לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-01-2007, 23:06
  THESATLAN THESATLAN אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.07
שאלה לגבי שירות בצבא שלי כפקיד

יש לי פרופיל 45 ושמו אותו כפקיד(כמדומני) .אני עדיין לא עשיתי טירונות.
רציתי לדעת מה עושים בטירונות? איך עובר כל התהליך?האם זה קשה ?

הבעיה שלי היא בעיית שינה וגם בעיית סטלנות כבדה.אני חייב לישון 11 שעות ביום מינמום ולקום כל יום לפחות ב11:30- בתקופה של הביה"ס הייתי הולך כל יום בשעה 10 מינמום. כמו כן אני אוהב הרבה לרבוץ עם חבריי ולבלות . זה לא שאני אוהב את זה - זה פשוט דרך חיים - להיות סטלן ולעשות כיף- וזה אומר מסיבות והרבה .או להיות עם החברה שגם היא עומדת להתגייס עוד מעט.

עכשיו זה לא שאני לא עושה שום דבר פשוט עכשיו בתקופה של החופש אחרי סיום הלימודים אני צריך אחרי 12 שנות לימוד קצת סאטלה וחופש לגמרי . אני גם עובד עכשיו כדי להכניס קצת כסף.

בכנות רציתי לדעת מה אתם חושבים . האם צבא וסטלנות הולך ביחד ? האם בטירונות אני יוכל לישון 11 שעות ולהמשיך להיות סטלן ולעשות מסיבות .
האם יתנו לי להיות עם הראסטות שלי ?
אם לא נראה לי שפשוט אני אפרוש ולא יעשה שירות.

"סטלה"-כי זה דרך חיים.

נערך לאחרונה ע"י THESATLAN בתאריך 21-01-2007 בשעה 23:09.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-01-2007, 23:32
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי THESATLAN שמתחילה ב "שאלה לגבי שירות בצבא שלי כפקיד"

שמע חבוב אתה חושב כמו ילד..

תקלוט שאתה כבר גבר..אין כזה דבר לעשות כל החיים רק מה שבא לך..יש חובות וחייבים לבצע אותן..אי אפשר לקום בסבבה,להתבטל כל היום מול הטלוויזיה ואז ללכת למסיבה..אין זה פשוט לא עובד ככה בחיים..אתה בחרת לעצמך את הדרך חיים הזאת..אני עכשיו בי"ב וואלה גם לי קשה לקום מוקדם,ללמוד ובכלל להגיע לבצפר..אבל אין מה לעשות,עושים את זה!.
ראסטות לי יתנו לך להשאיר,ובקשר לשינה אתה תצטרך לקום כמו כולם או שתלך לכלא..
אני ממש מציע לך לשנות מחשבה..אני יודע שזה כיף כל היום לעשות חיים אבל זאת לא דרך לחיות..אתה צריך לרסן את עצמך..
תצא בסופי שבוע למסיבות,אחרי צבא תגדל שוב שיער..מה אתה חושב,שאחרי הצבא לא תצטרך לקום כל יום מוקדם כדי לעבוד??או ללכת ללמוד ולעבוד??

צבא וסטלנות ממש לא הולך יחד..כדאי שתכניס את זה לראש..אתה לא יכול לעשות מה שבא לך כל החיים..
מצטער להגיד לך את זה ככה אבל:תתבגר!

נוב 07.

ישן 22-01-2007, 00:12
  מגזניום מגזניום אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.06
מה זה הדבר הזה? "שיפתחו לך את התחת " -מה זה ההתבטאות הזאת.
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי הציוני האחרון שמתחילה ב "מאחל לך שיפתחו לך את התחת אפילו קצת ממה שפתחו"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי הציוני האחרון
מאחל לך שיפתחו לך את התחת אפילו קצת ממה שפתחו
לי בטירונות[קרבית]כי יש גבול לבית זונות..
גם באזרחות לא עשיתי כזה בית זונות כמו שאתה עושה...
צא מהסרט

לדבר בצורה כזו . פשוט גועל נפש איך שאתם מגיבים לשאלה של מלש"ב. ממש גועל נפש. הוא סה"כ ילד.
גם אם סטלן ואוהב מסיבות וכדו'מ. זה אומר שצריך לצחוק עליו וכמו במקרה של "הציוני האחרון" שמציע לפתוח לו את התחת. או תגובה כמו "כי וואלה.. הצבא לא צריך אותך"- ממש עלוב מה שאתם אומרים.

איפה המנהלת חתולים . זאתי שרק היום סיפרה על הניהול המוצלח שלה של הפורום . פשוט בזיון וגועל נפש. זה השפל של הפורום שאת מובילה.

למי שקורא לעצמו סטלן . תאמין לי שאני מכיר חבר'ה יותר סטלנים ממך שהגיעו לצבא ויצאו מהסטלה - זה פשוט תקופות בחיים. הצעה שלי . שב דבר עם חבר'ה שכבר התגייסו או שדבר עם קב"ן.
אני אישית חושב שדווקא די תוכל להשתלב בצבא- יכולו לתת לך כל מיני הקלות למשל: לקום ב-9 . אתה הרי ג'ובניק (פרופיל 45) ולא יתנו לך לעשות עבודות קשות - סה"כ פקיד. במילא בחיים האזרחיים תצטרך לעבוד ולקום מוקדם .אז הצבא יכין אותך לאזרחות .

רק שתדע שיש מושג בצבא שנקרא חפשן שזה חבר'ה שלא עושים שום דבר בצבא . גם שהם בבסיס הם יושנים והמצב שלהם יותר גרוע משלך כי אתה עדיין לא התגייסת - יש סיכוי שתשתנה .

אף פעם אל תשלול על הסף משהו . לך על זה ומקסימום את תראה שאתה לא יכול להישאר בצבא אז תצא.
בהצלחה בהמשך הדרך.

נערך לאחרונה ע"י מגזניום בתאריך 22-01-2007 בשעה 00:15.
ישן 22-01-2007, 00:24
  הציוני האחרון הציוני האחרון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.05
בואנה יא מצחיק..
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי מגזניום שמתחילה ב "מה זה הדבר הזה? "שיפתחו לך את התחת " -מה זה ההתבטאות הזאת."

איך יש'ך בכלל ביצים לדבר על מה שאני אומר?......."דבר עם קבן" מה קבן?!אומרים לך לישון 6 שעות[לא יודע כמה זה טירונות של ג'וב]אז יושנים את זה וחיים, "מקסימום תיצא",לא מבין למה הוא צריך לצאת?אם יש לו בעיה נפשית לא יודע סבבה שייצא אבל למה אם אני משרת הוא לא יכול לשרת?.....
מאיפה זה בא כל החארטות האלה...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי מגזניום

למי שקורא לעצמו סטלן . תאמין לי שאני מכיר חבר'ה יותר סטלנים ממך שהגיעו לצבא ויצאו מהסטלה - זה פשוט תקופות בחיים. הצעה שלי . שב דבר עם חבר'ה שכבר התגייסו או שדבר עם קב"ן.

אף פעם אל תשלול על הסף משהו . לך על זה ומקסימום את תראה שאתה לא יכול להישאר בצבא אז תצא.
בהצלחה בהמשך הדרך.

ישן 22-01-2007, 00:18
צלמית המשתמש של Tyr
  Tyr Tyr אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.06
שלח הודעה דרך ICQ אל Tyr
בטח, למה לא?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי THESATLAN שמתחילה ב "שאלה לגבי שירות בצבא שלי כפקיד"

יתנו לך חדר נפרד כדי שהחבר'ה האחרים לא יפריעו לך בבוקר עם השטויות הצבאיות שלהם.
אחת המ"כיות תעבור הסבה למ"קית (מכינת קפה) ותהיה כל בוקר בחדרך ב14:00 על השעון.
תצטרך לפחות 10 שעות שינה אחרי שתחזור כל לילה לבסיס בסביבות 4:00 בבוקר ממסיבה מטורפת.
את הראסטות כמובן ישאירו לך...

אחח..ילד, ילד.
את מה שיש לי להגיד לך, אני מעדיף לחסוך מפאת כבוד למי שקורא פה. כמו כן לא בא לי שחתולים תחסום אותי בפעם השלישית בחודש אחד על אותו נושא - העלבת דרעק כמוך...(אופס נפלט לי).

עצה שלי? תתחיל לקנות ממריצים, ווזלין ולהיצטלם, כי כנראה ב3 השנים הבאות אתה לא תישן מספיק, תקרע הרבה מאוד את התחת ולא תראה את הראסטות שלך...

ישן 22-01-2007, 00:20
  הציוני האחרון הציוני האחרון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.05
אח שלי,מעצבן אותי שבאים בראש כזה לצבא...

וואלה אני צעיר מת אני לא מדבר על הרבה דברים,רק לבוא עם ראש נכון,הוא מדבר כאילו חייבים לו משהו "11 שעות ביום האלק" זה סתם בשביל לעצבן,מה הוא נחת עכשיו מהירח?בחיית...
לא אומר משהו חס וחלילה על התפקיד,תעשה את מה שאתה רוצה,אבל אל תשחק לי אותה אני סטלן אני פה אני שם,דבר לעניין....
שאני הייתי מלש"ב לא לפני הרבה זמן[בכלל לא]לא חשבתי בכלל לדבר ככה[או לחשוב ככה!]ולא ראיתי שום בן אדם אפילו לא כאלה שאמרו לי וואלה אני בכלל חושב אם לעשות צבא או להיות הכי גו'בניק שאפשר...

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:38

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר