01-02-2007, 14:41
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.02
|
|
|
הייתי אומר אפילו יותר מטוב
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי רומק
אבל שוב תרשה לי לחזור לסלולארים
שהוחלט לבטל את דמי ה"השלמת שיחה" מה הייתה התוצאה? התייקרות גורפת בתעריפים
פעם התחרויות בין החברות היו על תעריפי השיחה
היום התחרות היא איפה משדרים את פסוקו של יום בדור השלישי
נחזור לטלפונייה הנייחת.
בזק מפעילים 5 קידומות שונות, הוט מפעילה עוד קידומת
עוד מפעילות יעשו סלט בין כל הקידומות והמספרים
לא תהיה דרך לדעת אם עולה לך יותר זול לדבר עם החבר באילת או עם החבר שגר באותה עיר אבל מנוי בחברה אחרת
|
מתי הוחלט לבטל את דמי "השלמה שיחה"? אני שואל כי הבשורה לא הגיעה לכל המנויים הסלולריים שלי שאינם בתוכנית פיקס. אני יודע עם זאת שרוב התוכניות הסלולריות היום הן תוכניות פיקס, ועם מינימום 60 שניות חיוב. אה, ועם דמ"ש מסוג זה או אחר.
לכאורה המצב נהיה גרוע יותר במקום להיות טוב יותר, אבל רק לכאורה!
עד לפני כמה שבועות כ 18% מהשיחות היו פחות מ 12 שניות, לאחר שהגיעו למענה קולי, לא השאירו הודעה וגם חויבו על זה.
היום, עם המעבר המבורך למתן אפשרות שלא להשאיר הודעה במענה הקולי ולא לשלם אגורה, המצב יותר לטובת הצרכן. עד כדי כך, שאני הולך לעבור מאחת התוכניות הישנות שלי ללא דמי שימוש, ללא 60 שניות מינימום לחיוב ועם דמי השלמת שיחה, לתוכנית עם דמי שימוש, עם 60 שניות מינימום לחיוב ובלי דמי השלמת שיחה. והכל מסיבה של חשבון פשוט, מה יותר משתלם לי.
לפני העברת התקנה של המשיבון, זה לא נראה לי שווה יותר, מקסימום שווה ערך. היום, המצב שונה.
לגבי הקידומות של בזק, למיטב זכרוני המחיר אחיד לשיחה מכל קידומת לכל קידומת, למעט שיחות למספרי 1-800 מטלפונים נייחים, ולמספרי שירותים מיוחדים (ברור). לגבי הוט, יש לה כמה שיטות תמחור שונות המיועדות לקהלים שונים, ובחלקן אין דמי שימוש חודשיים (ומיותרים לדעת המון צרכנים) כמו בבזק.
אה, עוד משהו, היום התחרות בין החברות הסלולריות היא גם במתן הטבות וצ'ופרים למנויים.
כמו אורנג' דיי - שיחות וסמסים חינם, והטבות בכל מיני חנויות בימי רביעי,
פלאפון עם סמסים חינם ושיחות חינם בחגים וסופי שבוע (משתנה),
ואורנג' עם הטבות שונות כמו שיחות חינם בשעות מסויימות לבחירה...
אז יש תחרות כלשהיא.
נערך לאחרונה ע"י HummerH1 בתאריך 01-02-2007 בשעה 14:44.
|