14-12-2006, 17:37
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.07.03
|
|
|
אני לא מבין אותך
אתה יוצא החוצה, מצלם, אפילו לא משקיע בצילום - לא נדבר על חוסר מוחלט של קומפוזיציה ועניין בתמונות שאתה מפרסם, אלא אפילו על אי השקעה בפיקוס נורמלי של התמונה, רק להראות לנו שיש לך זום.
יש לי מצלמה כמו שלך ובכל זאת אני לא מפרסם כל תמונה שמראה יכולת שלה (שבד"כ כמעט כל יכולותיה נופלות משמעותית מהרמה הממוצעת של המצלמות בפורום הזה).
איזו תגובות אתה רוצה? אני אשמח לתת תגובות בונות למי שמנסה להראות משהו בתמונות ולא מצליח לו, אבל אתה לא מנסה כלום, לא ידוע מה אתה בכלל מחפש, ואתה מעלה בכל זאת תמונות גרועות כשאתה יודע שהן גרועות.
למרות שאני חדש ולא מתיימר להיות מבין בפורום אני יכול להגיד בבטחה שאתה פשוט מספים את הפורום. אם אתה רוצה להתנסות בטכניקות - בכיף! אבל תתאמן, תנסה להוציא משהו משמעותי מהטכניקה ולא רק לבצע אותה, ואז תעלה לכאן תמונות בשביל לקבל תגובות בונות, כרגע אתה משיג את התוצאה ההפוכה - אני אישית כבר לא רוצה להיכנס לאשכולות שלך כי הם פשוט חסרי תכלית (כנ"ל לגבי תמונות המקרו שהצגת).
אגב, אני לא מציע אף פעם להשתמש בזום הדיגיטלי - זה בעצם חותך את התמונה ומגדיל אותה דיגיטלית ובכך מוריד משמעותית את איכותה - אם חובה לעשות תהליך כזה עדיף כבר בהרבה לעשות אותו ידנית בפוטושופ.
|