לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-12-2006, 23:47
  HBS HBS אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.12.06
אני לא יודע מה אתכם
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Oshri17 שמתחילה ב "אם תחשוב טוב יהיה טוב"

אבל לי די נמאס מזה שאנשים אומרים שהכל בראש..תבוא רק עם ראש טוב והכל יהיה בסדר... אפשר לומר שזה נכון...אבל לא תמיד עובד..
אני עוסק בספורט תחרותי ואני יודע מה זה שחשוב מאוד שיהיה לך ראש טוב, אבל אם אין לך את הדברים הבסיסים, כושר וכוח, ואפילו לא רק בסיסי, אפילו צריך יותר מזה, זה לא תמיד יעזור לך.
אי אפשר להגיד שמישהו יבוא רק עם ראש ליום סיירות והוא יקבל מה שהוא רוצה כי סתם הוא יבוא ופשוט לא ידע מאיפה זה בא לו.
אמנם הראש זה די חלק חשוב בעניין, אבל גם אם אתה ממש ממש רוצה והראש טוב וזה, אבל השרירים לא נותנים, אתה לא תוכל להמשיך, וזה עוד בלי להזכיר את הנזק שאנשים בלי כושר מתאים יכולים לגרום לעצמם אם מעמיסים על עצמם יותר מידי...
אז בבקשה...תשתמשו במשפט הזה בהתאם....
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-12-2006, 23:56
  stinger360 stinger360 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.05.04
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי HBS שמתחילה ב "אני לא יודע מה אתכם"

אם אתה עוסק בכושר תחרותי אתה אמור לדעת שכושר גופני כולל גם כוח וגם סיבולת. תדע להפריד אותם בהתאם... סיבולת (לב-ריאה) זה מה יכולת האדם בריצות ארוכות, וכוח שריר זה דבר שתלוי איך מגדירים אותו (כסיבולת או כוח מירבי).

שמע, אני מאמין שאם בנאדם בא ליום סיירות עם מצב גופני על הפנים הוא לא יקבל כלום. אתה לא יכול לצפות מבנאדם שלא מסיים 2000 שימשיך לרוץ אחרי 30-40 דקות ועוד יגיע בין הראשונים שהוא מתחרה באנשים שהתכוננו במשך חודשים ליום סיירות.
אני מאמין שצריך כושר גופני טוב (ולא יותר מזה) והרבה הרבה "ראש". גם בנאדם עם כושר מצויין יפסיק לרוץ אם הוא מגיע ליום סיירות והוא לא בטוח בכלל שהוא רוצה תפקיד מסויים (ויש הרבה כאלה!).

כמו הכל בחיים, זה השילוב של השניים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:44

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר