15-03-2007, 14:51
|
|
|
|
חבר מתאריך: 11.11.06
|
|
|
לסרב פינוי או לא
שלום לכולם!
יש לי המון ספקות והתלבטויות בקשר למה שאני צריך לעשות בימים הקרובים.
בעוד 11 ימים אני מתגייס, ורק אתמול אמרו לי שזה התאריך של התותחנים.
מן הסתם שלחו אותי לשם כי חסרים שם חיילים, הרי המוניתין של סוללת התותחנים לא משהו.
למה אותי ולא מישהו אחר? בטח בגלל שלא החזרתי את שאלון ההעדפות.באותה תקופה בדיוק הגשתי בקשה להקלות בתנאי השירות, שיאפשר לי לא לשרת ביחידה קרבית (זאת בגלל המצב הבריאותי של אמא שלי).
הבקשה שלי נדחתה פעמיים, ואת ההודעה על הדחיה קבלתי רק לפני שלושה ימים.
במקביל לכל הסיפור הזה, היתי גם במבחנים של אכ"א, והם שאלו אותי מה אני רוצה לעשות בצבא.
עניתי שאני מאוד היתי רוצה להיות מכונאי מטוסים, אבל עבר כבר חודש, ולא קבלתי מהם אות חיים.
את המבחנים אני בטוח שעברתי, הרי מילאתי את אותם שאלונים בשביל גיבוש חובלים, ובאמת קבלתי גיבוש לצוללות (ופרשתי באמצע הגיבוש, אבל זה לא קשור).
אם כך, אני חושב ברצינות להגיע ב26 ללשכת גיוס, ולסרב פינוי. אני רוצה לעשות משהו מעניין בצבא, יש לי כנראה גם קב"א גבוהה, הגשתי כל מיני בקשות, הלכתי למבחנים של אכ"א, אבל כל זה כאילו לא עשיתי כלום.
השאלה שלי היא כזאת:
האם כדאי לי לסרב פינוי בשביל תפקיד של מכונאי מטוסים (אני חולה על מטוסים), או שזה לא שווה את המאמץ, ומכונאי זה רק לנקות שמן מנועים 15 שעות ביום, בעוד תותחנים לומדים להשתמש בכל מיני טכנולוגיות וכאלה...
אני מרגיש כאילו עשו ממני צחוק, מגיבוש צולות אני נופל לתותחנים (עם כל הכבוד שאני רוחש לתותחנים). לא מתייחסים לבקשות שלי ברצינות בכלל, אולי הגיע הזמן להיות קצת עקשן?
או שאני מתעקש בשביל שטויות, ותותחנים יותר מעניין ממכונאי.
קיצר, בתור אחד שלא מבין הרבה בענייני צבא, אני מודה לכם מראש על כל עצה שתתנו.
|