לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-01-2005, 10:56
  Souler Souler אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.11.03
שלח הודעה דרך ICQ אל Souler
עם כל המעט ידע שיש לי בתוך הצבא..
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי דוכיפת_כבוד שמתחילה ב "אם אתה תלך לח"יר , כמו גולני..."

זה בולשיט. להזכיר לך נ"מ, שיריון, תותחנים עושים טירונות 05 (שיריון התחילו מהמחזור האחרון 05 קבוע אני יודע).
חבר שלי בשיריון, עכשיו באימון מתקדם, וכל הטירונות טחנו אותו.. הוא אמר לי שהכושר שלו עלה פלאים ושהוא לא היה מאמין.
אני מאמין אולי שאם אתה בגדודים של שיריון או תותחנים אז אחרי שאתה יוצא לסדיר אולי ירד לך הכושר (כמו בכל חטיבת חי"ר אחרת גם כן), אבל הצבא דואג לשמר אותך בכושר כל הזמן!
(כמו שאמרתי -חוץ מבסדיר למשל של גדודים שכל אחד טופח פי 1 וחצי ממימדיו).

אבל אין לי זכות דיבור, אני לא יודע כמה זה נכון. אני מדבר איתך בתור אחד שיש לו חבר בעוקץ, צנחנים, שיריון -וכל אחד מספר לי סיפורים על מה עבר לו השבוע.
אז אלה נתונים לא הכי מדוייקים אבל מאומתים מחברים טובים שלי.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-01-2005, 11:20
  כבר אזרח כבר אזרח אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.10.04
כושר גופני
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Souler שמתחילה ב "עם כל המעט ידע שיש לי בתוך הצבא.."

הכושר הגופני בפלס"רים הוא טוב יותר מכמה סיבות:1.ישנו מיון מקדים (גיבושים) ובין היתר נלקחים אנשים שרמת הכושר שלהם היא ברמה טובה קצת יותר מהשאר. 2.הפלס"רים לא מחזיקים קו ,מה שמקנה זמן רב יותר לאימונים בין היתר אימונים גופנים כמעט על בסיס יומי. 3.ניתן דגש רב במהלך המסלול וגם כלוחם בפלגה על שמירה על כושר ושיפורו. רק הערה קטנה לא לחשוב שבגדודים אין אנשים בעלי כושר טוב כי גם שם יש אנשים בעלי כושר גופני מעולה...בכל מקום מי שרוצה לשמור על כושר יוכל לעשות זאת השאלה כמה חרוץ אתה וכמה משמעת עצמית יש לך..... גם אם אתה בפלס"ר ולא תשקיע במדס"ים ובאימונים הגופניים זה שאתה נקרא לוחם פלס"ר לא יתן לגוף שלך לרוץ יותר מהר....בקיצור בפלס"רים יש יותר תנאים להיות בעל כושר טוב אך מה שקובע בסוף הוא המשמעת העצמית של כל אחד...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:35

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר