05-01-2007, 15:20
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 05.08.06
|
|
אממ...אתר נחמד לפי דעתי..זה פורום בניית אתרים, ולכן אני אתייחס לתכנות ומבנה האתר ולא למה שהוא מציע, כי את זה אני מעריך טיפה פחות.
מבחינת XHTML, אתה יחסית בסדר, אבל יש כמה דברים לא טובים...הייתי ממליץ לך לבדוק ב XHTML Validator של W3C...בנוסף אני לא מבין למה בחרת strict אם אתה אפילו לא עומד ב transitional...
בקשר לקוד עצמו...קוד ה javascript יחסית בסדר... אבל יש כמה דברים ממש טיפשיים, למשל מקום אחד שאתה עושה switch ענק ומשנה את הtheme של הפורום, אבל אתה משנה כל פרט בנפרד! מה רע ב css class ?... בכל מקרה, דבר נוסף שלא אהבתי זה זה כל מיני magic numbers בקוד, אבל אולי דווקא בjavascript אפשר למחול לך על זה...
בכל מקרה, מבחינת חוויית הגלישה, האתר די מעצבן, לפחות אותי...אתה משתמש באפקט של ה "וואללה!" יותר מדי, וזה מעצבן...בנוסף, זה גם די מעצבן שצריך ללחוץ בכל מיני מקומות כדי שדברים יופיעו...מה הבעיה להציג אותם ישר?
בקשר לפורום, יש כמה מקומות שהקידוד לא טוב, ויש חלונות שצריכים פס גלילה פשוט דחוף.
אה כן, וגם החלון הזה שתמיד קופץ מולך מעצבן...לא תמיד לינקים זה רע..
לא עברתי על כל האתר...זה רק מה שראיתי מרפרוף..אולי אחר כך יהיה יותר זמן ואני אוסיף כמה דברים.
וד.א, אתר שכל כך מסתמך על javascript חייב להראות הודעה מהסוג "אתה חייב להפעיל את javascript על מנת לגלוש באתר הזה כראוי"...כי אצלי למשל, javascript מבוקר באופן די טוב והאתר שלך בכלל לא עובד עד שאני לא מאפשר לו.
|