתה מוותר על הערוצים הדיגיטליים ואז אתה מפצל את השקע לשתיים.