לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-01-2007, 19:56
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי pbc שמתחילה ב "[QUOTE=שימי]אסור לך לשדר..."

אף אחד לא יכול למנוע ממך לקלוט - כיוון שזו פעולה פאסיבית שלא משפיעה על אף אחד. כלומר, אפשר לאסור עלייך (יש מקומות בעולם שבהם ישנה צנזורה גם על דברים כאלה) - אבל לאכוף את זה קשה בלי לראות את ציוד הקליטה - כי אתה לא משפיע על הסביבה כשאתה קולט. בכל אופן, למיטב ידיעתי (ואני לא עורך דין - כך שזו לא עצה משפטית ואני לא אחראי אם אתה מחליט להסתמך על זה - אתה צריך לשאול עורך דין שמתעסק בתחום) - קליטה של תשדורות היא מותרת כל עוד שאין חוקים אחרים שאוסרים אותה (ע"ע האזנות סתר ודברים מהסוג הזה). לגבי ציוד של קליטת שידורים כאלה - זו כבר שאלה גדולה. כאן שוב יידחף משרד התקשורת וינסה להגביל את יכולתו של הישראלי המצוי לתקשר (והיית חושב שהתפקיד שלהם הפוך) - אלא אם כן הציוד יוצר בישראל (ולרוב אין הדבר כך) - תצטרך להביא אותו מחו"ל. כדי להעביר ציוד תקשורת במכס, צריך את אישור משרד התקשורת. משרד התקשורת לא כל כך מבין בתקשורת - (לדוגמא - צריך לדעתם אישור שלהם כדי להביא לארץ טלפון IP - משום שהוא "עלול להשפיע על רשתות בזק" - ולכן הוא צריך "אישור סוג" להתאמתו לרשת הבזק - והעובדה שלא ניתן לחבר טלפון IP לקו טלפון של בזק לא ממש מפריעה להם לטעון את הטענה הזאת). עד כאן לגבי משרד התקשורת.

אם הצלחת להביא ציוד שיקלוט אינטרנט - תצטרך ספק אינטרנט כלשהוא שישדר לך את האינטרנט ללוויין שאתה יכול לקלוט - ובנוסף - תצטרך לנתב את התעבורה החוזרת דרך תשתית קווית (בזק / הוט) כלשהיא. מה שאומר שתצטרך תיאום עם ספק התשתית הקווית ואולי אפילו בין ספקי אינטרנט שונים (שהרי תהיינה לך שתי כתובות IP שונות מספק האינטרנט דרך הלווין ומהספק שלך כאן - בקיצור - בעייה).

נדמה לי שהייתה חברה בארץ שהתחילה לעשות משהו כזה - נדמה לי שקראו לה Spacenet ושהיא הייתה מקבוצת גילת (חברה שעוסקת בתקשורת לוויינים). לא יודע מה קורה עם זה כיום, והאם משרד התקשורת כבר הספיק לשים להם גלגלים בקדמה או לא...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:21

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר