19-01-2007, 21:59
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.03.06
|
|
|
נסראללה: התפטרות חלוץ מילאה אותי שמחה
התבטאות ראשונה של נסראללה לאחר התפטרות הרמטכ"ל , רב אלוף דן חלוץ. מזכ"ל חיזבאללה, חסן נסראללה, אמר הערב (יום ו') כי ברגע ששמע על התפטרות הרמטכ"ל הוא החל לשמוח. לדבריו, "ההתפטרות היתה צפויה, עמיר פרץ עוד יילך אחריו וכך גם אהוד אולמרט. מי שלא יתפטר יודח".
נסראללה הוסיף בדברים שאמר בראיון לרשת הטלוויזיה של חיזבאללה "אל מאנר", כי לצד השמחה שאחזה אותו הוא נזכר בחללי המלחמה בלבנון. "נזכרתי בצעירים, הנשים והילדים, וכל אלה שבתיהם נהרסו. כל אלה שהקריבו את חייהם למען הניצחון. מה שקורה עכשיו מוכיח זאת, אני רוצה לפנות לבעלי הניצחון האמיתיים - אנשי ההתנגדות, החללים, הפצועים, השבויים ובני משפחותיהם וכל מי שהיו שותפים בהקרבה. אני רוצה לומר להם שבכל יום בעתיד יתגלה עד כמה הניצחון שהשגתם היה היסטורי ואסטרטגי".
מזכ"ל חיזבאללה התייחס לדיווחי התקשורת בישראל. " אני אומר שהתפטרות חלוץ זו רעידת אדמה. התיאורים של הפרשנים, העיתונים והמומחים של האויב לא יכולים להיות מופרדים מההתפטרות עצמה. כל העיתונות הישראלית אומרת שחלוץ נאלץ לעשות זאת כי הוא הניח מה יקרה בוועדת וינוגרד ונאלץ לקחת אחריות".
המראיין ניסה להקשות על מזכ"ל חיזבאללה ושאל אותו האם התפטרותו של חלוץ איננה מהווה רק לקיחת אחריות במדינה דמוקרטית. תשובתו של נסראללה היתה: "זוהי ישות גזענית ואויבת, אבל בכמה מהמרכיבים שלה יש נקודות חיוביות שעוזרות לה להתקיים, ושהיינו רוצים שיהיו במדינות שלנו".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3354477,00.html
|