לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-01-2007, 17:05
  jonatanst jonatanst אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.05
צורכי צבא, שמעת? על נפילים שמעת?
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי stinger360 שמתחילה ב "זה לא קשור אבל... המתקבלים..."

בוא נגיד שבכל יום סיירות מתקבלים 40 איש פלוס מינוס ויש 10 ימים...כלומר 400 ילדים הם מטכליסטים בפוטנציה..(יש להם פוטנציאל להיות במטכ"ל)..יום אחר כך יש להם פסעיכולוג..כי הוא פסיכי..ועפים עוד מאה..נגיד ומתחילים את הגיבוש 300..מספר גדול בהחלט..
מסיימים שליש..
נגיד..(ואין לי מספרים וגם לא מעניין אותי) שסיימו 95 איש את הגיבוש..
יש מספיק אנשים בכושר..
היחידה מחפשת דברים אחרים..
כושר הוא דבר יחסית מינימלי מבחינת הערכתו של מתגבש..

היחידה רוצה את הטובים ביותר..אלה שסימנו מטכל ביום סיירות, אלה שמתאימים ליחידה, מתאימים להתחיל מסלול ביחידה.

היחידה לא תסתפק בבחירה של אחד מתוך שניים..היא רוצה לבחור אחד משלושה..אחד מארבעה..

בנובמבר -כפי שנאמר מתגייסים שני צוותים..
הרבה חיילים נופלים במהלך המסלול מסיבות רבות..לפעמים גם צוות שלם!
מתוך כל אלו שקיבלו מטכל ביום סיירות-מספר בודד של אחוזים יהיה לוחם בה. (כלומר יתחיל מסלול)

אל תעשו השוואה בין שייטת למטכל..יש לשתי היחידות הנחת עבודה שונה לגמרי..

שייטת אמנם מקבלים פחות..וגם בשייטת בקושי עוברים את הגיבוש..מי שעובר-מיועד לסיים.
מי שהעבירו אותו את הגיבוש-סומכים עליו ב 98 אחוז שהוא מסוגל לסיים, ואני לא מדבר על בעיות רפואיות וכדומה..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-01-2007, 19:14
  ג' שם בדוי ג' שם בדוי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.02.05
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי tejas שמתחילה ב "נפילים = ענקיים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי tejas
דבר אחד בטוח - מי שטוב עובר. מי שלא לא.

שמע, זה שעברת יום שדה ויש לך ביטחון עצמי זה טוב, כי אתה בטח מחשיב את עצמך ל"טוב" (הרי עברת...)
אז אולי הקביעה הזאת נכונה לגבי היום שדה, כי הסינון שם הוא גס ודי נקבע על-סמך הקטע הפיזי בלבד (כי זה רוב מה שיש שם), אבל לגבי הגיבוש זה ממש לא נכון. המגבשים מפספסים המון אנשים, והאחוזי הנופלים במהלך המסלול מוכיח את זה - בסביבות ה-50%.
אז אולי אני נתפס לקטנות, אבל הקביעה הזאת שמי שטוב עובר ומי שלא לא היא פשוט לא נכונה, זה שהגיבוש הוא האמצעי מיון היחיד שיש כיום, זה לא אומר שהוא ממיין ב-100% הצלחה או קרוב לזה. ויעידו על זה גם האנשים שעברו את הגיבוש, וגם האנשים שהיו בטוחים שהם הולכים לעבור ושהלך להם טוב, ובסוף התברר שהם לא עברו. אז אתה לא יכול להגיד שהחבר'ה האלה לא טובים, כי אין לך מושג מה מחפשים באנשים שם.
יום טוב.

ישן 09-01-2007, 18:26
  stinger360 stinger360 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.05.04
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי jonatanst שמתחילה ב "צורכי צבא, שמעת? על נפילים שמעת?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי jonatanst

היחידה לא תסתפק בבחירה של אחד מתוך שניים..היא רוצה לבחור אחד משלושה..אחד מארבעה..

ושייטת לא תרצה לבחור אחד מארבעה או אחד משלושה? היא תסתפק באחד משניים?!
בגיבוש, עקרונית, אמורים על פי ההיגיון להתחיל אותו מספר של אנשים בשייטת ובמטכ"ל. למה? ככה... כי אין סיבה ליחידה אחת לבחור מתוך 400 ויחידה אחרת מתוך 200... יכול להיות שיש (אני לא יודע), אבל בטח שהסיבה היא לא כי התקבלו כבר מהגדנ"ע אנשים... זה פשוט לא קשור.
ובדיוק על זה אנחנו מדברים, בוא תסביר לנו אתה את ההיגיון שאתה יודע לשאלה למה למטכ"ל מתקבלים יותר מלשייטת ביום סיירות?

באמת שאין לי את התשובה ואפילו אין לי השערה.

כל שאר מה שאמרת פשוט לא קשור בכלל לתגובה שלי אז אני לא יודע מה אתה רוצה.
ישן 09-01-2007, 17:24
  tejas tejas אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.04.05
שלח הודעה דרך ICQ אל tejas שלח הודעה דרך AIM אל tejas שלח הודעה דרך MSN אל tejas
שטויות.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי LIRONSTS שמתחילה ב "ה''יחידה'',למה כל כך הרבה?"

בכל יום סיירות מספר העוברים למטכ"ל יכול להשתנות בהתאם למספר האנשים שהיו טובים מספיק בשביל לקבל מטכ"ל.. אם היו 100 שמתאימים למטכ"ל אז 100 יתקבלו לשלב הבא לקראת גיבוש מטכ"ל.
אתמול הייתי בפסיכולוג מטכ"ל יחד עם עוד 40 אנשים ו35 מהם עברו אז ככה שכל השטויות שזורקים פה על הפסיכולוג לא נכונות, סה"כ ממלאים כמה שאלונים ונכנסים לפסיכולוג ל5-10 דקות (אניה ייתי אצלו בקושי 3 דקות).
מעבר לכך, בגיבוש שייטת ומטכ"ל המתגבשים לא מתמודדים על מספר מקומות קבוע ליחידות (כלומר מכסות), מי שמספיק טוב עובר. יכולים לעבור 50 ויכולים לעבור 4.. ומקרים כאלה קרו כבר.

אז לכל אלה שחוששים מזה שמתקבלים הרבה מידיי למטכ"ל או מהמכסות של היחידות, אפשר להוריד לחץ תתנו הכל וזהו.

ישן 09-01-2007, 18:07
  jonatanst jonatanst אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.05
עברת יום סיירות ונהיית רמטכ"ל ?
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי tejas שמתחילה ב "שטויות."

לא אמרתי שיש מכסות..ביום סיירות מקבלים פחות מתגבשים שייטת..אתה היית שם לפני כמה ימים..אתה יודע..
כמובן שמקבלים מהגדנ"ע מתגבשים וכדומה..כך שהמספר בסופו של דבר הוא דומה..

כן יש מכסה של צוותים..לא כל מחזור נכנסים שני צוותים! כי פשוט לא צריך!

נובמבר-יש צורך בשני צוותים..ככה לפחות זה הלך בשנים האחרונות.

לא אמרתי שצוות זה 15 איש.. והיחידה מוכנה לקחת 30 בלבד..

מספר העוברים למטכל ביום סיירות לא משמעותי מי יודע מה..וצר לי לאכזב אותך..כמו שבטח אמר לכם מפקד היום סיירות..זה השלב ההתחלתי בדרככם לצבא..יש לכם עוד גיבושים בדיקות שיחות פסיכולוגים ..
ובסוף עוד איזה מסלול קטן לעבור..משהו קצר כזה..
לא נתתי מספרים מדוייקים, גם משום שאין לי וגם משום שזה לא משנה..גם אם 50 איש בסה"F לא עברו תפסיכולוג זה מספיק..לא משנה אם התחילו תגיבוש 200 או 600..מהבחינה הזו..

כל יחידה בצבא רוצה שיהיו לך אפשרויות לבחור מי היא רוצה אצלה ומי לא..
ולא רק בצבא..כך גם בחיים, בעבודה בבצפר וכו'.

עשה טובה..אל תגיד לי שאני מדבר שטויות..גם אם אני לא הרבה יותר גדול ממך..גם אם אני גדול ממך ב 3 שנים וגם אם אני קטן ממך בשנה..אתה לא יכול לדעת מי האם שיושב מאחורי המחשב השני..איזה ידע יש לו..

במקרה אני יודע את המכסות..לא מתכוון לשתף אותך..רק אל תקנא..זה מספר..

שיהיה בהצלחה..גם לך..תתעסק בעיקר ולא בכמה קיבלו ולמה בקבוצה הזאת קיבלו יותר ואצל זאת פחות..
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:30

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר