לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-06-2005, 18:42
  שחר נוי שחר נוי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Puki שמתחילה ב "תראה, כאשר נופלים משלב..."

אוקיי... אז אני יסביר את עצמי שוב.

גם אני נפלתי בשלב הוועדות רק בשביל המידע הכללי.... אין קשר בין אחד לשני.

בוועדות הם לא מסתכלים על למי יש ציון יותר גבוה... אתה באמת חושב שמי שעבר את המשימות במקום הראשון ביחס הכללי לכולם הוא דווקא זה שיתקבל?
טעות בידך.

אתה יכול להיות עם יכולות פיזיות מטורפות (ושנינו יודעים שמרבית המשימות שם מבוססות על פיזיות) אבל עדיין להיות חרא של בן אדם (ואני חס וחלילה לא אומר שאתה כזה) ולא להתקבל מחוסר התאמה ולא מפאת ציונים נמוכים.

ולא אומרים לך "פשוט... היו אנשים עם ציונים גבוהים יותר" בגלל שזה פשוט לא עובד ככה.

שוב,
כדאי שתפנים... . כל מקום שלא התקבלת אליו זה לא בגלל שהיית בכושר פחות טוב (אולי רק ביום סיירות זה ככה), או בגלל קונספירציה של הצבא בגלל שרשמת תותחנים במקום הראשון במנילה (היה פה אחד פעם שטען ככה) - הסיבה היחידה שלא מתקבלים ליחידות כמו השייטת היא בגלל חוסר התאמה.
תאמין לי שאם הם היו חושבים אתה מסוגל לסיים מסלול ולהיות לוחם מן המניין הם היו לוקחים אותך למסלול כי גם ככה אתה יכול לעוף במכין (כמו הרבה אנשים) - אין להם באמת מיכסות של אנשים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-06-2005, 23:42
  __moshe__ __moshe__ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.06.04
תראה...
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Puki שמתחילה ב "תראה, אני אולי באמת מלש"ב..."

אומנם אינני מבין גדול בעניין אבל היו תקדימים בעבר....
קרו מקרים מעולם וכבר שמעתי על אנשים עם קב"א 52 ומטה שהתקבלו למיונים לטייס.... אז תחשוב רגע מה היה קורה אילו אותו אחד היה אומר "טוב ממילא הקב"א שלי לא מספיק טובה אז כנראה שאני לא מתאים גם ככה" הוא היה טועה ובגדול.... וזה מפני שאותו אדם התקבל לקורס... אם הוא יצליח בקורס טייס או לא זה כבר סיפור אחר... מה שאני אומר פה זה שאתה צודק בגישה... אני לא מאמין לאלה שאומרים "אם לא התקבלת כנראה שאתה לא מתאים" ולא חס וחלילה שאני מזלזל בדבריו של שחר נוי או אחרים שציינו את זה פה... אבל אני מאמין שאם בן אדם מנסה ולא מצליח מגיעה לו הזדמנות חוזרת ואפשר לקחת כדוגמא גם את נושא הבגרויות שישנם אנשים שלא מוציאים בגרות מלאה בתיכון אבל מתבגרים ומשנים את דעתם וגישתם ואז משלימים אחרי הצבא....
מה שאני בא להגיד פה זה שהיו מקרים מעולם.... תמיד תאמין ותנסה... לדעתי מי שהגיע לוועדות של גיבוש שייטת 13 יכול לעבור אותו... ולפי דעתי ישנם הרבה דוגמאות של כאלה שבצבא התגייסו לגבעתי בגלל שנכשלו אין ספור פעמים בגיבושים אבל אחרי השירות הם התבגרו והתקשחו ושינו את הגישה והתקבלו לימ"מ שלא קל בכלללל להתקבל לשם כמו שאתה בודאי יודע...
לכן נסה את מזלך בפקסים מכתבים טלפונים וכל הבא ליד... אל תצפה ליותר מדי (מניסיון) כי לא תמיד צה"ל מקבל את הפניות... בכל מקרה תנסה כי אין לך מה להפסיד ובעצם יש לך הרבה מאוד מה להרוויח....
אני יודע כמה אתה מתוסכל (למרות שאתה סביר להניח הרבה יותר כי כבר הגעת לוועדות) אבל אני יודע מה זה לעבוד קשה בשביל להגיע רחוק ולהאמין שאתה מסוגל לעשות זאת אבל בסופו של דבר להכשל....
האמן בעצמך ויהיה בסדר..
במקרה הכי גרוע אם תראה שאתה בעל עודף מוטיבציה אתה יכול לבקש טופס 55 ולנסות (יש הרבה אנשים שנרתעים מזה.... אבל זה לא רעיון כל כך גרוע... יש אפילו קצין שהוריד את הדרגות בשביל לנסות את כוחו בגיבוש שלד"ג)
בכל מקרה בהצלחה!

נערך לאחרונה ע"י __moshe__ בתאריך 27-06-2005 בשעה 23:45.
ישן 30-01-2007, 13:24
  ימימו ימימו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.10.06
אם זה באמת מה שאתה רוצה , אל תוותר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Puki שמתחילה ב "נדחה ערעור על תוצאות גיבוש ש. 13"

כדי לא לערבב אותך , אני אספר קצת על מאיפה אני אומר לך את מה שאני אומר , שהכל מונח על עובדות ועל אנשים שהם חלק מתהליכי המיונים.
יצאתי לגיבוש שייטת , סיימתי , עליתי לועדות , לא עברתי.
יש לי חבר , שאבא שלו עוסק בבניית בריכות שחייה וכל מה שקשור לזה , שסיפר לי שאבא שלו בונה לשייטת את הבריכות ומטפל בכל מה שקשור להן , בקיצור דיברתי איתו והוא אמר שהוא ייצור קשר עם הבנאדם וישאל אותו קצת על כל הקטע הזה של הועדות והוא אמר שכל עניין הועדות זה העניין החברתי של הצוות על איך התנהגת בצוות על איך שהצוות ראה אותך ועל איך שהמגבשים ראו אותך ביחס לצוות , שזה בעצם הכי חשוב , התנהגות בצוות , בסופו של דבר , אתה לא יכול לדעת מה קורה בוועדות האלה ועל סמך מה העיפו אותך או כל אחד אחר , הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה חשבון עם עצמך על איפה יכולת לשפר את עצמך בתמונה כוללת בגיבוש ולא רק בפעילות כל שהיא או בכושר פיזי (ראיתי שדיברתם על כושר , וזה ממש לא נכון) מסויים ביחס לצוות . זה על הוועדות.
לגביי הערעור , לא יודע למה לא קיבלת , אבל אני חושב שחלק מזה שאתה מראה נכונות לשרת ביחידה הוא הרצון שלך להילחם על מקומך גם אם לא התקבלת , תרשה לי לבשר לך כי אני הגשתי ערעור אחרי שנפלתי בוועדות וקיבלתי תשובה חיובית , מה שאומר שאני יוצא שוב לגיבוש באפריל שזה יקרה שאני כבר אהיה חייל.
אחי , תתעקש , תחפור , תפעיל קשרים ,תעשה הכל על מנת לצאת לעוד גיבוש . בהצלחה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:51

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר