לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-12-2006, 03:40
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
אוי, אוי, אוי...- "ערוץ 1 חשף פני הטייסים החדשים"

הערוץ הראשון לא טשטש הערב את פניהם של הטייסים החדשים כאשר שידר כתבה במסגרת "מבט" על טקס מסדר כנפיים של בוגרי קורס טיס בבסיס בדרום. הטקס, לכבוד סיום קורס טיס, נערך היום (יה') אחר הצהריים. בכתבה של עמיר בר שלום נראו הטייסים הצעירים, וביניהם טייסת בתפקיד מכוננת אוויר, כשהם צועדים מול ראש הממשלה, הרמטכ"ל ושר הביטחון שצפו במטס המסורתי. אחד מהבוגרים אף צולם בצילום תקריב בעת שלחץ את ידו של ראש הממשלה אהוד אולמרט.

בחדשות ערוץ 2 ו-10 דאגו, כנדרש, להסוות את פני הטייסים או לצלמם ממרחק רב. אולם בערוץ 1 הוצגו כאמור פניהם של הטייסים הטריים ללא טשטוש.

דוברת רשות השידור, לינדה בר, מסרה בתגובה: "מדובר בתקלה חמורה שאסור היה לה לקרות. מנהל חטיבת החדשות, ניצן חן, יקיים בירור נוקב בעניין ויוסקו מסקנות כדי שתקלה מסוג זה לא תישנה בעתיד".

מדובר צה"ל נמסר כי הנושא נבדק על ידי הצנזורה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3345923,00.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-12-2006, 05:14
צלמית המשתמש של The_Merlin
  משתמש זכר The_Merlin The_Merlin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.02
Follow me...
כמעט התעצבנתי
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "אם יורשה לי- טשטוש הזהות של הטייסים, זוהי פלצנות לשמה"

אבל בעצם אתה צודק. למה אסור לחשוף את פניהם של טייסים, שייטי 13 ולוחמי סיירות ומותר לחשוף פנים של לוחמי חי"ר, שריון ויחידות לוחמות אחרות?

בעצם תראה כמה למה'אים יש:
למה פעם אסור היה לצלם בבסיס צבאי, לנהל שיחות לא מבוקרות מהבסיס, לצלם תגי יחידה, מתקנים צבאיים?
למה פעם ביטחון שדה היה חשוב כל כך וכיום כל מטומטם עם מצלפון משדר לאמא או לחברה את הפעילות המבצעית שהוא נמצא בה?
למה פעם היו מבצעי ביטחון שדה לתפוס חיילים שלא יודעים לסתום את הפה וכיום אני יודע רק מנסיעות באוטובוס, כל פרט על השידרוג במחשב המרכבה, על המערכת החדשה ב"דיה" ועל שמות כל אנשי צוות הסטיל אח"י ...." ?
למה אני צריך לשמוע ברדיו ב"קולה אל אמא, שגדוד X חטיבה Y נמצא בפעילות מבצעית בשכם ? למה אני צריך לשמוע מי המ"פ של פלוגה ב' בגדוד ברק?

אתה אולי מבין עכשיו למה החיזבאללה ידע עלינו כל כך הרבה בעוד שאצלם המידור כל כך גבוה שאנחנו יודעים עליהם כמעט כלום?

אוי!! המון שאלות שהתשובה עליהם היא אחת - שאם נקפוץ למטה מגבהי הטמטום והיהירות של עצמנו - במקרה הטוב נשבור את הרגליים.

שתהיה לכולם שנה אזרחית טובה.
ישן 29-12-2006, 09:25
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
ערוץ עשר חשף שבנו של מרידור סיים את הקורס וניהל עמו ראיון.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "אוי, אוי, אוי...- "ערוץ 1 חשף פני הטייסים החדשים""

לטענת הערוץ הוא ביקש רשות מדובר צה"ל וקיבל . לטענת דובר צה"ל חולקו במקום עלונים (?) שהסבירו לאנשי התקשורת מה מותר ומה אסור לצלם. שתי העובדות האלה לא בהכרח סותרות , יד ימין של דו"צ לא יודעת מה יד שמאל עושה.

בעלון הסביר דו"צ שאין לפרסם בשום פנים ואופן את התמונה שבה הטייסים משליכים את כובעיהם השמימה.(כנראה שאסור לגלות את שגרת האימונים לאויב) התמונה הופיעה למחרת במחנה...

עולמה של מירי רגב הוא עולם מופלא, היא מתאימה לצבאנו הנכשל כמו רגב לרגל...

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:58

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר