לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-02-2007, 13:44
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
הצחקתני קשות :)
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי איתי מאיר שמתחילה ב "למה לקח לו שנה להגיע להחלטה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי איתי מאיר
למה לקח לו שנה להגיע להחלטה כל כך טריוויאלית וברורה? למה הוא מתעכב עם ההחלטה על לאפשר ליס שירות VOD? למה הוא מתעכב עם הרפורמה בתחום הפלאפונים?

באמת שהוא אחד השרים היותר איטיים שיש, באחד המשרדים היותר דינאמים שאמורים להיות.
באופן יחסי וגם באופן מוחלט, שר התקשורת אריאל אטיאס הזיז יותר דברים יותר מהר מקודמיו בתפקיד, ובהשוואה לשרים אחרים עם תיקים אחרים בממשלה זו ובאחרות. בדוק, השווה וראה שהשר אריאל אטיאס הוא מהטובים בשרי ישראל בכל קנ"מ, במיוחד בקנ"מ של שרי ישראל ב 10 השנים האחרונות.

אם תחבר את רשימת 10 השרים הטובים ביותר בתחום תפקידם ב 10 השנים האחרונות, אריאל אטיאס ימצא שם מקום מכובד מאוד. בשליפה מהירה, אפשר יהיה למצוא שם את שר החינוך לשעבר יוסי שריד, שר האוצר לשעבר ביבי נתניהו (שאת פירות עמלו קוצר עכשיו הירשזון). אה, גם השר מיכאל איתן קידם הרבה בתחום משרדו והיה שר פעיל וקידם נושאים רבים לטובת הבוחר.

מעט על פועלו של מיכאל איתן עד היום

ציטוט:

מיכאל איתן היה היוזם והרוח החיה מאחורי צעדיה הראשונים של ממשלת ישראל בתחומי המיחשוב, אינטרנט, טכנולוגיית מידע והקשר של האזרח עם השלטון. בשנת 1995 יזם את הדו"ח הפרלמנטרי הראשון בדבר הערכות ישראל לעידן המידע. בשנה זו גם יזם ועמד בראש צוות ההקמה של אתר הכנסת . תשומת לב מיוחדת הוא מקדיש לצמצום הפער הדיגיטלי בין השאר להוזלת מחירי הגלישה ברשת להקמת מרכזי אינטרנט קהילתיים להכשרת מאות אלפי תלמידים בשכונות ובעיירות הפיתוח לגלישה באינטרנט, ולקידום שירותי ממשל זמין.

ח"כ מיכאל איתן זכה לשם של לוחם פרלמנטרי מהשורה הראשונה בזכות הכרותו עם תקנון הכנסת ויכולתו לעשות בו שימוש במאבק פרלמנטריים, יכולת שבאה לא אחת לידי ביטוי בתקופות שבהן פעלה מפלגתו בשורות האופוזיציה. במסגרת המאבק האופוזיציוני שניהל הליכוד נגד אישור תקציב המדינה בשנת 1992 נאם חבר הכנסת מיכאל איתן את הנאום הארוך ביותר בתולדות הכנסת שנמשך כ 11 שעות ברציפות.

שעור הנוכחות של חבר הכנסת מיכאל איתן במשכן הכנסת מאז נבחר לכנסת ב1984 (למעט תקופת שרותו בממשלה) הוא 99% (!).

מתוך קורות החיים שלו http://www.miki.org.il/miki/cv.asp

אני מאחל לשר איראל אטיאס עוד שנים רבות נעימות וטובות בעשייה ציבורית מבורכת, ואם תנסה לרשום בקצרה את הנושאים שהצליח שר התקשורת לקדם בשנה הראשונה בתפקידו, גם אתה תוכל להתפעל!

קבל טעימה מכל מה ששר התקשורת הניע בתחומי משרדו בשנה האחרונה.

לבריאות !

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-02-2007, 14:41
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
הייתי אומר אפילו יותר מטוב
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "כצעד ראשון זה טוב"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי רומק
אבל שוב תרשה לי לחזור לסלולארים
שהוחלט לבטל את דמי ה"השלמת שיחה" מה הייתה התוצאה? התייקרות גורפת בתעריפים
פעם התחרויות בין החברות היו על תעריפי השיחה
היום התחרות היא איפה משדרים את פסוקו של יום בדור השלישי
נחזור לטלפונייה הנייחת.
בזק מפעילים 5 קידומות שונות, הוט מפעילה עוד קידומת
עוד מפעילות יעשו סלט בין כל הקידומות והמספרים
לא תהיה דרך לדעת אם עולה לך יותר זול לדבר עם החבר באילת או עם החבר שגר באותה עיר אבל מנוי בחברה אחרת
מתי הוחלט לבטל את דמי "השלמה שיחה"? אני שואל כי הבשורה לא הגיעה לכל המנויים הסלולריים שלי שאינם בתוכנית פיקס. אני יודע עם זאת שרוב התוכניות הסלולריות היום הן תוכניות פיקס, ועם מינימום 60 שניות חיוב. אה, ועם דמ"ש מסוג זה או אחר.

לכאורה המצב נהיה גרוע יותר במקום להיות טוב יותר, אבל רק לכאורה!

עד לפני כמה שבועות כ 18% מהשיחות היו פחות מ 12 שניות, לאחר שהגיעו למענה קולי, לא השאירו הודעה וגם חויבו על זה.

היום, עם המעבר המבורך למתן אפשרות שלא להשאיר הודעה במענה הקולי ולא לשלם אגורה, המצב יותר לטובת הצרכן. עד כדי כך, שאני הולך לעבור מאחת התוכניות הישנות שלי ללא דמי שימוש, ללא 60 שניות מינימום לחיוב ועם דמי השלמת שיחה, לתוכנית עם דמי שימוש, עם 60 שניות מינימום לחיוב ובלי דמי השלמת שיחה. והכל מסיבה של חשבון פשוט, מה יותר משתלם לי.

לפני העברת התקנה של המשיבון, זה לא נראה לי שווה יותר, מקסימום שווה ערך. היום, המצב שונה.

לגבי הקידומות של בזק, למיטב זכרוני המחיר אחיד לשיחה מכל קידומת לכל קידומת, למעט שיחות למספרי 1-800 מטלפונים נייחים, ולמספרי שירותים מיוחדים (ברור). לגבי הוט, יש לה כמה שיטות תמחור שונות המיועדות לקהלים שונים, ובחלקן אין דמי שימוש חודשיים (ומיותרים לדעת המון צרכנים) כמו בבזק.

אה, עוד משהו, היום התחרות בין החברות הסלולריות היא גם במתן הטבות וצ'ופרים למנויים.

כמו אורנג' דיי - שיחות וסמסים חינם, והטבות בכל מיני חנויות בימי רביעי,
פלאפון עם סמסים חינם ושיחות חינם בחגים וסופי שבוע (משתנה),
ואורנג' עם הטבות שונות כמו שיחות חינם בשעות מסויימות לבחירה...

אז יש תחרות כלשהיא.

נערך לאחרונה ע"י HummerH1 בתאריך 01-02-2007 בשעה 14:44.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:45

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר