לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-01-2007, 21:05
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Berk0 שמתחילה ב "מה הצבא הולך לעשות איתי?"

אני לא חושב שלמשפחה שלך יש יכולת לקבוע משהו - אלא אם כן אתה בן יחיד/משפחה שכולה.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-01-2007, 21:49
  Berk0 Berk0 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.09.06

שחכתי באמת תפרט החשוב הזה, אני לא בן יחיד, ועכשיו המשפחה, אולי זה ישמע המצאה, אבל הם ינתקו איתי כול קשר, אמא לא מוכנה לשמוע על זה, ובכלל יש אווריה כזאת, שהמדינה לא נותנת כלום, ושאנשים מתים לחינם(היה לנו במשפחה חבר קרוב שנהרג בפעילות, לא קרוב משפחה, אבל חבר טוב, ומכאן כול השנאה שלהם לצבא), אבל אני לא מאמין בזה, אני מאמין שאני יכול לתרום עד כמה שאני יכול, אבל גם שלא לשרוף תקשר עם המשפחה, ואני יודע מזה לשרוף קשר, ההורים שלי וכול האחים ניתקו קשר עם האח הגדול בגלל איזה שטות ל10 שנים הם לא דיברו, ואני יודע שעל זה, שזה הרבה יותר מהשטות שאח שלי הגדול עשה, בכלל תהיה מסיבה, אז אני מעדיף שלא לבחון אותם.

זה בנוגע למשפחה, עכשיו בנוגע אלי, הצבא לא זקוק לאנשים שעשו כימיה\ביולוגיה? הרי מי שעושה כמה יחידות באלקטורניה או ערבית ישר נחטף להנדסה\מודיעין.

מבחינת הראיון האישי, ששאלו אותי אם אני מוכן להיות קרבי אמרתי שכן, אבל המשפחה נגד, ואם ישימו אותי שם אני לא יתנגד, אז נראה לי שיש לי ממש קב''א נמוך.

דעות? עצות ?
ישן 31-01-2007, 21:51
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Berk0 שמתחילה ב "שחכתי באמת תפרט החשוב הזה,..."

תראה על פניו הצבא יכול לשבץ אותך היכן שהוא רוצה.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 31-01-2007, 21:59
  tomz tomz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.02.06
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Berk0 שמתחילה ב "שחכתי באמת תפרט החשוב הזה,..."

אני מניח שהרבה פה לא יאהבו את התגובה שלי, אבל זה מה שאני חושב,
לפי דעתי, תעשה מה שאתה יכול על מנת להגיע למיונים כלשהם ביחידה מודיעינית או פרוייקט כלשהו כמו עתודה על מנת להגיע לשירות לא קרבי.
אם כל הניסיונות לא יצליחו, תנסה להוריד פרופיל.
עם כמה שאני בעד מתן שירות מלא למדינה ולתת את כל מה שאתה יכול, ואני בעצמי בעל פרופיל קרבי (ומתכוון להגיע לשירות קרבי), בא ממשפחה עם עבר דיי גדול בצה"ל, ובאמת שאני האחרון להגיד למישהו לעשות כאלו דברים, אבל המשפחה באה קודם.
אין מה לעשות, במקרה קיצוני שכזה, לא משנה מה תגידו, שהמפחה לא באמת אוהבת אותך אם היא אומרת דברים כאלה, היא לא נותנת לך לבחור, אתה ילד גדול והכל, לא משנה מה, זאת המשפחה שלך.
הצבא הוא זמני, הצבא דואג לך באופן מינימאלי, וגם זה בקושי.
משפחה, תמיד תיהיה לך, גם אחרי הצבא, בכל מקרה שתצטרך ותמיד לידך ולא יעזבו אותך.
תאמין לי שאני עברתי גם מספיק ריבים עם ההורים במספיק תחומים בשביל להבין את זה.

משפחה תמיד במקום הראשון, תבין את זה.
ישן 31-01-2007, 22:06
  Berk0 Berk0 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.09.06

תראה, אני מבין תכעס שלהם, אנשים נהרגים לחינם, ואחרי שנתיים אף אחד לא זוכר חוץ מהחברים הטובים והמשפחה, הבן אדם נמחק 2 מטר מתחת לאדמה, ואף אחד לא סופר אותו, כולם שחכו, ותאמת שאני חושב על זה זה מפחיד, אבל אין מה לעשות, אבל ההורים שלי, פסיכופטים בדבר הזה, ואם כול המטרה החשובה של להלחם ולהגן על הארץ, שאני מורעל לא קטן, אבל מה לעשות, ההורים הבטיחו שאם אני יעיז להתגייס לקרבי (אפילו נ''מ\תותחנים\מג''ב\משטרה צבאית, כן ניסתי אפילו את זה העיקר להיות כמה שיותר קרבי) הם ינתקו איתי קשר כאילו אני מת, כי בשבילם עצמם זה שאני הולך לקרבי זה כאילו כבר אני מת, וזהו, וניסתי וניסתי וכלום לא זז, בשבילים כמה שפחות יותר טוב, אם אני לא יתגייס וישתמט היה בכלל מצוין,

קיצר השלמתי עם זה, סה''כ 3 שנים מהצבא שבהם אני יתרום הכי הרבה, מבלי לפגוע בהורים, וקראתי כבר פה, ואם אני היה גובניק מעויל, לא מש''ק ממטרות, מישהו שבאמת עומד מאחורי הלחומים שבלעדיו הם לא יכולים להלחם.

זה מה שאני מחפש, כי תהורים שלי אי אפשר להזיז, עוד פרט ששחכתי להזכיר, אבא שלי יוצא יחידת 669, ואחרי הזוועת שהוא ראה, שעד היום הוא לא סיפר לי את הכול בלבנון, ובשטחים, עד לפני כמה שנים. השפיעו עליו קשות, ומאז הוא נהיה ממש אנטי צבא.
ישן 31-01-2007, 23:28
צלמית המשתמש של Suicide Commando inc
  Suicide Commando inc Suicide Commando inc אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.12.06
הבחירה היא שלך

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Berk0
עכשיו אני יודע שיש לי פרופיל קרבי, אבל מה לעשות שהמפשחה ממש נגד זה, ואני לא הולך לריב עמם בשביל 3 שנים צבא,
תודה

אני לא אתחיל עכשיו לדבר על כמה שקרבי זה יותר טוב מג'ובניק או להפך, אני רק רוצה שתדע שלהיות קרבי זה הרבה יותר מ"סתם שלוש שנים בצבא". זה ישפיע על כל החיים שלך ועל הבנאדם שתהיה, הערכים שתקנה לילדים שלך, מה שתקרין לסביבה...
אז לפני שאתה פוסל את האפשרות הזאת, רק תחשוב על זה קצת.

ישן 31-01-2007, 23:29
צלמית המשתמש של x4xux
  x4xux x4xux אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.04
אח שלי , אין לך מה לדאוג הצבא יקח אותך לאן שהוא יצטרך...

גבר בתור אחד שהיתי כמוך לפני הצבא כשהתגיסתי שהיתי שואל שאלות של יש לי ככה יחידות אני הנדסאי לאן הצבא יקח אותי אז יש לי הסבר אחד בשבילך
אז אל תדאג אפילו אם יש לך 95 יחידות בגרות בכל מקצוע אפשרי והצבא יצטרך נהג טנק / טבח / עובד רסר שקמיסט / מדריך או כל גוב אחר ... הוא יקח אותך אין לך מה לדאוג ...

אלה אם כן עשיתה מיונים קדם צבאים הותקלבלתה או הלכתה לעתודה שבמסגרת העתודה סיכמתה איתם שאתה הולך לשרת בגוב מסוים זה כבר משהו אחר ...

אחרת אם אתה מתגיס כחייל רגיל ... והצבא יצטרך חיילים למשהו מסוים הוא יקח אותך בלי לשאול ...

בהצלחה !

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:53

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר