לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-01-2007, 15:32
  Rony89 Rony89 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.10.06
בגרות מלאה וקב"א.

אני קיבלתי מנילה בסוף אוקטובר. הסבב הראשון של שנתון 89. קיבלתי מנילה ממש גרועה,ללא תפקידים שדורשים מיון. ורק 5 תפקידים שלא דורשים מיון,שהם: פקידה,עובדת אחסנה יבשה,מאבטחת מתקנים,נהגת רכב קל,נהגת סיור בחיל האוויר והחלל. מיותר לציין שלא קיבלתי שום מיון בסבב המיונים הנוכחי. וגם אינני מעוניינת להיות בשום תפקיד מהתפקידים הללו שהוצעו לי במנילה.
רוב התפקידים הללו הם דורשי קב"א 46+,ורק תפקיד אחד דורש קב"א 47+(על פי האתר "שבוז")
לכן הסקתי שיש לי קב"א 47 כנראה. אבל אמרו לי שיכול להיות לי יותר,פשוט שבגלל השאלון בצו הראשון לא שמו לי תפקידים מסוימים כי לא הבעתי רצון. אני באמת לא זוכרת מה רשמתי בשאלון הזה,אבל אני לא חושבת ששללתי תפקידים מסוימים. וגם לא הופיע לי לוחמה התנדבותית בכלל,למרות שיש לי פרופיל 97.

הבנתי שאפשר לשפר את הקב"א,בכך שאני אשפר את נתוני ההשכלה שלי.
אני תלמידה אקסטרנית,ואני לא ניגשת לבגרות מלאה,חסר לי מקצוע חובה אחד,אז הבנתי שאם אני אגש למקצוע חובה הזה,ואציג אישור על בגרות מלאה אז נתוני ההשכלה שלי יהיו טובים יותר והקב"א תעלה.
אז אני ביום שני,לא היום,יום שני הבא,ארשם לבגרות במקצוע החובה הזה ואבקש אישור על בגרות מלאה אותו אשלח לצה"ל.
אבל,למרות זאת,אני מרגישה נורא מאוכזבת,כי אם יש לי קב"א 47 נניח (אני לא שוללת את זה שיש לי יותר,פשוט אני מעדיפה לחשוב כך.) במה ישפר האישור הזה את הקב"א?
הרי אני רוצה תפקידים שדורשים קב"א 52 ומעלה.. L
אבל הבנתי שלבנות מרכיבי הקב"א הם המבחנים הפסיכוטכניים שהם 60% וההשכלה שזה 40% וזה דיי הרבה..לא? למרות שגם במבחנים בחלק של מתמטיקה ניחשתי הרבה,אבל ניחא.

בכל מקרה,רציתי לדעת אם אחרי שאני אשלח את האישור אני אוכל לבקש מנילה חדשה?
או שעדיף לבקש זימון למיונים לתפקיד שאני רוצה? (מבלי לדעת את הקב"א שלי בכלל..ככה זה שאין פרוטקציות)

תודה רבה מראש וסליחה על החפירה.. פשוט אני באמת דיי אבודה.
ואני באמת לא רוצה להיות פקידה או מאבטחת מתקנים בצבא.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:46

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר