|
המנילה שלי- עצות והמלצות מכם
שלום לכולם
לאחרונה קיבלתי מנילה אחרי עיכוב לא קטן בגלל כל מיני סיבות ואני צריכה לעדכן אותה באתר עד תחילת חודש פברואר.
אני צריכה עצות והמלצות מכם על המקצועות שנכללות במנילה שלי, אם זה מתוך ניסיון אישי או מתוך ידע.
ככה נראית המנילה, הדגשתי באדום את האשכולות והמקצועות שניראים לי מתאימים.
אני יותר ריאלית ומעדיפה עבודה טכנית, אלקטרוניקה מחשבים.
למי שלא יודע צריך לבחור מכל תחום אשכול אחד בלבד, בסך הכל 6 אשכולות לפי סדר עדיפות
עוד שאלה, אתם יכולים לשער מה הקב"א שלי דרך המנילה?
מנילה – דירוג אשכולות הדורשים מיונים
תחום הקצונה (התנדבותי- אין חובת דירוג)
מסלול יעודי לקצונה-קצינת מנהלה בחיל האוויר והחלל, קצינת ארגון רפואה, קצינתלוגיסטיקה, קצינת תקשוב מערכתי, קצינת שלישיות, קצינת חימוש, קצינת תקשוב קרבי (קשר"גית)
תחום תפקידי פיקוד, הדרכה והוראה
הדרכה ביחידות שדה ובסיסי הטירונות-משקית חילוץ והצלה, מפקדת כיתתטירונים/טירוניות, מדריכת נ"מ (נגד מטוסים), מדריכת מודיעין שדה, מדריכת חיל רגלים, מדריכת חילשריון, מדריכת חיל הנדסה, מדריכת אב"כ בפיקוד העורף, מדריכת אב"כ בזרוע היבשה,מדריכת תותחנים ומורן.
תפקידי הוראה והדרכה במשרד החינוך- מדריכת מסלוליטבע, מדריכת קליטת עלייה, מדריכה במרכזי הדרכה ושל"ח, מדריכה במסגרת החינוך הבלתיפורמלי, מדריכת חינוך פנימייתי, מדריכה בפנימיות יום/מועדוניות, מדריכתשמע-סייעת לתלמידים בעלי לקויות שמיעה.
הדרכת ספורט-מדריכת כושר קרבי.
הוראה במסגרת החינוך הממלכתי דתי-מורהחיילת בקהילה ובקליטת עלייה, מדריכת חינוך פנימייתי, מדריכה בידיעת הארץ, מדריכהבלימודי א"י ומורשתה בקהילה.
תחום תפקידי הדרכה וחינוך
תפקידים בחיל החינוך והנוער- מדריכת רכזת חינוך וידיעת הארץ – רכזת חוי"ה, מדריכת נוער מרחב, מש"קית הוראה, מש"קית עלייה, מדריכת נוער בסיס.
הדרכה מקצועית-מדריכת ERP, מדריכת חיל חימוש, מדריכת חיל קשר ותקשוב, מדריכת חיל לוגיסטיקה, מדריכת התגוננות בחיל האויור והחלל.
הדרכת אוכלוסייה אזרחית-מדריכתאוכלוסייה לשעת חירום.
תחום תפקידי טיפול באנשים
ניהול ואבחון כוח אדם- מאבחנת מדעי התנהגות, מאבחנת פסיכוטכנית
רפואה-אות מוסמכת, פאראמדיקית, סייעת רופא שיניים, חובשת.
טיפול באדם- משקית נפגעים, רכזת תנאי שירות.
תחום תפקידי התראה ובקרה
הפעלת מערכות התראה-אלחוטנית חוף, בקריתשליטה ימית.
תחום תפקידי מבצעים, מודיעין ומחשבים
תפקידי מבצעים ופיקוח-עובדת מבצעים ואוויר, מפעילת קשב טקטי, פקחית טיסה.
מקצועות המחשב- מנהלת תשתיות מערכות המחשב, תכניתנית, כותבת לומדה.
תפקידי מודיעין- חוקרת מודיעין ימי, מש"קית בטחון מידע, חוקרתמודיעין אויר, מפענחת תצלומי אוויר, רכזת התרעה, מפעילת מערכות מודיעין אלקטרונימוטס, משקית ניווט ותחקור.
תחום תפקידי תאום וסיוע
תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בט- חיילת שב"כ.
תודה
ימית
נערך לאחרונה ע"י yamitk08 בתאריך 22-01-2007 בשעה 20:59.
|