לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-01-2007, 00:22
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
מילוי מנילה כראוי

שאלה בשביל חבר:
יש לי פורפיל 45,קב"א 53 ודפ"ר 70..

באשכול של התפקידים שמחייבים מיונים קדם צבאיים יש לי 5 אפשרויות(חינוך,מחשבים,מפענח תצלומי אוויר,חייל בגופי תכנון ותיאום וחובש..)
האם צריך לדרג את כולם?לתת לכל אחד עדיפות הכוונה...עדיפות 1 זה הכי רוצה או עדיפות 5 זה הכי רוצה?כי בהוראות למילוי המנילה לא דיברו בכלל על איך לסמן את האשכול לתפקידים שדורשים מיון..היו רק הוראות לאשכול תפקידים שלא דורש מיון..

באשכול של התפקידים שלא דורשים מיון,צריך לדרג את כל ה-4 תפקידים??(שב"ס,שח"מ,חיל האוויר והחלל ומערך הנהיגה),או שמספיק רק 3?

איך לשלוח את המנילה?בדואר,פקס??במנילה עצמה רשום אינטרנט אבל קיבלתי את המנילה בדואר אז מה הקשר לאינטרנט??צריך גם שם וגם שם?

ועכשיו שאלה לגבי שח"מ...האם מקבלים חיילים עם פרופיל 45 ולאילו תפקידים?תפקידי שטח או תפקידים עורפיים??מישהו יודע פרטים על שח"מ חוץ ממה שיש באינטרנט?פרטים מאנשים שהוא מכיר וכו'..

תודה מראש!

נוב 07.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-01-2007, 19:28
  Mosho Mosho אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.07.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי gixxer שמתחילה ב "מילוי מנילה כראוי"

החבר הכי טוב שלי בשח"מ. הוא הצטרף כסייר רגיל לכל דבר, שוטר ניידת וכל זה, אבל בדרך הוא הפך למדריך בחדר כושר במלמ"ש (שזה הבי"ס לשוטרים). הוא עשה המון קורסים בנושא ורוצה לעבוד בו כשיסיים לשרת. אז הוא הסתדר. לדעתי שח"מ יכול להיות מאוד נחמד, יש גם תפקידים שקשורים במחשבים, אבל הרוב אלה תפקידים של להעביר את השרות, לא משהו רציני. אני מבין שהאנשים יותר נחמדים מקצינים בצה"ל והרבה יותר קל לקבל מה שאתה רוצה. גם לא פעם ולא פעמיים עצר אותי ואת חבר שלי שוטר, והוא הכיר אותו, או שהיינו תקועים ועברה ליידנו ניידת של מישהו שהוא גם כן הכיר אז עלינו טרמפ... לדעתי ג'וב בשח"מ עדיף על ג'וב בצה"ל. גם התנאים וההטבות הרבה יותר טובות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:19

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר