לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-01-2007, 01:04
  Oranges Oranges אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.11.03
שטויות במיץ לא ניסיון ולא בטיח. אם ישימו אותך בכל קורס של מחשבים
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Hacham_Maimon שמתחילה ב "הנדסאי תישאר בכל מקרה"

הנסיון יהיה זהה בין אם אתה הנדסאי במקרה הרע טכנאי במקרה המנחם וחייל רגיל במקרה טוב.

זה שעשית הנדסאי לא יביא אותך לכך שתקבל תפקיד בצבא שתואם את יכולותיך ותעבוד במקצוע שבאמת יכבד את הידע שלך.

ובנוגע ללימודי המשך - במוסדות שמחשיבים את עצמם ההנדסאי לא יתן לך אף פטור ובמקומות שכן תקבל הוא יהיה זניח להפליא ולא יהיה שווה את הטרחה שלך במשך שנתיים תמימות.

ועוד דבר אחד - את רוב האנשים תעודת הנדסאי לא תספק.
אם אתה יודע שיותר מהנדסאי אתה לא תהיה אז הצבא זה המקום הכי טוב בשבילך. מקום שלא עושים בו הרבה, מרוויחים טוב ולא צריך להתאמץ ולהגדיל ראש יותר מדי.

נערך לאחרונה ע"י Oranges בתאריך 21-01-2007 בשעה 01:10.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-01-2007, 18:43
  themvp themvp אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.04.06
שלח הודעה דרך ICQ אל themvp שלח הודעה דרך MSN אל themvp
לכל הקופצים למינהם
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי mati89 שמתחילה ב "אני ממוין לפרויקט שחק במכללת..."

שחק אינו עוד סתם פרוייקט בחיל האוויר זה פרוייקט שבו אתם עוברים הדרכה באחד מבתי הספר המצויינים ברשימה חיל האוויר דואג לשלוח חיילים מידיי שבוע להדרכות ולהסברים שונים
כמובן שבפרוייקט הזה לא כולם יתמיינו למשהו איכותי זה מחולק לפי רמות כאשר הטובים ביותר יתמיינו למסלול פרוייקטנטים(המסלול הטוב בצה"ל לאלקטרונאים) במסלול זה מתמיינים בסוף יג כאשר עושים ראיונות למתאימים ומי שעובר נוסע לאחד מבסיסי חיל האוויר בכדיי לפתח סוג של מערכת שאותה הוא התבקש לעשות כמובן שלא כל אחד מתאים
אלה שלא עברו את המיונים לפרוייקטנטים הולכים כנראה להיות בדרג הגבוה של חיל האוויר באלקטרוניקה והשאר יחולקו לפי הרמות. הטוב ביותר למרות שקשה להגיע לזה יוכל להמשיך ללמוד כמהנדס בטכניון.
אני דיי בטוח שאלה שהמשיכו לעתודה טכנולוגית ולא התמיינו למסלולים טובים הם אלו שלא היו בין הטובים
ולכן לאשירתו לכאורה במה שהבטיחו להם הכל פה תלוי בבנאדם אם הוא בא להשקיע ולתת הכל בשביל להיות ברמה הגבוהה ביותר אין ספק שהוא יתמיין לדברים הטובים ביותר.
אז עצה שלי- אם אתה מאוד טוב ואוהב את המקצוע לך לעתודה טכנולוגית ותחתום בשחק
ישן 29-01-2007, 14:41
  Jil Jil אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.06.06
שלח הודעה דרך ICQ אל Jil שלח הודעה דרך MSN אל Jil
תגידו מה אתם חושבים על המקרה שלי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Eyes_Only שמתחילה ב "פרויקט שחק..."

הקב"א שלי 97 ושלחו לי מנילה קרבית
אני ממש לא רוצה להיות קרבי
הדרך היחידה שלי לא ללכת לקרבי ועדין לעשות משהו מועיל בצבא הוא דרך האלקטרוניקה
שאני לומד (אני לא הכי מת על החלק העיוני אבל את החלק המעשי אני דווקא אוהב)
עכשיו השאלה אם כדאי לי להמשיך יג' יד' לסיים כהנדסאי אלקטרוניקה וללכת לקבל הכשרה צהלית שלפי
מה שמספרים זאת ההכשרה הכי טובה ואתה יוצא עם הניסיון הכי טוב, להיות בחיל האוויר בבסיסים עם תנאים יחסית מצויינים, לחתום שנה\שנה וחצי קבע עם משכורת מצויינת שתעזור לי לממן טיול אחרי צבא (כסף ללימודים יש לי בחיסכון) או מצד שני ללכת לבקום ולהתנגד ללכת לקרבי, לשבת בכלא, להזרק לאיזה ג'וב מסריח ולעשות 3 שנים לא מועילות שאחריהם אני אצתרך להתחיל לעבוד בעבודות מסריחות (מלצרות,שומר וכד'...)
מה אתם אומרים?
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:28

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר