לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > מערכות הפעלה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-01-2007, 21:43
  SantoEnBlanco SantoEnBlanco אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.07
בעיה בהתקנת קבצים לIIS

שלום (קודם כל).
אני תלמיד במגמת טכ"מ (טכנולוגית מחשבים)=הנדסת תכנה בתיכון. כחלק מתוכנית הלימודים אנחנו לומדים פיתוח אתרים, אני לא אפרט יותר מדי על התכנית אבל בכל מקרה על מנת להכין שעורי בית ולפתח ולקדם את האתר שלי אני צריך להתקין שרת IIS על המחשב יש לי WINXPSP2 מיכוון שאנחנו עובדים עם ASP ומסדי נתונים ADO.NET בעתיד גם ASP.NET . בקצרה איך הסבירו לנו להתקין:
הוספה\הסרה של תכניות->הוספת רכיבי ווינדואס->סימון הIIS ->פרטים->סימון "דוקיומנטיישנסן" שביחד איתו מסמן עוד כמה רכיבים דרושים, ללחוץ אישור->הבא->התכנית מתחילה בהתקנת השרת,ובשלב מסוים עוצרת ומבקשת דיסק בעל סרויספאק 2 לקבצים דרושים. מכאן יש הסתעפות לשני מקרים, בחלק מהדיסקים שאני מכניס הוא מתחיל בהעתקה אבל בסוף ההתקנה אומר שחלק מהקבצים לא הועתקו מסיבת שגיאה מסוימת, מקרה שני עם חלק אחר מהדיסקים, הוא מעלה הודעת שגיאה שהוא לא מוצא קובץ דרוש וכשאני נותן ניתוב (והקובץ פיזית שם!), הוא מעלה שוב את אותה הודעה. חשוב לציין שיש לי גם דיסקים מקוריים וגם כאלה שהם לא. כלומר הבעיה כנראה במחשב שלי (חברים שלי כן הצליחו להתקין ויש להם דיסקים לא מקוריים).
מה אני צריך לעשות???בינתיים אני בפיגור קל בהתקדמות האתר... ((עוד משהו=בשני המקרים השרת בסופו של דבר לא באמת מותקן ולא פעיל))

תודה למי שיעזור\ייעץ\ינסה לעזור או לפחות יתרום חלק בתשובה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:04

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר