לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-12-2006, 02:53
צלמית המשתמש של schiwe
  משתמש זכר schiwe schiwe אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.11.06
שלח הודעה דרך ICQ אל schiwe שלח הודעה דרך MSN אל schiwe
מידע
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי אודי גילת שמתחילה ב "תיראה מהיצב תמונה זה דבר חשוב..."

זה לא סתם שנכנס לך לראש מצלמה זה "או ניקון או קאנון" זה כמו לרכוש רכב או גי'נס זה מותג הוא כנראה הוכיח את עצמו בשוק וכנראה שהכסף היה שווה...
אני אישית מגיע מתחום המחשבים, ולמדתי דבר חשוב! שזה מה שמבלבל אותך... זה המחיר בעד התמורה. כי חברה כמו פוגי' תציע לך יותר בסכום שאתה יכול לקבל מ-"קאנון או ניקון" ובגלל זה מגיע ה- ההתעיה הגדולה למה? עכשיו תחשוב לבד כי יכול להיות שתקבל יותר בפוגי' אבל לא תקבל "ניקון או קאנון"...
נ.ב אני חזרתי ממסיבה מטורפת!!!
Canon EF 75-300mm 1:4-5.6 III

נערך לאחרונה ע"י schiwe בתאריך 13-12-2006 בשעה 02:57. סיבה: נ.ב
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-12-2006, 09:32
צלמית המשתמש של tita
  משתמש זכר tita tita אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.02.06
שלח הודעה דרך ICQ אל tita שלח הודעה דרך MSN אל tita Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי maguse שמתחילה ב "עשיתי השוואת תמונות.."

אני הייתי הולך על הפו'י והאמתי כבר הלכתי עליה לפני ההיתנסות שלי עם DLSR הD50 הישתמשתי בפוג'י S9500

נוחות שימוש:אצל הפוג'י הכל ממש כמו DSLR הכל ידני וכמעט ולא נוגעים בכפתורים אלה אם אתה רוצה לכוון נתונים

נוחות אחיזה:הפוג'י מאסיבית, גדולה, מדמה צורה של DSLR

מהירות צילום (בין הלחיצה לצילום):לא יודע על זה ספציפית אבל הS9500 הייתה מהירה...(רק בעיות קטנות של צילום בלילה)

הזום (שבמקרה הזה הקאנון עדיפה כי יש לה מייצב תמונה - השאלה בלי מייצב עד כמה התמונה תצא מרוחה):זה תלוי גם בך כמה אתה יציב...ואני זוכר שקראתי איפה שהוא שכדי שתמונה תצא לא מרוחה אחד מהפעולות שאתה רוצה לעשות זה שהתריס יהייה לפחות יותר מהאורך מוקד זאת אומרת שהתריס חייב להיות מהיר יחסית אם אתה על זום גבוהה ככה שרק אם תיהייה על תריס איטי ותרעד הפוג'י תוציא תמונות מטושטשות

והפוקוס המכני די משמעותי:גם פוקוס מכני יש כן...(אני לא בטוח בקשר לדגם של הS600 אבל יכול להיות) בS9500 הוא היה קשה לשליטה וכמעט ולא הישתמשתי פוקוס ידני (כשיש יכולת מאקרו בצורה כזו גבוהה (1cm from lens) אתה לא כל כך צריך (אבל יש גם שמשתמשים בזה לדברים אחרים..

בברכה, איתמר חסן

ישן 13-12-2006, 10:12
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי maguse שמתחילה ב "זה או להחליט כבר או להתאבד.. (מסקנה אתם מצילים חיים (: )"

הקדמה - אני פרו פוג'י ולכן זו תהיה ההמלצה שלי.

בנוגע לשאלה שלך "מצלמה זה או ניקון או קנון", זה לא נכון ממזמן כפי שאמר אודי.
הרבה חברות התחרו ועדיין מתחרות בענקים הללו בהצלחה יפה מאוד.
פוג'י באופן ספציפי מתחרה גדולה מאוד בשוק הדיגיטלי.
פוג'י, כמו סוני (מינולטה לשעבר) היא חברת טכנולוגיה (היי טק) המפתחת ומייצרת טכנולוגיות שונות.
פוג'י (פוג'יפילם) נמצאת בעסק הצילום שנים ארוכות מאוד בעיקר בתחום ההדפסה והצילום האנלוגי (סופריה הוא הסרט הנפוץ ביותר, לא אודי?).

ה DSLR של פוג'י מתקדמות מאוד, כמו גם מצלמות ה P&S שלהם.
לדעתי, בתחום ה DSLR-Like אין לפוג'י באמת מתחרים.
פוג'י הוציאה דגמים נהדרים של מצלמות לאורך כל הדרך. אני זוכר שאבא שלי קנה את ה s3000. בזמנו היא היתה ממש להיט.
ה s5600 הביאה לי פריימים טובים מאוד גם בצילום אירועים (הנחשבים קשים לצילום בגלל תאורה קשה) ודגם הקצה ה- s9500 הוא כבר ממש מצלמת DSLR קטנה עם חיישן קטן. כמובן שאין לה את האיכות של DSLR, אבל מלבד הפרט הזה - היא מצלמה כמעט שלמה. זוית רחבה, זום גדול, מקרו נחמד והרגשה שאתה מצלם ב DSLR.
הדגם החדש שאתה שוקל לקנות הוא בעצם דגם קצת מעצבן.
הוא זול יותר מה- 9500 שזה דבר טוב, אבל בעצם זה כאילו שהם לקחו את ה 9500 והורידו לה מהאפשרויות בשביל להצדיק את המחיר הזול.

