לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-12-2006, 13:14
  הפילדמרשל הפילדמרשל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי OpenDoor שמתחילה ב "לא רוצה קרבי"

שמע, זה נורמלי ובאמת תבקש קב"ן, והנה סיפור שלי:
גם לי היה פחד מנשק ומלחמה כך שבגדנ"ע לא הסכמתי לעשות את המטווח, בסוף הכריחו אותי כמעט פיזית הסגל והחברים מהכיתה, ונהניתי מכל שניה, ועכשיו כשאני אמור לקבל נשק אני ממש מחכה לזה. תאמין לי שמטווחים זה הדבר הכי כייפי שיש, כמו משחק מחשב שיש מטרה ואקשן במובן החיובי.

גם לי ממש קשה לישון מחוץ לבית (אני עושה קורס מכ"ים בחיל האוויר וזה אומר חצי שנה ראשונה כמו קרבי לכל דבר), ועוד יותר קשה לי כל הקטע הזה שאין ארונית לשים בה את הדברים והכל בתיקים וצריך להתכופף והכל (ואני די גבוה), וכל הזמן שוכחים איפה מה, לחץ ורעש. אבל אני מקווה שבסוף תוך עוד שבוע אתרגל ואז יהיה קל.
בהצלחה!

ואגב, האירוניה היא שאלה שנשברים אחרי שבוע הטרום ובוכים, בסוף גומרים את השלוש שנים כמפקדים שמגדילים ראש, בינתיים זה ההלם והלחץ שעובדים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-12-2006, 16:46
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
איך יוצים מקרבי? ישנן מספר אפשרויות:
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי TIL שמתחילה ב "תסביר לי משהו"

הורדת פרופיל: או עקב בעיה רפואית או עקב בעיה נפשית
בעיות ת"ש: אין צורך להרחיב, בעיות כלכליות בבית, מחלה קשה של קרוב משפחה וכו'
היפלטות מהיחידה עקב בעיות משמעת או חיילות גרועה: במהלך המסלול כל יחידה מפרישה חיילים לתפקידים שונים- קשרים, אלחוטנים, חובשים, חימוש וכו'. חיילים בעייתיים/חלשים יהיו בדרך כלל אלה שיופרשו. אני לא מדבר על חובשים שחוזרים אחר כך ליחידה, אלא על כאלה שיוצאים לקורסים בידיעה שהם לא חוזרים ליחידה ולתפקיד הקודם.

יש כאלה שרוצים חיים קלים ורוצים לעשות את זה הכי מהר שאפשר- בדרך כלל זה דרך הקב"ן.

ישן 09-12-2006, 16:46
  אליהו ר אליהו ר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.05.06
גם שעון מקולקל מראה פעמיים ביום את השעה הנכונה...
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי TIL שמתחילה ב "תסביר לי משהו"

הצבא אכן דפוק, לצערנו - והקיץ האחרון הוכיח שהדבר הטוב הכמעט יחיד שנשאר בו זה הלוחמים שבו...
אבל יש פעמים שהוא צודק - הציפיה היא מכל מי שיכול שיהיה קרבי, כי זה לא הוגן שרק חלק יקחו על עצמם את המטלות הקשות ביותר - כולם רוצים להיות קל"ב ולא לעבוד קשה מדי, אפילו קרביים... עם זאת, יש כאלה שבאמת לא יכולים וצריך לבוא לקראתם ולא לשלוח אותם לקרבי. חלק ניכר מהסיבות לזה הוא בריאותי, ואז מעלים לועדה רפואית ומורידים פרופיל. חלק אחר הוא נפשי, ואז מעלים לקב"ן ומורידים פרופיל בהתאם, מה לעשות. מי שלא רוצה להיות קרבי, אפילו אם יש לו סיבה מוצדקת, צריך להבין שלסיבה הזו יש משמעות והיא לא סתם באויר. מי שמספיק חזק נפשית כדי להבין את המחיר הזה, מעדיף כבר להשאר קרבי ולא לקבל פרופיל 45 נפשי - וזה כבר סימן שהוא כשיר להיות קרבי...

בהצלחה ושבוע טוב,

אליהו
ישן 14-12-2006, 00:34
  geri3688 geri3688 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.11.04
תקשיבו שניה אני הייתי בתותחנים התגייסתי ב 3/12 ויצאתי משם בלי בעיה

פשוט הראתי שאין לי מוטטיבציה שיחקתי אותה ראש קטן הלכתי למשקית תש סיפרתי לה סיפורים מפה ועד השירותים של שיבטה בראיוונת עם המפקד והמפלג אמרתי להם אני לא רוצה קרבי הלכתי לרופא הוצאתי כל מיני פטורים שונים ומשונים חחח ....
ואפילו לא שלחו אותי לקבן.. אמרו לי איזה יום לבוא לקבנית שם ובסוף היא לא יכלה לקבל אותנו ואמרו לנו לא משנה אחרי שעה בא אלי המפקד אמר לי תעלה על מדי א אתה יוצא מפה מחר ואני ועוד 17 חבר'ה מכל הגדודים יצאו באוטובוס חופשיים ומאושרים לבקום
שמו אותנו בפלוגה של הממתינים ויום ראשון אנחנו יוצאים לטירונות 02
עד אז אני בבית בחופשששש
אז תנסו את זה ואל תלכו בכל מני דרכים מוזרות של הצגות ובכי לקבן פשוט תראו חוסר מוטיבציה ויעיפו אותכם משם כי מה לעזזל הם צריכים בקרבי חייל עם 20 פטורים שלא יכול לעשות כלום ??
תחשבו על זה ואל תזיינו בשכל כי זה כבר בדוק
ישן 14-12-2006, 10:19
  geri3688 geri3688 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.11.04
אתם לא מבינים כלום

אני די בטוח שאני וזה שפתח את האשכול הם אנשים שפשוט לא רצו להיות בקרבי ושמו אותנו שם בכוח...
אני אף פעם אבל אף פעם לא רציתי להיות בקרבי ושמו אותי שם בכוח למרות ששיגעתי אותם שאני לא מתאים לזה. אתם חייבים להבין שבשבילל להיות בקרבי לא מספיק להיות עם פרופיל 97 אלא צריך להיות מוכן לזה מבחינה פסיכולוגית כי העומס שעוברים הוא אדיר יחסית למה שהיה לפני מכל הבחינות פיזית ומנטלית, ומי שבא לשם בלי חשק לקרבי ובלי מוטיבציה הו אהכי נידפק. אז אל תתפלאו שאני עושה בעיות בשביל לקבל את מה שמגיע לי באמת ואל תתחילו להגיד לי שאם אתה 97 אתה חייב להיות בקרבי זה משפט הכי מטומטם שיש כל אחד צריך להיות איפה שהוא חושב שבוא יכול להיות.
הדרך היחידה שהיתה לי היא לעשות בעיות ולצאת משם וזה מה שעשיתי כמובן שאפשר גם לבכות לקבן אבל אני העדפתי לא לעשות את זה בדרך של הצגות ובכי וכאלה, ותאמינו לי אני ראיתי שם הרבה אנשים שבאו למפקדים ופשוט בכו להם בפנים ליד כולם כמו ילדים קטנים.
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:59

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר