"The Nation that draws too great a distance between its soldiers and its scholars
will have its children taught by cowards and its fighting done by fools." Thucydides
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
John Kennedy Toole
אולי הוא דרעק , אבל שלי היה במצב טוב , מאופס היטב וירה יפה מאוד : התוצאות במטווחים הביאו אותי לנבחרת הקליעה של בה"ד-4 , ואיתה התחריתי באליפות פה"ד (היה פעם דבר כזה : פיקוד ההדרכה...) . המקום השלישי שלקחנו באליפות פה"ד היקנה לנו את הזכות להשתתף באליפות צה"ל , ושם הגענו -כמדומני- למקום החמישי . בזכות ההשגים קיבלנו 4 ימי חופש ממפקד בה"ד-4 (וכל הכיף הזה - כטירונים !)
ולרומט יש חיים ואופי משלו. יש לו למשל וסת גזים שיכול להשאיר אותך שבת (וזה קורה בדרך כלל שנמצא בו במסדר המפקד גרגיר סקוטש). יש לו מתפסים שנעלמים. מחסניות שעושות לך שפשפת יחד עם הפאוצים שלהן. הוא יורה רק כשהוא נקי ונעצר רק כאשר הוא רק חושד שאתה לא דואג לו. בקיצור פולני אמיתי.
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "יופי, גם הM-16 הוא התקדמות..."
רובה סער מתוצרת חברת " קולט" קל יפה , חביבם של המפקדים שלא מעונינים לסחוב גלילון כבד או כל נשק אחר אך בפועל טיפת חול ואבק " והבחור" לא מתפקד אכן חרה של נשק.. .
ולמרות זאת מכל מיני שיקולים לא עינינינים הצבא בחר בו כנשק היעודי של חטיבות החי"ר וחטיבות השריון במילואים .
לו הייתה לי אפשרות לבחור הייתי בוחר בקלצ' המקוצר ולא חשוב אם הוא מיוצר בסין או בברית המועצות לשעבר, הנשק של כל איגוני הטרור" ששם בכיס הקטן" את הM16 מי שיודע או שמע על מעצורים או בעיות תפעול בקלצניקוב , או מי שיכול לסתור את דבריי לגבי הM16 מוזמן להגיב..