לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-01-2007, 12:19
  אוראלהזמיר אוראלהזמיר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.06
שאלה האם יכול להיות ש:מלשבניקים=הנדסאים ??

היי חברה יש לי שאלה למבינים
יש כאלה בפורום שאמרו לי:
אם אתה רוצה להסתדר בצבא מבחינת מקום לשרת בו כמו נגיד מחשבים
לך תעשה יג-ואם תרצה יד וכמעט מובטח לך שתשרת במה שלמדת(כי כרגע יש לי פרופיל 97,אך הוא הולך לרדת ל 64 משו כזה)
ואז
מישהו שהכרתי דרך הפורום אמר לי
שמע
רמת ההנדסאים בארץ נמוכה(במקרה שלי אני בא מביצפר עיוני ואני הולך ללמוד במכללה-הנדסת תוכנה)
הוא אומר לי
שמע אחי יכול לבוא אחד שלא עשה יג-יד ,מלשבניק אחד ולקבל בצבא על סמך נגיד מיונים בדיוק את מה שאתה תעשה אחרי שלמדת,ילמדו אותו בכמה חודשים מה שלמדת שנתיים
אז תותר על זה מעכשיו כי זה לא שווה
(יכול שמלשבניק שיש לו קב"א גבוהה ופרפויל עורפי,סתם דוגמא)
ואני שואל יש דברים בגו?
כי אם כן למה לי להוציא כסף,לבזבז זמן מהחיים שלי
עדיף לי להגייס רגיל וזהו(אני עכשיו בוועדות רפואיות ואני לא יודע מה הפרופיל שלי יהיה אבל אני מעריך 64)
אני יוריד פרופיל ויבקש להתמיין לחיל תקשוב
ראש קטן,ללכת אולי למיון ואולי לעבור אותו וזהו!למה לי לבזבז זמן
ויש כאלה שאמרו לי,שמע עשיתי יג' בלבד הנדסת תוכנה ואני עכשיו בממר"ם וכל מיני יחידות טכנולוגיות(לא בכל מהקרים פיתוח,אלא תחזוקה וכו')
תשובות?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-01-2007, 12:34
צלמית המשתמש של x4xux
  x4xux x4xux אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.04
תשמע אף אחד לא יכול להבטיח לך כלום !
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אוראלהזמיר שמתחילה ב "האם יכול להיות ש:מלשבניקים=הנדסאים ??"

אף אחד לא יכול להבטיח לך כשכשאתה תגיע לצבא אתה תיפול בלעסוק במחשבים אפילו אם למדתה מחשבים בכיתה יב .... אפילו שלמדתה משהו אחד הצבא יכול לשלוח אותך לעסוק במשהו אחר ...

ואתה רוצה לדעת מה ההבדל בין מישהו שלמד יג יד והגיע לממרם ולבין מישהו שהגיע לממרם אחרי יב ההבדל הוא שמי שלמד יש לו גם תעודה של הנדסאי ( ומי שהדגיע לממרם בלי אז יש לו רק תעודה צבאית של קורס מסוים במחשבים ) ואם תלמד יג יד יהיה לך את שניהם ... יהיה לך קיצור דרגות תקבלת יותר מהר את הרבט ואת הסמל והכל .... וגם יש לך יותר ידע במחשבים וגם במהלך היג יד תוכל לבקש לשלוח בקשות מכתבים איפה לשרת באיזה חייל בתחום המחשבים ... ומי שהולך אחרי היב ומתגיס וחושב שהוא יגיע למחשבים אז הוא טועה ! הוא יגיע לאן שהצבא יחליט ! אך ורק לפי צורכי הצבא ! תמיד כדאי ללמוד ואף פעם אל תסתמך על הצבא ומה שיהיה בצבא סמוך עלי !

שיהיה לך בהצלחה !

ישן 19-01-2007, 13:58
  אוראלהזמיר אוראלהזמיר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי x4xux שמתחילה ב "תשמע אף אחד לא יכול להבטיח לך כלום !"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי x4xux

אף אחד לא יכול להבטיח לך כשכשאתה תגיע לצבא אתה תיפול בלעסוק במחשבים אפילו אם למדתה מחשבים בכיתה יב .... אפילו שלמדתה משהו אחד הצבא יכול לשלוח אותך לעסוק במשהו אחר ...

ואתה רוצה לדעת מה ההבדל בין מישהו שלמד יג יד והגיע לממרם ולבין מישהו שהגיע לממרם אחרי יב ההבדל הוא שמי שלמד יש לו גם תעודה של הנדסאי ( ומי שהדגיע לממרם בלי אז יש לו רק תעודה צבאית של קורס מסוים במחשבים ) ואם תלמד יג יד יהיה לך את שניהם ... יהיה לך קיצור דרגות תקבלת יותר מהר את הרבט ואת הסמל והכל .... וגם יש לך יותר ידע במחשבים וגם במהלך היג יד תוכל לבקש לשלוח בקשות מכתבים איפה לשרת באיזה חייל בתחום המחשבים ... ומי שהולך אחרי היב ומתגיס וחושב שהוא יגיע למחשבים אז הוא טועה ! הוא יגיע לאן שהצבא יחליט ! אך ורק לפי צורכי הצבא ! תמיד כדאי ללמוד ואף פעם אל תסתמך על הצבא ומה שיהיה בצבא סמוך עלי !

שיהיה לך בהצלחה !

אז בבקיצור שווה לקחת את הסיכון הזה של ללמוד
כי כמו שאתה אומר בזמן שאני לומד אני יוכל לבקש להתמין לכל מיני מקומות ולא להקשיב לאלו שאומרים עזוב אל תעשה?
כי תכלס אני רוצה ללמוד לא מפריע לי
ואני יודע שמחשבים זה מה שאני יעשה בחיים בע"זה בלי נדר בדוק
ישן 19-01-2007, 16:37
  Oranges Oranges אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.11.03
אני עשיתי הנדסאי מכונות וזרקו אותי לגדוד עם תנאים שאתה אפילו לא חולם
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי אוראלהזמיר שמתחילה ב "[QUOTE=Oranges]מאולי בסמ"ח..."

מקווה שבשילך שלא תגיע לגדוד
והסיבה הפשוטה שלי"ג ול-י"ד יש אותו אפקט זה בגלל שעל שניהם שמים זובור אחד ענק.
כשאתה מסתגייס מבחינת הצבא אתה כלום . לא עתודאי ולא בטיח. לא מכירים בכך שהתגייסת בוגר יותר בשנה או בשנתיים\ לבטח לא בכך שיש לך תעודת מקצוע ובטח ובטח שלא יתנו לך הטבות אפילו לא כאלה שנותים לחפשים עם פזם. אתה מגיע לשם ועושים בך מה שרוצים כאילו אתה איזה טירון מושתן ולא אחד שהגיע מושכל לצבא. אפילו שהנדסאי זה מעט, מן הסתם שכשאדם בוחר ללמוד זה בגלל שהוא רוצה קידום , תנאים ועבודה מאתגרת ומקצועית ( וזו אשלייה יפה שהצבא מנסה למכור לכל מי שחושב לבחור במסלול שכזה)
במחשבים אולי עוד יש לך סיכוי קלוש שתגיע לבסיס נורמלי אבל ברוב המקרים מדובר בבזבוז זמן
הצבא מרגע ששילם עליך סכום כסף פעוט במושגים צבאיים קונה בעצם את הנשמה שלך ואחכ להשתחרר מזה כמעט בלתי אפשרי. רוב הסיכויים שזה גם יקרה לך ואחרי שתיכנס לחרא תקבל את המרות הזאת כי צבא זה מערכת שקשה מאוד לעבוד איתה ולהתעסק איתה.
אני אישית עובר גיהנום כרגע בגדוד שאני נמצא בו ולא מוכנים לשחרר אותי רק בגלל "המקצוע"
כשבתכלס אתה לא עושה כמעט כלום. חוץ משמירות כמובן.

נערך לאחרונה ע"י Oranges בתאריך 19-01-2007 בשעה 16:40.
ישן 19-01-2007, 13:23
  Oranges Oranges אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.11.03
בתור אחד שעשה הנדסאי אני יכול להגיד לך שזה בזבוז משווע
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אוראלהזמיר שמתחילה ב "האם יכול להיות ש:מלשבניקים=הנדסאים ??"

של שנתיים מהחיים שלך.
אני אומר לך אל תעשה את הטעות הזאת ואני אומר את זה לכל מי שחושב לעשות את זה
גם מי שבאמת רוצה וחושב שזה יהיה המקצוע שלו לכל החיים עדיף לו לעשות את זה אחרי הצבא כי דברים יכולים להשתנות גם בזמן בצבא שזה הרבה זמן, 3 שנים.
ומי שרוצה יכול תמיד אחרי הצבא ללמוד שנתיים בחינם כי המדינה ממנת את זה לחיילים משוחררים.
בקיצור אל תעשו את זה כי זה פשוט נורא... היחס והזלזול כלפי הנדסאים הוא גרוע מז של חיילים רגילים ואני אומר את זה מנסיון.

ועוד דבר - בצהל אין דבר כרזה עבודה במקצוע. תוציאו את זה מהלקסיקון שלכם , כי בשביל צהל זה רק עוד מילה. אין שום דבר כזה בתכלס ומה שאתה תעשה אפילו לא ינשק למה שתלמד בהנדסאי, שגם ככה זה לא מיודע מה רמת הלימודים של הנדסאי בארץ (פחות ממה שלמדת בתיכון)

נערך לאחרונה ע"י Oranges בתאריך 19-01-2007 בשעה 13:25.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:09

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר