לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-12-2006, 17:12
  shaboo shaboo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.12.06
פסילה רפואית בגיבוש צנחנים - עזרה בבקשה

אוקיי אז ככה, בחורף, אם אני חשוף הרבה לקור, יש לי כוויות קור בקצות האצבעות. יש כאלה שאומרים שזה כואב אבל לי זה באמת לא כואב. בכל אופן, הצבא מודע לכוויות הקור (היה רשום לי כסעיף) וקיבלתי אף על פי כן זימון לצנחנים שהחל היום, ה13 לדצמבר.

כמו תמיד, אמא היא הבעייתית. היא החליטה שאני לא יכול להיות קרבי, ובטח שלא צנחנן, עם כוויות קור שמופיעות בחורף' ולכן הלכה למומחה לראומטלוגיה. המומחה כתב מכתב תקיף שמי שיקרא אותו יחשוב שאני נכה עם רגל אחת בקבר. הכוויות האלה זה משהו די שולי ובכל זאת הוא כתב שאני לא יכול לשרת ביחידה קרבית. כרגע יש לי פרופיל 97 דרך אגב. אם כוויות קור זה דבר כה רציני, למה קיבלתי בכלל מלכתחילה 97?

עכשיו כשהלכנו לרופא משפחה כדי לקבל אישור לגיבוש, הוא כתב ש"מצורף מכתב ממומחה לראומטלוגיה" ולכן נאלצתי להראות לרופא של הגיבוש את המכתב. במכתב, המומחה כתב שיש להוריד לי את הפרופיל ושאני לא יכול להיות קרבי ולכן, כמובן, נפסלתי מבחינה רפואית ונאלצתי ללכת הביתה.

יש לי כמה שאלות. קודם כל, אם הצבא יודע שיש לי כוויות קור, למה המכתב הזה משנה משהו בכלל? יצאתי מתוך הנחה שזה לא ישנה יותר מדי אם אני אלחץ על הרופא, אבל כלום לא עזר. הרי ע"פ הפרוצדורות של הצבא כוויות קור זה סעיף. האם הכוויות קור שלי שונות מהכוויות קור של מישהו אחר בגלל שלי יש אישור ממומחה? מה זה השטויות האלה?

הרופא לקח את המכתב, האם הוא יגיע לתיק האישי שלי או משהו בסגנון? האם המכתב הזה יוריד לי את הפרופיל אוטומטי? הרופא אמר לי ללכת לועדה רפואית עם המכתב הזה אבל הוא לקח אותו (כמובן שהוא לקח עותק). האם הוא יעביר אותו בעצמו לועדה רפואית? או שהוא לקח אותו כחלק מהפרוטוקלים כדי שיהיה הוכחה לסיבה שהוא דחה אותי בגיבוש? כלומר, אם אני לא אלך לועדה רפואית עם המכתב הזה, האם הצבא עדיין ידע עליו? זה שאלה חשובה מאוד בשבילי, אודה לכם על התשובה.

ושאלה שלישית, האם יהיה גיבוש נוסף לצנחנים עד ה13 למרץ? או שמה שהיה היה ולא יהיה יותר?

ושאלה אחרונה ולא כ"כ רלוונטית, הקשרים שלי בצבא אמרו לי שהיח"ש (יחידות שטח) שלי הוא "איכותי", מה זה אומר? האם זה אומר שאני אקבל עוד זימונים חוץ מהצנחנים?

בכל אופן, אני מה זה מבואס עכשיו בגלל המכתב הזה :\ אני כועס על אמא שלי כמו שלא כעסתי עליה אף פעם, רציתי מאוד ללכת לצנחנים.

תודה מראש על התשובות.

נערך לאחרונה ע"י shaboo בתאריך 13-12-2006 בשעה 17:30.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:55

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר