מחפש תוכנה שאני מכניס אליה תמונה והיא מחפשת אותה באתרי אינטרנט
שלום,
אני מחפש תוכנה שאני יכניס אליה תמונה ספציפית והיא תחפש אותה באתר אינטרנט, לדוגמא:
אם אני מכניס לתוכנה תמונה ואת האתר www.fresh.co.il היא תביא לי את כל דפי האינטרנט שבכתובת עם התמונה הזאת (באותו פורמט והכל..)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי guy_a שמתחילה ב "מחפש תוכנה שאני מכניס אליה תמונה והיא מחפשת אותה באתרי אינטרנט"
לא מכיר דבר כזה. תצטרך (לדעתי) לעבוד עם לפחות שתי תוכנות: אחת שתוריד את כל האתר למחשב כמו HTTrack, והאחרת שתתחיל לחפש בהעתק המקומי אצלך את התמונה מהקבצים הרבים. אפשר גם למצוא את הקובץ אם הוא השתנה קלות, כגון שינוי ברזולוציה או גזירה או תוספת כיתובית, בעזרת תוכנה כגון Dup Detector
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי guy_a שמתחילה ב "מחפש תוכנה שאני מכניס אליה תמונה והיא מחפשת אותה באתרי אינטרנט"
אם החיפוש יבוצע על סמך שם התמונה בלבד זה עדיין אפשרי אבל לא בטוח שתקבל מה שחיפשת
מצד שני לחפש את כל מאגר התמנות על ידי השוואת כל פיקסל ופיקסל בכל תמונה זה כבר קשה מאוד ומצריך הרבה זמן חיפוש. יש תוכנות לחיפוש קבצים דומים ( כפולים ) במחשב אבל זה לא יעזור לך. חוצמזה מי יבטיח שאתר כל שהוא יתן לך לחפש במאגריו ?
בכל אופן זה רעיון לפרויקט טוב