30-01-2007, 13:24
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.10.06
|
|
|
אם זה באמת מה שאתה רוצה , אל תוותר
כדי לא לערבב אותך , אני אספר קצת על מאיפה אני אומר לך את מה שאני אומר , שהכל מונח על עובדות ועל אנשים שהם חלק מתהליכי המיונים.
יצאתי לגיבוש שייטת , סיימתי , עליתי לועדות , לא עברתי.
יש לי חבר , שאבא שלו עוסק בבניית בריכות שחייה וכל מה שקשור לזה , שסיפר לי שאבא שלו בונה לשייטת את הבריכות ומטפל בכל מה שקשור להן , בקיצור דיברתי איתו והוא אמר שהוא ייצור קשר עם הבנאדם וישאל אותו קצת על כל הקטע הזה של הועדות והוא אמר שכל עניין הועדות זה העניין החברתי של הצוות על איך התנהגת בצוות על איך שהצוות ראה אותך ועל איך שהמגבשים ראו אותך ביחס לצוות , שזה בעצם הכי חשוב , התנהגות בצוות , בסופו של דבר , אתה לא יכול לדעת מה קורה בוועדות האלה ועל סמך מה העיפו אותך או כל אחד אחר , הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה חשבון עם עצמך על איפה יכולת לשפר את עצמך בתמונה כוללת בגיבוש ולא רק בפעילות כל שהיא או בכושר פיזי (ראיתי שדיברתם על כושר , וזה ממש לא נכון) מסויים ביחס לצוות . זה על הוועדות.
לגביי הערעור , לא יודע למה לא קיבלת , אבל אני חושב שחלק מזה שאתה מראה נכונות לשרת ביחידה הוא הרצון שלך להילחם על מקומך גם אם לא התקבלת , תרשה לי לבשר לך כי אני הגשתי ערעור אחרי שנפלתי בוועדות וקיבלתי תשובה חיובית , מה שאומר שאני יוצא שוב לגיבוש באפריל שזה יקרה שאני כבר אהיה חייל.
אחי , תתעקש , תחפור , תפעיל קשרים ,תעשה הכל על מנת לצאת לעוד גיבוש . בהצלחה.
|