19-01-2007, 18:04
|
|
|
|
חבר מתאריך: 23.02.06
|
|
אני אוג' 06 ב202. חזרתי שבת מקורס צניחה ( ). בואו נעשה קצת סדר בדברים.
אז ככה, אתה מתגייס ומגיע לטרום לאחת הפלוגות. בזמן שאתה חותם על טופס טיולים אתה ממלא שאלון העדפות כפי שציינו פה. מדרג את היחידות שבהן אתה שואף להיות, מגלן, דובדבן, גדס"ר, הפלחי"ק והגדודים. יש אפשרות ש"במידה ולא עברתי את הגיבוש, ארצה להשתבץ בגדוד...".
שורה תחתונה. הכל משתנה ממחזור למחזור. תלוי בחיילים של אותו מחזור שלך והסגל שיהיה לך. יש מלא סטיגמות כמו 800 טיפשים, ו101 הצהובים. בת'כלס, הכל אותו דבר. רק מבחוץ נראה כאילו גדוד אחר יותר צהוב ובעל משמעת גרמנית כי בדיוק ראית אותם זוחלים עד לבונקר, שבעצם אתה עשית את זה כנראה שבוע לפני.
עד כמה אתה יכול להשפיע על השיבוץ שלך לגדוד מסוים? בוא נגיד שזה תלוי ברצונות של אנשים שהם קצת מעלייך מאשר הרצונות שלך.
קח לדוגמא, המטכ"ליסטים שמתחילים איתך את הטירונות וגם בוחרים באיזה גדוד הם רוצים להיות, בסופו של דבר לא מתחשבים ברצון שלהם בכלל. אני למשל, הייתי בטרום ב890 וממש לא רציתי להיות שם וסימנתי את הגדוד הזה אחרון. מסתבר, שהייתי צריך להיות שם בעל כורחי. מי שמשך אותי ל202 היה צריך לעבור הרבה בירוקרטיה וקצינים שמעליו כדי לבצע את המעבר, אולי אפילו להחליף כמה חיילים כדי להכניס אותי.
סך הכל, לכל מקום שתגיע אתה תלמד לאהוב אותו ואת האנשים שבו.
נערך לאחרונה ע"י כיסוי לאוטו בתאריך 19-01-2007 בשעה 18:08.
|