בסופו של דבר, זו מצלמה שממשיכה סדרה גדולה של פוג'י והיא מציגה את קידמת הטכנולוגיה בהרבה בפרמטרים שאין לאף מתחרה.

בנוגע למייצב תמונה - אני אישית לא מבין ממש על מה הרעש.
יש לי חמש עדשות ל DSLR שלי ואף אחת מהן לא מיוצבת, דבר שלא מפריע לי לקבל פריימים נהדרים. המייצב הוא פיצ'ר שיכול לעזור במקרה של רעידת יד בתאורה קשה בטלה גבוה. סיטואציה שנראית לי פחות שכיחה מאשר העלאת סטופ ב ISO.

לדעתי, לך על הפוג'י, אבל בכל מקרה, גם אם תלך על קנון רק בגלל שכתוב עליה קנון, לא פיספסת. סה"כ מדובר על שתי מצלמות טובות מאוד ולא משנה מה תבחר, אתה תקבל יופי של מצלמה שתספק אותך עד ל DSLR

ישן 14-12-2006, 18:52
  אודי גילת אודי גילת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.01.06
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "הקדמה - אני פרו פוג'י ולכן זו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narxx
הקדמה - אני פרו פוג'י ולכן זו תהיה ההמלצה שלי.

בנוגע לשאלה שלך "מצלמה זה או ניקון או קנון", זה לא נכון ממזמן כפי שאמר אודי.
הרבה חברות התחרו ועדיין מתחרות בענקים הללו בהצלחה יפה מאוד.
פוג'י באופן ספציפי מתחרה גדולה מאוד בשוק הדיגיטלי.
פוג'י, כמו סוני (מינולטה לשעבר) היא חברת טכנולוגיה (היי טק) המפתחת ומייצרת טכנולוגיות שונות.
פוג'י (פוג'יפילם) נמצאת בעסק הצילום שנים ארוכות מאוד בעיקר בתחום ההדפסה והצילום האנלוגי (סופריה הוא הסרט הנפוץ ביותר, לא אודי?).

ה DSLR של פוג'י מתקדמות מאוד, כמו גם מצלמות ה P&S שלהם.
לדעתי, בתחום ה DSLR-Like אין לפוג'י באמת מתחרים.
פוג'י הוציאה דגמים נהדרים של מצלמות לאורך כל הדרך. אני זוכר שאבא שלי קנה את ה s3000. בזמנו היא היתה ממש להיט.
ה s5600 הביאה לי פריימים טובים מאוד גם בצילום אירועים (הנחשבים קשים לצילום בגלל תאורה קשה) ודגם הקצה ה- s9500 הוא כבר ממש מצלמת DSLR קטנה עם חיישן קטן. כמובן שאין לה את האיכות של DSLR, אבל מלבד הפרט הזה - היא מצלמה כמעט שלמה. זוית רחבה, זום גדול, מקרו נחמד והרגשה שאתה מצלם ב DSLR.
הדגם החדש שאתה שוקל לקנות הוא בעצם דגם קצת מעצבן.
הוא זול יותר מה- 9500 שזה דבר טוב, אבל בעצם זה כאילו שהם לקחו את ה 9500 והורידו לה מהאפשרויות בשביל להצדיק את המחיר הזול.

בסופו של דבר, זו מצלמה שממשיכה סדרה גדולה של פוג'י והיא מציגה את קידמת הטכנולוגיה בהרבה בפרמטרים שאין לאף מתחרה.

בנוגע למייצב תמונה - אני אישית לא מבין ממש על מה הרעש.
יש לי חמש עדשות ל DSLR שלי ואף אחת מהן לא מיוצבת, דבר שלא מפריע לי לקבל פריימים נהדרים. המייצב הוא פיצ'ר שיכול לעזור במקרה של רעידת יד בתאורה קשה בטלה גבוה. סיטואציה שנראית לי פחות שכיחה מאשר העלאת סטופ ב ISO.

לדעתי, לך על הפוג'י, אבל בכל מקרה, גם אם תלך על קנון רק בגלל שכתוב עליה קנון, לא פיספסת. סה"כ מדובר על שתי מצלמות טובות מאוד ולא משנה מה תבחר, אתה תקבל יופי של מצלמה שתספק אותך עד ל DSLR

כן. בקשר להכול.
נ.ב
פוגי מיצרים מצלמות שנים רבות הם גם היו מיצרים בעבר ליפני שהיה אוטו פוקוס.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:17

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר