לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-01-2007, 13:15
  stinger360 stinger360 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.05.04
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי mark322 שמתחילה ב "בינתיים תוכל לעיין בפורומים..."

אוקיי, אז מי שיודע שיענה ואם הוא מחה"ן אז שיכתוב שהוא מחה"ן...
השאלות שלי הם לגבי הגדודים בעיקר:
1)באיזה שלב מתחלקים לגדודים בהם החיילים ימצאו בהמשך השירות?
2)האם ישנם תפקידים שונים לפי מחלקות/פלוגות או שכולם יודעים לעשות הכל? הרי חה"ן אחראי על תחומים רבים כמו מיקוש/צליחה וכו'...
3)האם אפשר לבחור תחום כזה או שבוחרים אותו בשבילנו?
4)מתי מחלקים מקצועות כמו חובש/צלף/קלע?
5)האם חייל בגדודים לומד בתכלס את כל תחומי ההנדסה או שהוא לומד רק את התחומים שנוגעים לו? מתקשר קצת לשאלה 2...
6)מי ואיך מגיע למחס"ר בגדודים? האם יש רק מחס"ר אחד? מה תפקידו?
7)איך האנשים בחה"ן (בגדודים)? יש הבדל בינם לבין האנשים בנח"ל לדוגמא...?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-01-2007, 13:35
  gks504 gks504 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.03.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי stinger360 שמתחילה ב "יש כאן מישהו מהנדסה קרבית שאפשר לשאול אותו שאלות?"

אני מחיל ההנדסה ואני אענה לך על כל השאלות במדוייק...עברתי מספר מקומות בחייל אז אני אתן לך תשובות מדוייקות ולא שמעתי חבר של חבר

1)ביום שאתה מגיע אתה כבר מתחלק לגדודים...ויש גיבוש יהל"ם אחרי חודש שיכול לשנות את השיבוץ...בבקו"ם אתה מקבל דף עם שאלון אל תסמן אב"כ...לא משנה מה קורה...
2) בחה"ן כל המחלקות לומדות הכל מיקוש חבלה צליחה זה כבר לא ברמתך...וקוראים לזה התגברות על מכשולים יש לך שבועיים או שלושה כאלה באימון מתקדם שלך תלוי באיכותו...
התשובה ל 2 היא נגזרת ל 3 אז נעבור ל 4
4) לחובשים יוצאיםפ בהקצאה ראשונה סוף טירונות ובהקצאה שניה או שלישית סו, אימון או מסלול...לא ממליץ על חובשים כי בהנדסה בניגוד לחי"ר זה מנתק אותך מהחבר'ה שלך...בחי"ר יש לך מחלקת חובשים בהנדסה לא...וזה גם יכול להוציא אותך לג'וב של חובש מרפאה...
5)חייל בחה"ן לומד חבלה ברמה פשוטה עד מעגל של כמה מטענים, בנוסף על כך הוא לומד על שד"מ(שדה מוקשים) והרמתו ופתיחת צירים בתוחו...אתה לומד על סוגי המוקשים שצה"ל משתמש בהם...לומדים לעבוד עם הנגמ"ש של הנדסה הפומ"ה שזאת עבודה לא מעניינת לחייל אם הוא לא נהג או רפאליסט.
6) למחס"ר מגיעים לא החיילים המצטיינים אלא חיילים טובים עם קב"א נמוכה שלא מיועדים לפיקוד...המחס"ר עושים לרוב תצפיות ומערבים וכשהגדוד תופס קו בשטחים את המעצרים של המבוקשים היותר רציניים.
7) אומרים על חה"ן ששולחים לשם אנשים מאוד אינטילגנטים...ותאכלס...זה נכון וזה לא בגלל שאני שמה...בד"כ אין הרבה ערסים אצלי במסלול היו הרבה קיבוצניקים ומושבניקים חברה ממש טובים...וכיף להיות איתם
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:23

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר