31-01-2007, 22:06
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.09.06
|
|
תראה, אני מבין תכעס שלהם, אנשים נהרגים לחינם, ואחרי שנתיים אף אחד לא זוכר חוץ מהחברים הטובים והמשפחה, הבן אדם נמחק 2 מטר מתחת לאדמה, ואף אחד לא סופר אותו, כולם שחכו, ותאמת שאני חושב על זה זה מפחיד, אבל אין מה לעשות, אבל ההורים שלי, פסיכופטים בדבר הזה, ואם כול המטרה החשובה של להלחם ולהגן על הארץ, שאני מורעל לא קטן, אבל מה לעשות, ההורים הבטיחו שאם אני יעיז להתגייס לקרבי (אפילו נ''מ\תותחנים\מג''ב\משטרה צבאית, כן ניסתי אפילו את זה העיקר להיות כמה שיותר קרבי) הם ינתקו איתי קשר כאילו אני מת, כי בשבילם עצמם זה שאני הולך לקרבי זה כאילו כבר אני מת, וזהו, וניסתי וניסתי וכלום לא זז, בשבילים כמה שפחות יותר טוב, אם אני לא יתגייס וישתמט היה בכלל מצוין,
קיצר השלמתי עם זה, סה''כ 3 שנים מהצבא שבהם אני יתרום הכי הרבה, מבלי לפגוע בהורים, וקראתי כבר פה, ואם אני היה גובניק מעויל, לא מש''ק ממטרות, מישהו שבאמת עומד מאחורי הלחומים שבלעדיו הם לא יכולים להלחם.
זה מה שאני מחפש, כי תהורים שלי אי אפשר להזיז, עוד פרט ששחכתי להזכיר, אבא שלי יוצא יחידת 669, ואחרי הזוועת שהוא ראה, שעד היום הוא לא סיפר לי את הכול בלבנון, ובשטחים, עד לפני כמה שנים. השפיעו עליו קשות, ומאז הוא נהיה ממש אנטי צבא.
|