15-01-2007, 10:55
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.11.04
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shauloff שמתחילה ב "כמה שאלות (מודיעין, גל"צ, מנילה, תאריך גיוס וחיסונים)"
אהלן דור!
1. עד כמה שידוע לי, זימונים לא חוסמים זימונים אחרים (חבר שלי קיבל זימון לסטי"לים ולחיל האוויר לאותו היום בדיוק). לגבי הפרופיל, אם קיבלת זימון, איחולי, ולך על זה אם אתה לא רוצה להיות קרבי. אם לא תלך על הזימון, כמעט 100% שיגייסו אותך לקרבי.
2. החלום שלך באמת נחמד, אבל אם אתה לא גר בכפר שמריהו והסביבה ולא היית הכוכב הראשי בפסטיגל כשהיית קטן וההורים שלך לא מכירים את ראש הממשלה ונגיד בנק ישראל אישית... (ועוד אלף ואחת סיבות), אין מצב שתגיע לגל"צ. הרבה אנשים מאז ומעולם חלמו על עצמם במקומות כאלה ואחרים בצבא ומחוצה לה (וביניהם אני) והגיעו למקומות שונים בהרבה מחלומותיהם... (לדוגמא- חלום קרבי =>במציאות מכונאי וחמש F-16 בחיל האוויר- במקרה שלי בשנתיים האחרונות).
3 א. לא יודע מתי תקבל אותה (אני לא משרת בלשכת הגיוס).
ב. לא. שתבין- אני עם פרופיל 72 לא קיבלתי תפקידים של ג'ובניקים...
4. מניסיון, אם התאריך שלך הוא רחוק (ושיגיע כבר! אני אהיה בחפש"ש... ), זהו תאריך שסתם זורקים באוויר, (תאריך בהמלצה), הם מתכוונים שהם רוצים שתתגייס בסביבות נובמבר 07, לא בתאריך המדוייק שהם שלחו. לקראת הגיוס הם ישלחו לך תאריך מדויק. עד אז הוא ישתנה מאה פעמים (שוב פעם, מניסיון...)
5. לא יודע אחי, לדעתי לא.
מקווה שעזרתי... עד מתי נוב' 04?!
|