לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-01-2007, 15:56
  dehoN dehoN אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.06
שאלה הזעת יתר ופרופיל

שלום לכולם.

כמו לכולם לאחר הצו ראשון נקבע לי פרופיל,במקרה שלי 72.
לא הבנתי כיצד קיבלתי פרופיל כל כך גבוה (יחסית) לעומת כל הבעיות הרפואיות שמגבילות אותי
(משקפיים,פלטפוס ועיוורון צבעים...)
לכן החלטתי ללכת לרופא מומחה בכדי שימציא לי המלצה להורדת פרופיל על סמך הזעת היתר שיש לי
(שהיא באמת הבעיה הכי חמורה מבין כולן)
לאחר שיחה עם רופא מומחה בעניין הוא אמר שלדעתו כדאי מאוד שאני יבצע ניתוח וזאת עקב חומרת הבעיה כמו כן הוא נתן לי ספח שכולל המלצה לניתוח ופירוט הבעיה ואמר לי שעלי לשלוח אותו לצבא ו"הם כבר ידעו מה לעשות עם זה".
פקס ראשון - "נא לשלוח טופס השתחררות מניתוח" , לאחר שיחות איתם הם אמרו לשלוח עוד פקס שבו אבקש לא להתייחס להפנייה לניתוח אלא לבעיה עצמה.....טוב שיהיה.
פקס שני - לאחר עיון במסמכים הרפואים שנשלחו הוחלט להשאיר את הפרופיל כמו שהוא (אפילו ללא הוספת סעיף ליקוי!)

עכשיו אני באמת במצב של יאוש,רק בכדי לתת דוגמא כמה הבעיה חמורה,הרופא אמר שלא יתנו לא לעסוק באלקטרוניקה בכדי שאני לא יגרום לקצר במערכת.

מה עלי לעשות בכדי שיתחשבו בבעיה שלי?
אני מפחד להגיע למצב שאנשים יוכלו להיפגע עקב כך.

בתודה מראש,
עידן.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-01-2007, 22:09
  dehoN dehoN אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.06
אז ככה
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי E1tan שמתחילה ב "דבר ראשון עד כמה שאני יודע זה..."

לגבי נשק אני עוד לא יודע אם בכלל אני אוכל לאחוז אחד,רימונים אני באמת לא רוצה אפילו לחשוב עליהם.
קרבי זה לא אני? אני רוצה לתרום למדינה כמה שיותר בין אם זה בחי"ר בנ"מ או במודיעין
ההפך,היה לי רצון עז להיות קרבי אך עם זאת הבנתי עם הזמן שזה סיכון יותר מדי גדול בשבילי ובעיקר בשביל אנשים אחרים.
לפעמים צריך להבין שאין ברירה,אני יודע שיש אנשים שמעלימים סעיפים מהצבא,לדעתי הם עושים שטות ענקית והיו כבר מקרים של מוות בגלל שטויות כאלו (יודע לי על מוות מאסטמה כי לא היה משאף בסביבה).

בנתיים יש מיונים ליחידות לא קרביות שאני יכול לתרום להם המון (לדעתי),יש נתונים טובים ובאמת את כל המוטיבציה שצריך אבל בינתיים יש לי פרופיל שגורם לכך שלא ישלחו לי המיונים.

עידן.
ישן 04-01-2007, 00:38
  E1tan E1tan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.04.05
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי dehoN שמתחילה ב "אז ככה"

אוףףףף אתה רואה זאת הבעיה, הצבא לא שואל במה אתה יכול לתרום הוא אומר לך במה הוא רוצה שתתרום עם המגבלות שהוא החליט שיש לך.

רוב הילדים לא מבינים את זה שלצבא תורמים בדרך אחת, אם הצבא יגיד לכם איקס ותגידו שאתם יותר טובים לוואי לא תרמתם לצבא כמו שהוא ביקש על מנת למצות את צרכיו.
(אותי היה אפשר להכליל עם הקבוצה הזאת אבל תמיד רציתי קרבי ולשמחתי גם כמעט בטוח אני אהיה שם אז זה בא פחות לביטוי אצלי)

עכשיו תבין אני מאמין שכמעט כל התפקידים שהצבא ייתן לך אתה תצא במידה כזאת או אחרת נתרם ככה אז אין יותר מידי על מה להתלונן ובנוסף אתה מקבל בחירה שאתה תחליט איפה אתה רוצה לשרת מבין האפשרויות ששם הצבא רואה אותך, זה אחלה ככה אתה יכול לבחור אתה תצא בו יותר נתרם מאחר.

טוב חפרתי בקיצור אם אתה משוכנע שהבעיה היא רצינית אז תפנה ללשכ"ג על מנת שיקבעו לך וועדה רפואית או מה שצריך ותראה מה הלאה משם.

בכל מקרה גם לי קורה שהידית של הכוס מחליקה והזיעה בכף יד שלי היא נורמלית אולי טיפה מהממוצע אבל לא משו רציני, קח הכל בפרופורציה.\

בהצלחה בכל מקרה איפה שלא תשרת בסופו של דבר ומצטער אם פגעתי בך שאמרתי שקרבי זה לא אתה, כנראה לא הבנתי את כוונתך בהודעה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:22

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר