16-01-2007, 21:19
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.01.06
|
|
|
שאלה לפותח האשכול וגם לכולם..
מעניין אותי מאוד הנושא הזה של חבר'ה ששירתו ביחידות קרביות 3 שנים, הפכו לקצינים והחליטו לנסות ולחזור לקורס טייס לאחר שהודחו בגיבוש או במהלך הקורס עצמו. בפעם הראשונה ששמעתי על אפשרות שכזו הייתה בגיבוש שלקחתי בו חלק, באוגוסט האחרון, שם סיפר המ"פ שלנו בסוף הגיבוש שהוא, כשהיה מלש"ב, ניגש לגיבוש טייס ולא עבר אותו. לאחר מכן התגייס למגלן ושירת שם כלוחם 3 שנים. כשסיים את הסדיר הגיש בקשה נוספת והתקבל לקורס טייס. הוא סיים אותו בהצלחה ועכשיו הוא טייס F-16. הדבר הראשון שחשבתי היה "וואו, אחרי שירות כלוחם וקצין בסדיר לעצור את החיים ולהתחיל מחדש לעשות קורס כל כך קשה עם חבר'ה שקטנים ממך ב-3 שנים.. צריך להיות מטורף." ואז הודיעו לי שלא עברתי. והתחלתי לחשוב על כל הסיפור הזה ולהתעניין... ומסתבר שהדבר הזה ממש לא נדיר וניתן למצוא הרבה דוגמאות כאלה.. גם שאלתי את שכן שלי שהיה טייס הרבה שנים בחיל האויר והוא אמר לי שהחיל מעריך מאוד חבר'ה כאלה שבאים כקצינים אחרי השירות הסדיר.
ולפותח האשכול- מעניין אותי מה מניע אותך לרצות ולהגיע שוב אל הקורס? באיזה יחידה אתה משרת עכשיו, אם אתה יכול להגיד כמובן, ואם המפקדים שלך ביחידה מודעים לרצונות האלה שלך? איך הם מקבלים את זה?
|