לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-01-2007, 17:35
  nadavchu nadavchu אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
אני אוג6..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yonatan_sh שמתחילה ב "חלוקה לגדודים בצנחנים"

זה מתבצע כך- לפני היחטיות יש לך אפשרות לסמן בדף מה אתה רוצה- מגלן, פלסר או פלחהן (במקרה שלי ושלכם) לפי העדיפויות שלך (מה אתה הכי רוצה ומה הכי פחות). באותו שאלון גם אתה רושם איזה גדודים אתה מעדיף. מה שעושים עם השאלון הזה זה בדרך כלל זורקים אותו לפח 5 דקות אחרי שאתה מגיש להם אותו, לפחות בקשר ליחטיות.

לפי מה שאני זוכר בטרום טירונות שלי כשהייתי בפלוגה א' (890), סגן מפקד הפלוגה שאל כל אחד איזה גדוד הוא היה רוצה להגיע אליו וככה כמעט כל מי שרצה- קיבל את הגדוד שהוא ביקש. על פי רוב אם אתה בטרום ב-202, כנראה שתסמן 202 ותקבל אותו. וגם כשאתה מגיע לפלוגה שלך בטרום (נגיד 101), אם תסמן אותה ראשונה, העדיפות שאתה תקבל אותה ולא מישהו נגיד מפלוגה אחרת...

בקיצור הכי טוב לעשות ת'יחטיות כמו שצריך
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-01-2007, 23:46
  nadavchu nadavchu אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
כן..
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי yonatan_sh שמתחילה ב "משהו לא מובן"

זה באמת מה שקורה, אתה מגיע לטרום, מכיר שם חבר'ה שבסך הכל רובם לא באו עם העדפה לשום גדוד ובתכלס הכל בגדודים אותו דבר כמעט, ובגלל שהטרום זה כזה שכונה וגם די נהנים בו פשוט נשארים בגדוד שבמקרה אתה נמצא בו (בתור פלוגה עדיין ולא גדוד). אתה בעצם אומר לעצמך 'וואלה טוב לי פה' ונשאר.

וכן בכל מקום יש את זה וגם בצנחנים, למשל 101 הם הצהובים (והם באמת צהובים מתים, זה די עצוב מה שקורה ב-101 כי הם גדוד רגיל, אבל אסור להם למשל לשיר בחדר אוכל, או במסעות וכאלה דברים, מנסים להרעיל אותם שהם הסיירת או משהו כזה). ו-890 זה הגדוד השכונתי (הייתי שם בטרום, באמת שכונה). ו-202 זה סתם גדוד שקט כזה לי אישית לא ידוע על כינוי שיש לו..
ישן 19-01-2007, 18:04
  כיסוי לאוטו כיסוי לאוטו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.02.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yonatan_sh שמתחילה ב "חלוקה לגדודים בצנחנים"

אני אוג' 06 ב202. חזרתי שבת מקורס צניחה (). בואו נעשה קצת סדר בדברים.
אז ככה, אתה מתגייס ומגיע לטרום לאחת הפלוגות. בזמן שאתה חותם על טופס טיולים אתה ממלא שאלון העדפות כפי שציינו פה. מדרג את היחידות שבהן אתה שואף להיות, מגלן, דובדבן, גדס"ר, הפלחי"ק והגדודים. יש אפשרות ש"במידה ולא עברתי את הגיבוש, ארצה להשתבץ בגדוד...".

שורה תחתונה. הכל משתנה ממחזור למחזור. תלוי בחיילים של אותו מחזור שלך והסגל שיהיה לך. יש מלא סטיגמות כמו 800 טיפשים, ו101 הצהובים. בת'כלס, הכל אותו דבר. רק מבחוץ נראה כאילו גדוד אחר יותר צהוב ובעל משמעת גרמנית כי בדיוק ראית אותם זוחלים עד לבונקר, שבעצם אתה עשית את זה כנראה שבוע לפני.

עד כמה אתה יכול להשפיע על השיבוץ שלך לגדוד מסוים? בוא נגיד שזה תלוי ברצונות של אנשים שהם קצת מעלייך מאשר הרצונות שלך.
קח לדוגמא, המטכ"ליסטים שמתחילים איתך את הטירונות וגם בוחרים באיזה גדוד הם רוצים להיות, בסופו של דבר לא מתחשבים ברצון שלהם בכלל. אני למשל, הייתי בטרום ב890 וממש לא רציתי להיות שם וסימנתי את הגדוד הזה אחרון. מסתבר, שהייתי צריך להיות שם בעל כורחי. מי שמשך אותי ל202 היה צריך לעבור הרבה בירוקרטיה וקצינים שמעליו כדי לבצע את המעבר, אולי אפילו להחליף כמה חיילים כדי להכניס אותי.

סך הכל, לכל מקום שתגיע אתה תלמד לאהוב אותו ואת האנשים שבו.

נערך לאחרונה ע"י כיסוי לאוטו בתאריך 19-01-2007 בשעה 18:08.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:53

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר