לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-03-2007, 14:51
  גרמY גרמY אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.11.06
לסרב פינוי או לא

שלום לכולם!
יש לי המון ספקות והתלבטויות בקשר למה שאני צריך לעשות בימים הקרובים.

בעוד 11 ימים אני מתגייס, ורק אתמול אמרו לי שזה התאריך של התותחנים.
מן הסתם שלחו אותי לשם כי חסרים שם חיילים, הרי המוניתין של סוללת התותחנים לא משהו.
למה אותי ולא מישהו אחר? בטח בגלל שלא החזרתי את שאלון ההעדפות.באותה תקופה בדיוק הגשתי בקשה להקלות בתנאי השירות, שיאפשר לי לא לשרת ביחידה קרבית (זאת בגלל המצב הבריאותי של אמא שלי).
הבקשה שלי נדחתה פעמיים, ואת ההודעה על הדחיה קבלתי רק לפני שלושה ימים.
במקביל לכל הסיפור הזה, היתי גם במבחנים של אכ"א, והם שאלו אותי מה אני רוצה לעשות בצבא.
עניתי שאני מאוד היתי רוצה להיות מכונאי מטוסים, אבל עבר כבר חודש, ולא קבלתי מהם אות חיים.
את המבחנים אני בטוח שעברתי, הרי מילאתי את אותם שאלונים בשביל גיבוש חובלים, ובאמת קבלתי גיבוש לצוללות (ופרשתי באמצע הגיבוש, אבל זה לא קשור).

אם כך, אני חושב ברצינות להגיע ב26 ללשכת גיוס, ולסרב פינוי. אני רוצה לעשות משהו מעניין בצבא, יש לי כנראה גם קב"א גבוהה, הגשתי כל מיני בקשות, הלכתי למבחנים של אכ"א, אבל כל זה כאילו לא עשיתי כלום.

השאלה שלי היא כזאת:
האם כדאי לי לסרב פינוי בשביל תפקיד של מכונאי מטוסים (אני חולה על מטוסים), או שזה לא שווה את המאמץ, ומכונאי זה רק לנקות שמן מנועים 15 שעות ביום, בעוד תותחנים לומדים להשתמש בכל מיני טכנולוגיות וכאלה...
אני מרגיש כאילו עשו ממני צחוק, מגיבוש צולות אני נופל לתותחנים (עם כל הכבוד שאני רוחש לתותחנים). לא מתייחסים לבקשות שלי ברצינות בכלל, אולי הגיע הזמן להיות קצת עקשן?
או שאני מתעקש בשביל שטויות, ותותחנים יותר מעניין ממכונאי.

קיצר, בתור אחד שלא מבין הרבה בענייני צבא, אני מודה לכם מראש על כל עצה שתתנו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-03-2007, 14:58
צלמית המשתמש של fealls
  fealls fealls אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.03.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי גרמY שמתחילה ב "לסרב פינוי או לא"

זה נשמע כאילו לקחו לך את הסוכריה האדומה האחרונה, וקיבלת כחולה במקום, ועכשיו אתה מתבכיין.
אתה פה בשביל לתרום למדינה.
חוץ מזה שלא הייתי מנפנף בצוללות יותר מדי... זה שלא עברת גיבוש כלשהו לא מצביע על שום דבר, ובטח שלא על 'עליונות' על חיל אחר.
עכשיו, יש לי חבר שכרגע מכונאי מטוסים, ולי אישית לא הייתה בעיה לעבור לתפקיד שכזה אם הייתי רוצה, אבל אני מעדיף תותחנים, ובהרבה יותר. שוב, זו דעה אישית, ובחירה שנעשתה על ידי בלבד.

אני מאחל לך המון בהצלחה לעשות את הבחירה הנכונה בשבילך, ומי יודע אולי עוד איכשהו לקבל את מה שאתה באמת רוצה. אבל, אם לא הצלחת ובסופו של דבר הצטרפת למשפחת התותחנים כמו שאני עתיד לעשות, תבוא עם מצב רוח טוב, ותדע שתמיד אפשר להסתכל על הצד הטוב של הדברים.
עם גישה כזאת, תהנה הרבה יותר ולא משנה איפה תשרת

אז בהצלחה לך, ואולי נראה אותך עוד 11 יום

נערך לאחרונה ע"י fealls בתאריך 15-03-2007 בשעה 15:02.
ישן 15-03-2007, 15:09
  גרמY גרמY אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.11.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי fealls שמתחילה ב "זה נשמע כאילו לקחו לך את..."

חחח

פחדתי מזה שאני אולי אפגע בכמה תותחנים,ואני מצטער על איך שזה נשמע, אבל אני באמת מרגיש כאילו לקחו ממני את הסוכריה האחרונה.

הכל נראה טוב ויפה, נראה שיש לי קב"א גבוהה + שואלים אותי מה אני רוצה לעשות, ופתאום אני מקבל לא הקלות ולא חיל אוויר.
אני עדיין מקווה להתקבל למה שאני רוצה, רק אני לא יודע אם מה שאני רוצה עדיף ממה שיש לי ביד.
תאכלס, אם כבר להיות קרבי, אז תותחנים מתאים לי. הרי זה הדבר ההכי קרוב להקלות שבקשתי ואין איזה תפקיד קרבי שאני רוצה יותר.
אבל מכונאי נראה כאילו זה מתאים לי כמו כפפה (מהמעט שידוע לי, גם לי יצא לדבר עם מכונאי).

אז שוב, האם מכונאי זה באמת כמו שזה נשמע, או שזה רק עבודת כפיים בלי שכל (והפעם בלי לפגוע במכונאים!!! חחח, זו רק שאלה!).
ובכלל, האם שווה לסרב להתפנות בשביל זה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:13

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר