"הכאב הוא חבר שלכם ,בעל ברית שלכם.הוא יגיד לכם מתי נפצעתם קשה ,הוא יחזיק אתכם ערים וכועסים ויזכיר לכם לסיים ת'עבודה ולחזור כבר הביתה.אבל הכי טוב בכאב שהוא יגיד לכם שעוד לא מתתם"
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Loozi שמתחילה ב "סנפיר סתם חרטא לא מבין מה אתה כל כך רוצה את זה..."
אל תזרוק סתם דברים באוויר, פרט - לא מצאתי בשום מקום תדברים הרעים על היחדה הזאת, ובסטי"לים גם הדברים הטובים לא נשמעו לי משו...
בדקתי תעניין ועל סנפיר שמעתי דווקא אחלה דברים, במיוחד אם אתה בקטע של צלילה, אז מה רע?
אם אתה יודע משו אני ישמח לשמוע
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי מלכה =) שמתחילה ב "רק בנות יכולות להגיע לסנפיר בלי גיבוש סט"יל."
טחחח..אני שמעתי שזה יחידה שזרוקה בנמל..וכל חבילה\מטען\ציוד שנופל מהספינה..או שצריך לקשור איזה מוט לקרקעית של הנמל....אז מביאים אותך לעשות את זה..במים המטונפים של הנמל..(רקע עליי: עברתי גיבוש סטילים..אני אמור להתגייס במרץ->חרא לאללה..אני רוצה דבורות..ואם אני רואה שזה לא זה..ושהקורס משעמם\לא מתאים לי..אני פורש משם..אני ינסה יותר נכון)
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי jinji שמתחילה ב "אתה לא אמור לדעת לאן אתה מתגייס רק אחרי הטירונות?"
תודה על העצה..
מאיפה שמעת..אם היחידה עדיין לא בפעילות..
נכון שיש פעילות של חרטא של להוציא חבל ממדחף של סירה, וכאלה דברים..אבל תאמין לי שזה עדיף מלשהות 28 יום על סירה ענקית בלי לעשות מי יודע מה..לנקות כל יום תאמא של הסיפון..לשכוח מחברים..
סנפיר היא גם כן בטש..אבל קצר..צלילות קצרות הפלגות קצרות..לא מושכים ימים. לא מנקים את הנקי..
שיהיה לך בכיף בסטיל..אני יקפוץ אולי יעבור לידך..אומר שלום ואשאל אם אתה נהנה..
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי jinji שמתחילה ב "אתה לא אמור לדעת לאן אתה מתגייס רק אחרי הטירונות?"
ואין הרבה שרוצים דבורות (ואנלא מבין למהה!!!)..
אז רוב הסיכויים שאני יקבל דבורות
בקיצור.....אני גם רוצה להתקבל לסנפיר..אבל עדיין..רק בגלל שזה "כאילו" רמה אחת מעל סטילים ודבורות..ובכלל..יש למישהו מושג אם אתה מתחרט אחרי שבוע שבועיים חודש בקורס..האם נותנים לך לצאת מחיל הים? או שתה חייב להישאר בחיל ולהיות בתפקיד אחר?
ועוד שאלה שלא קשורה: תגידו..מתגייסי מרץ 2007..אמרו לי שהם אמורים לקבל תבור..זה נכון? ואיזה יחידות?
אבל הם רק בהתחלה בקורס בכל מקרה הם כאלה סטלנים לא אוהבים יותר מדי לעבוד שמע מבחינתי זה כמו ג'וב כמעט אחי העבודה מעפנה אתה לא מרגיש שאתה עושה משו חשוב מגן על המדינה וכו' לנקות ספינות זה פחות חשוב לדעתי מלעצור מחבל שהולך להתאבד כמובן שהכל חשוב אבל יש יותר יש פחות הכל שאלה של סיפוק... בכל מקרה זה ג'וב יחסית...
ואל תתפסו מזה יותר מדי מסנפיר. מי שהולך לשם שיהנה ויהיה לו בהצלחה אם הוא חושב שהתפקיד הזה מספק ויספק אותו ויתן לו הרבה לחיים אחרי 3 שנים ואם הוא מחפש תנאים טובים של חיל הים.
בקיצור.....אני גם רוצה להתקבל לסנפיר..אבל עדיין..רק בגלל שזה "כאילו" רמה אחת מעל סטילים ודבורות..ובכלל..יש למישהו מושג אם אתה מתחרט אחרי שבוע שבועיים חודש בקורס..האם נותנים לך לצאת מחיל הים? או שתה חייב להישאר בחיל ולהיות בתפקיד אחר?
ועוד שאלה שלא קשורה: תגידו..מתגייסי מרץ 2007..אמרו לי שהם אמורים לקבל תבור..זה נכון? ואיזה יחידות?
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי SnaX שמתחילה ב "אתה שואל ברצינות למה אנשים לא..."
האנשים שעל הסטיל רוב הזמן מנקים תספינה
האנשים שעל הדבורה כל היום בפטרולים..הם עושים יותר ומנקים פחות
ועוד דבר..בדבורה יש פחות אנשים..הכל יותר מצומצם..יותר "ביתי" אפשר לקרוא לזה