24-12-2006, 21:10
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.10.06
|
|
|
מעבר ממודיעין לקרבי.
(rony89 זו אחותי. ואני לא רשום כאן אז אני כותב ממנה.)
אני כבר שנה+ משרת במודיעין,עושה יומיות,ולמען האמת אני מרגיש שאני ממש לא ממצה את עצמי. משעמם לי בתפקיד. אני מרגיש שאני לא תורם באופן שבו אני רוצה לתרום. יש לי פרופיל 97 ולפני שהתגייסתי זה היה או מודיעין או קרבי,ובאותה תקופה רציתי יותר מודיעין..אבל עכשיו כשאני מדבר עם חברים שלי הקרביים אני מקנא בהם למען האמת,כי למרות שלפעמים הם באמת שבוזים אני יודע שהם לא היו מחליפים את השירות הקרבי בשירות ג'ובניקי.
בפורום אחר אמרו לי שאני צריך לבקש טופס 55 מהמש"קית ת"ש ביחידה שלי,ולקוות שהמפקד הישיר ומפקד היחידה ימליצו לי חיובי בטופס.. וגם אמרו לי שאני צריך לכתוב מכתב אישי.
היום לקחתי טופס 55,ואני כבר מאז שחזרתי מהבסיס מנסה לנסח מכתב אישי טוב.
כדאי לכתוב שאני רוצה גבעתי? כי זה מה שאני הכי רוצה מיחידות החי"ר,אבל אני לא אתנגד לגולני או נח"ל,פשוט אני מעדיף גבעתי..אז לכתוב את זה?
ורציתי לדעת.. בגלל שאני משרת כבר שנה,אם מאשרים לי את ההעברה אז אני משרת 3 שנים ? נותנים לי טופס שס"ן(שירות סדיר נוסף) או שאני חותם קבע? או מה? כי אמרו לי שהפז"ם שלי לא מתבטל.
עוד משהו שרציתי לשאול.. זה נכון שממודיעין יותר קשה לצאת מאשר מתפקיד ג'ובניקי אחר?
והבנתי שלוקח הרבה זמן עד שנותנים תשובה,אז רציתי לדעת כמה זמן בערך.. כי אני רוצה להתגייס במרץ ולא יותר מאוחר.
|