10-01-2007, 22:00
|
|
|
|
חבר מתאריך: 09.05.06
|
|
זאת פסיכולוגיה הפוכה, ואני ראיתי אותה הרבה בסביבתי ובפורום. למה הכוונה? ז''א שמישהו מתחיל לדבר על זה עד כמה שמדכאים אנשים עם רעל , ועד כמה שבד''כ הם ג'ובניקים, וכל זה, בד''כ זה רק טיעון להתחיל לדון עד כמה כל הקרביים גברים פצצתיים שמכל פלוץ שלהם מתכסחת חוליית קסאם(בלי לזלזל בקרבי כאחד שגם הולך, אבל חבר'ה רדו מהסרט). אני מכיר אנשים, שהתקבלו ליחידות מובחרות(שייטת מטכ''ל) ואני אומר לך שאלה האנשים הכי מטומטמים שאני ראיתי בחיים שלי , וגם די מניאקים, אז בטח שיש לפעמים עדר מורעלים שילך ויגן ויגיד "אתה לא מכיר אותו, באמת הוא בנאדם נורא אחראי וכו'" , הם לא, ואפילו שאני מאמין שעכשיו שה2 האלה משרתים אולי יכניסו להם קצת משמעת , אבל בסופו של דבר, בואו נבהיר משהו, ברוב ארצות העולם, ויש סיבה מוצדקת לזה , צבא לא נחשב סוף העולם. אלופים בצה''ל הם לא פרופסורים. אני אתייחס גן לתופעה המעצבנת עד מאוד של כמה חבר'ה שבגלל שהם משרתים ביחידות מובחרות זה נותן להם אישור לקחת חירבון על כל מי שמשרת בגדודים, שהם כאלה סוסים(בלי לזלזל בחבר'ה מהסיירות המובחרות), ולא אכפת לי את מי אני מעליב, אבל אם מישהו בגולני או בצנחנים הוא לא פחות תורם משייטת, אי אפשר לנצח מלחמה עם יחידות עילית בלבד. אין דבר שיותר מטמטם מנגיד מורעלי שייטת או מטכ''ל שאי להם מושג בגרוש על מור''ק כללי של צה''ל או של החטיבות (פעם קיבלתי בולשיט מאחד שטחן את השכל איך סבא שלו שירת בסיירת מטכ''ל ב56.....חבל באמת שהסיירת התגבשה פחות או יותר בתחילת שנות השישים ..) שבכלל עושים לך פרצוף אם אתה אומר להם שאתה רוצה גולני (גולני יולי 07 כבוד), עם כל הכבוד אני לא שמעתי על לוחמי שייטת או מטכ''ל שדופקים מחסומים כמו בגדודים.
בנוגע לרעל, זה תלוי, אני לא יודע מה המקום לאידיאולוגיה, ציונות, מה זאת ציונות? ימין או שמאל? הרי מפא''י שלטו במערכת הפוליטית עד 1977, אז ז''א שהשמאל זאת ציונות? או שאלה הרזביוניסטים אנשי חירות מפד''ל וליכוד שמשך שנים זכו לקריאות פשיזם? האם גירוש יהודים מאדמתם זו ציונות? זאת הבעיה באידיאולוגיה, אנשים בד''כ לא יורדים לשורשה מאחר וזה יהיה מסובך ועם כל הכבוד רוב המלש''בים לא בידיוק מתעניינים בזה, ונצמדים לסיסמאות נקרופיליות של "טוב למות למען ארצנו", לא עדיף לחיות למען ארצנו? מה אם אני לא רוצה למות? מה עם אנטלה ספינה שהוטבעה על ידי יהודים והייתה שייכת ליהודים? מה עם קרבות בין ההגנה לאצ''ל ב?48 מי צדק? האם אי אפשר להיות ציוני ולהיות גו'בניק?מה המקום של פוליטיקה בצבא? כל השאלות האלהנשארות ללא מענה.
אם יש גן עדן זה בהחלט אחד הספרים, לא עוד תעמולה . מומלץ מאוד.
נערך לאחרונה ע"י Akula בתאריך 10-01-2007 בשעה 22:08.
|