לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-01-2007, 22:35
  Nissan-el Nissan-el אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.07.03
אחרי יום עיון ארוך ב'ברקים' בטכניון.. דעתי על הפרויקט.

האנשים שם מנסים להציג את זה כדבר הטוב ביותר שקיים בצהל, ובנוסף על כל החרטות שהם מריצים שם, הם מבטיחים כי המשכורות אחרי הצבא יהיו 40 אלף ומעלה. ואני חושב לעצמי, איזה מפגר ילך ישקיע 10 שנים בצבא שבתכלס התואר הזה הוא Low Tech, ומעניין אותי איך אנשים כל כך חכמים מוכנים להשקיע 10 שנים מהחיים שלהם שהם יכולים לעשות הרבה יותר כסף (ואני באמת לא אחד שמסתכל הרבה על התוצאות הכספיות שבדבר.. אפילו שזה דבר חשוב) כשהם יצאו מהצבא ו"רק" יעשו תואר רגיל במשהו אחר. מה גם, שכולם שם חשאבים.

ואני יסיים בציטוט של Dmith
ציטוט:
בשום תפקיד או פרואקט - אין לך עתיד מובטח. אני מכיר בוגר תלפיות, שקיבל תפקיד לא ראיו לדעתו בצבא, משכורת לא ראיוה (ומדובר באמת במשכורת נמוכה למדי) וכשהשתחרר נתקל בבעיה למצוא עבודה ראיוה לגילו+מעמדו (הרי אתה יוצא אחרי הרבה שנות קבע, כך שלעבוד עבור 6000, וזה מה שהציעו לו בגיל 25, קצת מאכזב). מצד שני יש גם דוגמאות הפוכות. זה הרבה תלוי במזל ובך. עם כל הכבוד לעתודה ופרואקטים מן הסוג, יש אנשים שילכו לקרבי, יגיעו לסיירות, יצאו לאזרחות, ישלימו בגרויות, יעשו תואר וישיגו הרבה יותר ממש שישיגו העתודאים אחרי שיסיימו את הקבע. וגם לזה יש דוגמאות. תבנה בעיקר על השאיפה שלך והעיניין שלך, לא על הפרואקט כי שום יחידה לא מבטיחה לך כלום מראש!

נ.ב. חסר לי 10 נקודות בפסיכו להתקבל לברקים חחח.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:40

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר