לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-12-2006, 22:07
  Sir Sebastian Sir Sebastian אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.03.06
אני יענה לכם
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Sir Sebastian שמתחילה ב "לו היתה לנו מחלקת יחסי ציבור..."

דבר ראשון כן היא סיימה קורס טייס בהצטיינות בתור המכוננת הראשונה

דבר שני מרכז חינוכי, אני אומר לכם חד וחלק הכנה לצבא זה סתם כל הוואסח שאנחנו מוכרים, אנחנו לא מכינים לצבא ככה אנחנו רק מושכים חברה. אנחנו קשוחים שלשות מצב 2 דמי נשק מדים רק שחייבים, כהכנה לגיבושים וימי סיירות אבל ממש לא בתור הבסיס שלנו.
אנחנו מחנכים למצויינות והשקעה, תוך דגש על הכנה מנטלית וגופנית לצבא.
יש לנו מערכת ערכים שלמה שאנחנו עומדים מאחוריה, שבכלל לא קשורים לצבא ואני יכול להבטיח שכל בוגר ובוגר מושרש בתוכו.

ויש הרבה חברה, שהם מאוד גבוליים, ואם הם היו יודעים להציב מטרות לתחקר להתמודד עם אכזבות וכישלונות להשקיע ולהראות נכונות הם כן היו עוברים את הקורס.
והמטרה שלנו ממש לא שאנשים יעברו גיבוש, וגם אחרי הגיבוש ההכנה נמשכת .
למשל אימונים על פשיטות שלגיבוש זה חסר תועלת אבל לחייל קרבי זה אחד הדברים היותר חשובים שיש.

אני אישית ממליץ לכל אחד להצטרף למרכז החינוכי יובל עילם, כי אני יודע איזה אפשרויות זה יכול לפתוח לאותו אדם, גם אם לא מתגייס לקרבי. אם הייתי יודע מה אני יקבל ביובל עילם ולא הייתי מתגייס לא היה שום סיכוי בעולם שלא הייתי נרשם.

ממש על קצה המזלג
ואתם יכולים להיות בטוחים שמילה שלנו זה מילה מה שכתוב זה מה שיש
http://www.yuvaleilam.com/goals.html

נערך לאחרונה ע"י Sir Sebastian בתאריך 24-12-2006 בשעה 22:09.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-12-2006, 03:36
  hakkinenx hakkinenx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.02.05
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Sir Sebastian שמתחילה ב "אני יענה לכם"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Sir Sebastian
דבר ראשון כן היא סיימה קורס טייס בהצטיינות בתור המכוננת הראשונה

דבר שני מרכז חינוכי, אני אומר לכם חד וחלק הכנה לצבא זה סתם כל הוואסח שאנחנו מוכרים, אנחנו לא מכינים לצבא ככה אנחנו רק מושכים חברה. אנחנו קשוחים שלשות מצב 2 דמי נשק מדים רק שחייבים, כהכנה לגיבושים וימי סיירות אבל ממש לא בתור הבסיס שלנו.
אנחנו מחנכים למצויינות והשקעה, תוך דגש על הכנה מנטלית וגופנית לצבא.
יש לנו מערכת ערכים שלמה שאנחנו עומדים מאחוריה, שבכלל לא קשורים לצבא ואני יכול להבטיח שכל בוגר ובוגר מושרש בתוכו.

ויש הרבה חברה, שהם מאוד גבוליים, ואם הם היו יודעים להציב מטרות לתחקר להתמודד עם אכזבות וכישלונות להשקיע ולהראות נכונות הם כן היו עוברים את הקורס.
והמטרה שלנו ממש לא שאנשים יעברו גיבוש, וגם אחרי הגיבוש ההכנה נמשכת .
למשל אימונים על פשיטות שלגיבוש זה חסר תועלת אבל לחייל קרבי זה אחד הדברים היותר חשובים שיש.

אני אישית ממליץ לכל אחד להצטרף למרכז החינוכי יובל עילם, כי אני יודע איזה אפשרויות זה יכול לפתוח לאותו אדם, גם אם לא מתגייס לקרבי. אם הייתי יודע מה אני יקבל ביובל עילם ולא הייתי מתגייס לא היה שום סיכוי בעולם שלא הייתי נרשם.

ממש על קצה המזלג
ואתם יכולים להיות בטוחים שמילה שלנו זה מילה מה שכתוב זה מה שיש
http://www.yuvaleilam.com/goals.html

אני מבקש ממך להפסיק.
בתור אחד שעבד שנים במרכזי חינוך אמיתיים, זה מעליב ומבזה לקרוא את מה שאתה כותב.
א.יובל עילם לא היה ולא יהיה מרכז חינוך. מכרו לך יותר מדיי פרסומות.
ב.אין שום קשר לסיום קורס טיס למסגרת של יובל עילם.
ג. תתגייס כבר.
ישן 25-12-2006, 04:17
  Sir Sebastian Sir Sebastian אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.03.06
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי hakkinenx שמתחילה ב "[QUOTE=Sir Sebastian]דבר..."

זה באמת שטויות
אני לא מקבל פרוטה על מה שאני כותב
אני כותב את זה מתוך אכפתיות לפתח את המסגרת, ובשביל כל בן אדם שיגיע ויקבל.
אני לא יודע מה אתה עושה ב"מסגרות החינוכיות שלך" אבל איך אתה יכול לדעת מה הולך ביובל עילם
אני אישית הייתי מדריך בצופים, ובהחלט קיבלתי שם הרבה מאוד, אבל אני יכול להגיד בביטחון מלא שביובל עילם התלמידים מקבלים הרבה יותר מאשר בצופים, מתפתחים יותר ולא נופלים מבחינה ערכית משום בן אדם או מוסד אחר, בהחלט האנשים הכי איכותיים שאני אישית הכרתי בארץ, ויצא לי להכיר.
אפשר לזיין את השכל כל היום, אבל ברגע שאתה שובר את הגבולות שלך בתחום אחד כל התחומים האחרים נפתחים לך.
ישן 25-12-2006, 09:21
  gothic_ gothic_ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Sir Sebastian שמתחילה ב "לו היתה לנו מחלקת יחסי ציבור..."

שמע עם כל הכבוד, רק פרסום שלילי אתה עושה פה.
אני מכיר את המסגרת של יובל עילם, יש לי חבר שהיה שם והוא מאוד מרוצה. מספר רק דברים טובים.
אולי בדיעבד הייתי הולך להתאמן שם לפני הגיוס שלי.
בכל מקרה, עם כל הכבוד למסגרת הזאת, לקרוא לה מרכז חינוכי זאת פלצנות נטו.
תראה לי בן אדם שבא לשם למטרת חינוך.
אני שם משכורת חודשית שלי על זה שכולם נרשמו לשתי מטרות: 1- לעבור את הגיבוש. 2- להכנס לכושר טוב. אף אחד לא בא לשם במטרה "להתחנך".
חושב ש"פרצת גבולות"? שעשית הרבה? עם כל הכבוד לאימונים האלו, אתה לא מדמיין בכלל לאיזו רמה של פריצת גבולות תגיע בצבא. כשלא תאכל יומיים ותפחד ממחבל שיכול לקפוץ מכל שיח תבין איזה חארטה זה האימונים האלו ותבין מה זה פריצת גבולות.
חושב שלמדת "פשיטות"? עם כל הכבוד, מה שעשית זה לשחק בחיילים.
אני שם על זה 30 משכורות שלי שאף אחד מהחניכים לפני גיוס לא מבין כלום בפשיטה, הסתערות, לש"ב וכו'. אז נכון, כיף לשחק בחיילים, גם כיף לעשות פייטבול, בין זה ובין מרכז חינוכי יש שמיים וארץ.
אני גם לא מבין מה אתה ממהר ללמוד פשיטות, אתה בן 18, לפני גיוס. תאמין לי שבמשך 3 שנים (או יותר) אתה תקיא את זה. כל דבר בשלב שלו.

שורה תחתונה, כבוד המסגרת הזאת מונח במקומה. אל תפרסם אותה בדרכי דמגוגיה זולה. אתה רק גורם לאנשים לזלזל.

בהצלחה (אמיתית) בהמשך הדרך הצבאית. החיים לא מתחילים ולא נגמרים בצבא.

דניאל.
ישן 25-12-2006, 10:01
  assaf tolko assaf tolko אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.06.06
בתור בוגר של יובל עילם - גם כחניך וגם כמדריך

ובתור מי שבמהלך המחזור שלו יובל עילם הפך את ההכנה לגיוס שלו ל"מרכז חינוכי" - אני אומר לך שמרכז חינוכי אמיתי זה לא. ליובל יש הרבה כוונות טובות אבל התוכן המועבר כרגע מצומצם מדי ולא ראוי לגרוף את התואר "מרכז חינוכי". אולי בעתיד...

ולגבי מעבר גיבושים - כל אותם הגאונים שאמרו פה את המשפט "הנה תראה יש הרבה יותר מסיימי קורס טיס שלא היו ביובל עילם", אני חושב שכדאי שתבינו שמן הסתם מסגרת שמכילה 100 מלש"בים כל שנה לא תוכל לייצר את אותה כמות טייסים ששאר הארץ מייצרת, גם אם שאר בוגרי קורס הטיס לא היו במסגרת, זה קצת ברור מאליו...

ונכון שהגיבוש זה קצה הקרחון בנוגע למסלול, אבל מה לעשות שהגיבוש זה השלב בו מנפים הכי הרבה מועמדים, יותר מכל שלב אחד במסלול של כל יחידה ומה לעשות שבגיבוש יש לך מעט מאוד זמן (כמה ימים) לעצב חוות דעת טובה עליך אצל אנשים שלא פגשו אותך עד לאותו היום כשאתה צריך להתמודד מול מאות מלש"בים אחרים לעומת המסלול שם כל פרק הכשרה נמשך כמה חודשים ואתה נמצא עם סגל ממיין שמכיר אותך מהיום שהתגייסת כאשר יותר תשומת לב יכולה להיות מופנת אלייך כי אתה כבר לא אחד מתוך כמה מאות אלא אחד מתוך כמה עשרות בודדים מאוד.

אין מה לעשות - בגיבוש גם צריך לדעת איך לבוא. אתה בסופו של דבר מוכר את עצמך, כמו נגיד בראיון עבודה. וביובל עילם אתה בונה כושר, כולל כושר ספציפי לגיבושים ע"י אנשים שהיו בוחנים בגיבושים השונים של צה"ל, אתה שומע גם שיחות והרצאות על סדר היום בגיבוש, המשימות בו, תכונות בולטות שמחפשים וכו'. אז נכון - הכי חשוב להיות עצמך, אבל אין שום רע בלעזור לעצמך להיות עצמך

ובוא נגיד - שאחוזי ההצלחה במסגרת הזו מאוד מאוד גבוהים. אני חושב שבמסגרת של 100 איש בשנה אחוזי הקבלה (וגם הסיום) ליחידות מובחרות הם מאוד מכובדים.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:19

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר