לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-01-2007, 18:27
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
איך לבצע חיפוש בפורום (ולמה זה חשוב לנו כל כך)

אשכול זה מיועד במיוחד למשתמשים החדשים, שעדיין לא מכירים את כל אפשרויות הפורום. וגם למשתמשים היותר ותיקים שלא מכירים את כל האפשרויות.

נתחיל בהסבר קטן למה חשוב לנו שתעשו חיפוש ותכתבו כותרות עינייניות (כנראה הסיבה הנפוצה ביותר לנעילת אשכולות בפורום):

מאז שהפורום נפתח הצטבר בו חומר רב, בין אם זה מאמרים רבים שנכתבו על ידי הגולשים, שאת רובם נמצא כאן בעוגן הפורום, ובין אם זה שאלות שגולשים אחרים שאלו וקיבלו תשובות.

הסיבה שאנחנו מתעקשים על כך ששאלות נפוצות לא ישאלו עוד פעם אחר פעם היא מפני שאנחנו יודעים שככל ששאלה נשאלת יותר פעמים, אנשים נותנים פחות יחס לתשובה ואיכות התגובה יורדת ביחס ישיר למספר הפעמים שהשאלה נשאלה - מה שמקשה על חיפוש מידע, מפני שמנגנון החיפוש יביא הרבה תוצאות עם תשובות לא מלאות/לא מושקעות.

הסיבה שאנחנו מתעקשים על כותרות ענייניות (בנוסף לזה שכותרות ענייניות משקפות את רצינות הפורום) היא כדי שהאשכול לא יתרום רק לכם, אלא גם למי שיגיע עוד חודש עם אותה שאלה ותהיה לו את האפשרות למצוא את האשכול בקלות.

לדוגמא: נגיד שיש לי פרופיל 72 ואני מעוניין לדעת אם אני יכול להגיע לחובלים.
כשאני יעשה חיפוש בפורום לפני שאני שואל את השאלה אני אחפש את המילים "פרופיל 72 חובלים" מופיעים לי 28 אשכולות, רובם אני לא בטוח שזה התשובה שחיפשתי, כי יש שם כותרת כמו "תענו לי בבקשה, זה חשוב לי", ולעומת זאת יש את "חובלים עם פרופיל 72" - מיותר לציין שעם הכותרת השנייה הרבה יותר קל לבצע חיפוש, לכן חשוב שלפני שאתם פותחים אשכול תנסו לתמצת את כל תוכן האשכול בכותרת.

ואחרי שהדגשנו את החלק הזה נסביר את שלוש הדרכים לבצע חיפוש:

1. חיפוש פשוט בכל אתר פרש:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

לחצו על כפתור ה"חפש" בראש הפורום, הכניסו את הערך שברצונכם לחפש וליחצו על "בצע"

חיפוש זה נועד לחיפוש כללי ביותר, לדוגמא אם אתם רוצים מידע על יחידה מסויימת, חיפוש זה יכול לעזור לכם למצוא חומר כללי על יחידה מסויימת (לדוגמא: ידיעות חדשותיות על היחידה, דיון בצבא ובטחון וכו')

2. חיפוש פשוט בתוך פורום מתגייסים וסדירים:

בתוך פורום מתגייסים וסדירים לחצו על "חפש בפורום זה", וכמו בחיפוש הכללי גם פה יש להקיש את הערך לחיפוש וללחוץ על "בצע".

חיפוש זה לרוב יהיה עדיף, מפני שהוא מחזיר תוצאות מפורום זה בלבד, וכך סביר יותר שתקבלו תשובות רלוונטיות למה שחיפשתם.

3. חיפוש מתקדם :
כפי שאתם שמים לב, יש לכם אפשרות לעשות גם חיפוש מתקדם, חיפוש מתקדם נועד לאפשר לקבוע יותר תנאים כדי שהחיפוש יהיה יותר ממוקד.
לדוגמא, יש לי שאלה על הראיון האישי, ואני יודע שchatulim היתה מראיינת ולכן אני רוצה למצוא אשכולות שהיא השתתפה בהם וקשורים לראיון האישי. אז אני אכנס ל'חיפוש מתקדם' במילות מפתח אני ארשום :"ראיון אישי' בשם משתמש אני ארשום "chatulim" יש לי גם אפשרות לבחור רק באשכולות שהיא פתחה ולא באשכולות שהיא רק הגיבה בהם. כמו כן יש שם עוד מספר אפשרויות שיכולות לעזור, אך הן פחות נפוצות ולכן אני לא ארחיב עליהם.

ולסיום הערה קטנה אך חשובה - אין להקפיץ הודעות ישנות, אם עדיין נשארו שאלות פיתחו אשכול חדש (בסופו של דבר זה מטרת הפורום).

המשך גלישה מהנה.

נערך לאחרונה ע"י High_Hopes בתאריך 19-01-2007 בשעה 02:49.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:38

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר