לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום עיצוב גרפי! וזה וזה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > גרפיקה, ציור ותלת-מימד
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-12-2006, 15:22
  pouring_ pouring_ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.12.04
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי netaneldj שמתחילה ב "הוא ביקש חוות דעת על העיצוב..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי netaneldj
הוא ביקש חוות דעת על העיצוב עצמו, וזה לא אמור לעניין אותך מה שרשום. הוא יכל להשאיר את זה ריק, שזה בעצם מה שעושים כשהעיצוב יוצר לפועל.

מה זאת אומרת לא אמור לעניין אותך מה רשום שם ?
ברור שאני לא אשב לקרוא גם אם כתוב שם משהו, אבל מבחינת התצוגה של זה, זה נראה מחורבן.
כשאתה משחרר סקיצה, היא צריכה להיראות כאילו האתר בשיאו, ולא "להשאיר את זה ריק" מה הטעם ?
איך אתה יכול להשיג את המירב כשאתה לא מדגים את מה שאתה רוצה להעביר, איך ואיפה יושב הטקסט, הלקוח אמור לנחש את זה ?!

בכל מקרה,
הצורה שבה התפריט יושב (אלכסוני) ילדותית ומציגה את החברת בעין לא טובה.
חוץ מזה, החלטת להשתמש ב2 צבעים שזה מעיד על עקביות ורצינות.
הלוואי ויכולתי לראות את האתר עם תוכן יותר רציני יחד עם תמונה בתיבת הטקסט, דבר שהיה מוסיף לאוירה המקצועית של האתר.

עצה שלי אלייך מכל הלב, תשקיע גם בפרטים הקטנים, כי הם אלו שבאמת קובעים בסופו של דבר.

בהצלחה בהמשך.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-12-2006, 00:53
  משתמש זכר alonmore28 alonmore28 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.09.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Opifex שמתחילה ב "שלום חדש פה...עיוצב הוסטינג"

האתר יותר מידי ילדותי... פאטרנים שמציקים לעין... כמובן שטקסט היה מוסיף הרבה. או לפחות היית משאיר את זה ריק ורושם מאיפה עד איפה יש טקסט. התפריט אלכסונים וזה לא רציני והטקסט בתפריט עקום, שזה מעצבן. אבל מה שהכי הציק לי, עזוב אותך מהעיצוב והמראה... מה שעיצבן אותי זה שיש לך שגיאות כתיב. איך אפשר לפתח חברה רצינית שמוכרת שרתים? אם מה שהיא מציעה זה:"שטחי איכסון"? ולא "שטחי אחסון"? חברה רצינית לא יכולה להרשות לעצמה שגיאות כתיב. אני פונה לכל קהילת פרש, ראיתי פה הרבה שכותבים עם המון שגיאות כתיב, וזה מחרפן, אתם אנשים גדולים, אתם בוגרים, עברתם את כיתה ג', כבר אסור לכם לכתוב עם שגיאות כתיב, אם אתם רוצים להיות מעצבים מקצועיים שרוצים למכור. אז בבקשה, תלמדו לכתוב!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:41

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר