לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-01-2007, 11:09
צלמית המשתמש של Speed
  Speed Speed אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.10.01
שלח הודעה דרך ICQ אל Speed
לאחר כשנתיים בכלא - טלי פחימה משתחררת

ועדת השחרורים של שירות בתי הסוהר החליטה לנכות שליש מתקופת המאסר של פחימה, שהורשעה בעבירות של מגע עם סוכן חוץ ומסירת ידיעה לאויב, בעקבות הקשר עם זכריה זביידי. התוצאה: פחימה תשתחרר מהכלא עוד היום, אך לא תוכל להיכנס לשטחים. עורכת דינה: "היו צריכים לשחרר אותה כבר מזמן"

] תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
פחימה משתחררת. צילום: גיל יוחנן

לאחר כשנתיים בכלא - טלי פחימה משתחררת.
ועדת השחרורים של שירות בתי הסוהר החליטה היום (יום ד') להפחית שליש מעונשה של טלי פחימה, המרצה עונש מאסר בגין עבירות של מגע עם סוכן חוץ, מסירת ידיעה לאויב והפרת הוראה חוקית - בעקבות הקשר שניהלה עם זכריה זביידי, מבכירי הזרוע הצבאית של הפתח בג'נין. בעקבות ההחלטה תשחרר פחימה מהכלא עוד היום.
הוועדה הטילה גם הגבלות על פחימה. לאחר שתשתחרר היא לא תוכל לצאת מהארץ ולהיכנס לשטחים וכמו כן יאסר עליה ליצור קשר עם גורמים עוינים.

בתגובה להחלטת ועדת השחרורים, אמרה ל-ynet עורכת דינה של פחימה, סמדר בר נתן: "הגיע הזמן. היו צריכים לשחרר אותה מזמן. גם היא וגם אני שמחנו שהמדינה לא התנגדה לשחרר אותה מוקדם מהכלא".

Speed

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-01-2007, 20:48
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
לא תמהונית אלא קיצונית כרונית וריאקציונרית
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי משקיפה שמתחילה ב "היא לא תמהונית."

משהו מהזן של אורי אבנרי - אנשים שאצם הקיצוניות היא תכונה ולא המיקום הייחסי של דעותיהם בהשוואה לרוב. פעם היא היתה ימנית קיצונית, היום שמאלנית קיצונית... אצל אנשי היום עאסל ויום באסל, המציאות לעולם אינה מבלבלת משום שהם ממציאים אותה.

אצל הדמות הזאת אני לא מוצא שום דבר מיוחד: היו כבר "גרועות" לפניה (כמו אחת בשם גולן - שיאצואיסטית תל אביב - שהתבצרה עם הצורר ימ"ש במוקטה). מה שמבדיל אותה מהבוגד הרגיל היא העובדה שאינה צפונבונית אשכנזיה עם שם מעוברת (מורשת מבית אבא שהיה אל"מ או שגריר), אלא מרוקאית סובארביאלית עם שם שאילו היה של גבר, אשתו לעתיד - במידה והיא צפונית - תשים בסוגריים ליד שם נעוריה אם בכלל.

אנחנו מוכנים לקבל בוגדים רק שיהיו בבקשה "מהאצולה" - לעאמחה נציע לא פחות מאשר חבל בכיכר העיר. כך זה היה אגב לאורך כל ההיסטוריה באירופה.

* אני מצתער אם פגעתי במישהו, אבל זו המציאות המאוד מקובעת בארצינו.

ישן 03-01-2007, 15:17
צלמית המשתמש של Speed
  Speed Speed אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.10.01
שלח הודעה דרך ICQ אל Speed
אמשיך לפעול נגד הכיבוש
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Speed שמתחילה ב "לאחר כשנתיים בכלא - טלי פחימה משתחררת"

פעילת השמאל טלי פחימה, שהורשעה בשורת עבירות ביטחון, השתחררה לאחר 26 חודשי מאסר בשל התנהגות טובה. עם שחרורה אמרה כי אינה מתחרטת על דבר

פעילת השמאל טלי פחימה שוחררה היום מהכלא. ועדת השחרורים החליטה על שיחרורה המוקדם בשל התנהגות טובה, לאחר 26 חודשי מאסר, בדיון שנערך הבוקר. פחימה הורשעה בשורה של עברות ביטחון, בינהן מגע עם סוכן זר.

לקראת שחרורה התאספו מחוץ לבית הכלא נווה תרצה, בו ריצתה את עונש המאסר, עשרות מידידיה ובני משפחתה. בשעה 11:30 לערך יצאה פחימה משערי הכלא. לפני שחרורה, היא נתבקשה לשבת שוב עם נציגי שירות הביטחון הכללי שהציגו לה שאלות.

בשיחה עם וואלה! חדשות בצאתה מהכלא אמרה פחימה כי היא "שמחה, אך לא מאושרת" ביום שחרורה. "אמשיך להילחם נגד הכיבוש, אך במסגרת חוקית ובליווי עורכי דין. אעסוק בפעילות הומניטרית".

- מה המסקנה שלך מכל מה שעברת?

"קודם כל, אני חושבת שהחיכוך עם השב"כ גרם לי להכיר את המדינה על הצד הטוב ביותר... אסור לי לחזור לשטחים או להיות בקשר עם זביידי". לדברי פחימה, היא "לא כועסת על אף אחד, העניין שלי הוא עם השב"כ בלבד... היה שווה לשבת בכלא ורק לא לעבוד עם השב"כ".
ההרשעה: מגע עם סוכן זר

פחימה עם שחרורה (רויטרס)

בחודש ספטמבר האחרון דחתה השופטת נירה לידסקי בשלושה חודשים את הדיון בשחרורה המוקדם של פחימה, בנימוק שהתחצפה ודיברה באופן בוטה לסוהרות. פחימה הואשמה בכך שביקרה בביתו של מפקד [[גדודי חללי אל אקצא]] בג'נין זכריה זביידי וסייעה לו בתרגום מסמכים צבאיים.

בדצמבר 2005 קיבל בית המשפט המחוזי בתל אביב את עסקת הטיעון שנחתמה בין הסניגוריה לבין התביעה בתיק, וגזר על פחימה 3 שנות מאסר, מהן ריצתה 16 חודשים עוד לפני הכרעת הדין. פחימה הורשעה במגע עם סוכן חוץ מתוך כוונה לפגוע בביטחון המדינה, מסירת ידיעה לאויב לתועלתו ועבירה של הפרת הוראה חוקית.

קישורים:
זביידי לוואלה!: לפני טלי, שנאתי את כל היהודים

מקור:
http://news.walla.co.il/?w=//1034664

Speed

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:50

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר