26-01-2007, 03:33
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.12.06
|
|
|
יפה mark, זכרת
בועדה הרפואית הורידו לי את הפרופיל ל64. הפשטתי את הבעיה בהודעה הראשית כדי לא להיכנס לכל הסיפור. דיברתי עם הרופאים בצורה רצינית, והם היו סימפטים מאוד למצבי, אך הסבירו לי שהם לא יכולים לא לעשות כלום כשהמכתב הזה ברשותם. הם היו בסדר גמור. יחד עם זאת, הוא אמר לי שיהיה לי נורא קל ללכת לועדה רפואית שוב עם "פתק מרופא משפחה" ויעלו לי את הפרופיל חזרה במהירות הבזק, כי אין לי בכלל כוויות קור נכון להרגע.
אבל עכשיו צצה בעיה חדשה, קונצנזוס במשפחה נגד גיוסי לקרבי. הסבתא, האמא, האבא, החברים מהעבודה של אמא (יוצאי צנחנים), האחות, דודים, כולם נגד קרבי וזה נורא בעייתי. אמא שלי קראה לאיזה עו"ד יוצא צנחנים והוא ישב והסביר לי שעות. אני בשלי נשארתי.
זה כ"כ מעצבן, דרך אגב, כי יש לי חברים שיש להם פרופיל 97, והם מחפשים כל דרך אפשרית להוריד. אני בין היחידים שרוצה פרופיל גבוה, אך מורידים לי. חוקי מרפי.
בכל אופן, תודה לכולם על התשובות, אני אנסה לדבר איתם. אם כבר אני שואל אבל, רציתי לדעת אם אפשר עדיין לעבור מיון למודיעין? זאת אומרת, אם אני אשלח לצבא מכתב. קיבלתי זימון לפרויקט גאמא לפני שנה בערך אך מכיוון שאז הייתי בטוח שאני הולך לקרבי, היה לי מוטיבציה ופרופיל 97, לא הייתי מתאים (יש עדיפות לפרופיל נמוך).
נערך לאחרונה ע"י shaboo בתאריך 26-01-2007 בשעה 03:36.
|