לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-01-2007, 21:59
  ga02 ga02 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.06.05
נו באמת איזה שטויות
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי עומרייי שמתחילה ב "לא יודע ה איתכם.. מדור סיירות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי עומרייי
לא יודע ה איתכם..
מדור סיירות התקשרו לחבר שלי שב-7 ואמרו לו שיתעדכן ביום שבת בערב ויראה מה קורה....
תאמינו לי מדור סיירות לא התקשרו סתם!! אני מאמין שאם הגשם הזה יימשך לא יקיימו את היום הזה..

דרך אגב............
שמעתי מעמית (לכושר) ששנה שעברה בינואר היה יום סיירות שנמשך---------חצי שעה.!!!! התחיל גשם חזק ואחרי חצי שעה המפקדים סיימו את היום והתוצאות חולקו לפי החצי שעה הזאת.!!
תחשבו יום סיירות חצי שעה חחח!!

לא היה כזה דבר מעולם
אני שנה שעברה עשיתי את האלונקה סוציומטרית בגשם שוטף
אח"כ נרגע קצת
ועדיין עשינו הכל כרגיל
מה שכן היו מספר ימים שנה שעברה שנדחו ביום-יומיים בגלל מזג אוויר והודיעו את זה מראש
אם היום סיירות התחיל אז הוא ייגמר כמו שהוא צריך להיגמר גם אם יורד ברד או שלג
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-01-2007, 04:50
  yoav1988 yoav1988 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.12.05
אה נכון שכחתי לציין כמה דברים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yoav1988 שמתחילה ב "חבר'ה כנראה שהיום סיירות של ה7.1 ידחה"

בגלל התחזית ומזג האויר הקודר שצפוי להיות ביום ראשון
המקור שלי הוא מדור סיירות בכבודו ובעצמו שהתקשרו אלי (חגיגית!) להודיע שזה מה שצפוי לקרות [אמרו לי גם שכל המלשב"ים שאמורים לעשות את זה ב7.1 יקבלו SMS עם עדכון לגבי מה קורה ולמתי ידחו את היום סיירות שלהם, אבל מה שאני ספציפית חייב לעשות בהקדם האפשרי את היום בגלל תאריך הגיוס הקרוב שלי]
בכל מקרה, חבר שלי שהיה לפני יומיים שם ולא עשה את היום סיירות בגלל בעיות עם האישור (ויצא לו לדבר קצת בגלל כל העיקובים עם כמה מהחיילים שם) אמר שכנראה מה שיעשו אם הגשם ימשיך זה שהימי סיירות יהיו בגשם אם יגיעו למצב שאין מה לעשות

בכל מקרה שנה שעברה לחבר שלי קרה את אותו הסיפור... הוא עלה כבר יום לפני לרכבת כדי להגיע למרכז ולישון שם ובדיוק כשהוא מצא מקום לשבת הוא קיבל את הSMS שהיום סיירות שלו נדחה לכמה ימים מאוחר יותר

בכל מקרה אני ממליץ שעד שאתם לא מקבלים הודעה שהזימון ליום ראשון בוטל אז ההודעה הזאת חסרת משמעות בשבילכם
ישן 06-01-2007, 15:25
  SEAL BOY SEAL BOY אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.08.06
שלח הודעה דרך ICQ אל SEAL BOY
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי johnny316 שמתחילה ב "אתה לא יכול לצפות לקבל תשובה עניינית על שאלה מטומטמת"

מה הקשר שאלה מטומטמת ??? לדעתי היא ממש לא. שמע אם שואלים אותי למשל איזה גיבוש יותר קל לעשות של קיץ או של אפריל (שייטת) אז אני אומרך בימפורש אפריל. כי האוייר הוא לא 40 מעלות ויש אוד סיבות... (אני הייתי בקיץ, וחבר שלי היה בשניהם)

לכן גם שאלתי לגביי יום סיירות. אני לא יודע אולי החול נהייה כבד יותר בשק וממש מרגישים ת'הבדל או להפך בגלל שירד גשם אז החול הוא קשה וקל יותר לרוץ עליו...
אני לא שעלתי האם היום הזה קשה או האם זה נוח לסחוב אלונקה... כי באים לשם במטרה אחת ליפתוח ת'תחת. אבל שאלת מזג האויר אז אין לי שום ידע אליה.. בגלל זה גם שאלתי..

אם אין לא מה לכתוב אז על תהייה חכם גדול.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:55

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר