לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-12-2006, 07:14
צלמית המשתמש של carish1
  משתמש זכר carish1 carish1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.07.03
שלח הודעה דרך ICQ אל carish1 LinkedIn profile
צילום פירסומיישן

לא מאמין שככה הרסו לי את התמונה (דף 2) שהתאמצתי כל כך שתצא כמו שיצאה...
לא משנה, העיקר שהיו מרוצים
.

בהזדמנות זו אספר לך איך העניינים האלו מתגלגלים כי הרבה שואלים אותי
יום יום איך מפתחים את העסק. אני לא מתבייש לומר שאני מצלם הרבה ב"חינם". שמתי במירכאות כי אין דבר כזה "חינם". הדוגמנית שבתמונה, שאיתה עבדתי מספר פעמים כבר, ביקשה ממני לצלם לה ולבן שלה פורטרטים משפחתיים (בתשלום כמובן). המלון שבו צולמה התמונה ועוד כמה תמונות שפרסמתי פה כבר זה המלון שבו צילמתי הערב (בתשלום) את המקהלה. מנהלת יחסי הציבור שלו התקשרה אלי אחרי ששבוע שעבר השארתי אצלה כרטיס ביקור. אז ככה זה עובד - 80% ממהכנסה שלי זה ממצבים כאלו. יחסי ציבור טובים לעצמך יביאו רק דברים טובים ורצוי ומומלץ תמיד לראות את הפוטנציאל החבוי בהצעות לצלם דברים. חשוב לדעת גם לא לתת לאנשים לנצל אתכם. לקוח שמרוצה יחזור ואז זה הזמן לדרוש תשלום או תמורה כלשהי. אני אוהב לתת ללקוח להרגיש את טיב בעבודה, "לקבל" ממני משהו לפני שהוא נתן או התחייב לתת לי תמורה ואז ההתחלה כבר טובה. מי שרוצה עוד ועוד בחינם, יודעים לומר לו לא. אני מקוה שזה יעזור לאלו מכם שרוצים ללכת לכיוון המקצועי ולנסות ולהפוך את הצילום למקור פרנסה.

בהצלחה
!

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י carish1 בתאריך 20-12-2006 בשעה 07:23.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-12-2006, 12:12
  סתם מבין סתם מבין אינו מחובר  
חסום

חבר מתאריך: 13.05.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי carish1 שמתחילה ב "פירסומיישן"

משה ידידי, אמרתי לך שלא יכניסו את כל התמונות לגיליון.

באמת, לא שאני בא לעשות דווקא, תקרא פעם אחת עד הסוף מה שאני כותב, אני עובד במקצוע הזה (עיתונות) אמנם במקומונים ולא כמוך (עיתונים רישמיים) אני יודע מה אוהבים להכניס לתמונה ומה לא.

אמרתי לך אז והתעצבנת עליי שלא בצדק שהזווית שהיא מסתכלת אינה מתאימה לתמונה בגלל זה הם חתכו את הרקע כדי שלא תקבל הרושם מן הקורא ללא נכון.

באמת שאני מעריך אותך והלוואי עליי להגיע לרמת צילום כמו שלך, אבל אני שנתיים כבר בעסק ויודע מה העורכים אוהבים להכניס לתמונה.

עוד משהו לגביי כלל הגולשים פה, אני שם את המגן-דוד בחתימה לא כדי לעצבן אתכם, בגלל שזה הקובץ היחידי שיש לי חתימה בקובץ PSD, באמת שלא לעצבן אף-אחד.

חג שמח משה !
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:01

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר